Oblíbené kabelky Dara bags nově na e-shopu Astratex

30.11.2023 00:00   |   Tiskové zprávy
Pro milovníky značky Dara bags, českého výrobce kabelek, přinášíme skvělou zprávu: Značka Dara bags je zpět! Majitelka značky Darina Ermisová přijala nabídku výhradního zastoupení značky společností Astratex a vznikla tak skvělá spolupráce pro obě strany.

Dara bags

Jedna kabelka, která změnila život

Její příběh možná znáte. Darina Ermisová, zakladatelka a majitelka značky Dara bags, začala podnikat během rodičovské dovolené a postupně vybudovala úspěšnou firmu.

Psal se rok 2008, kdy Darina přivedla na svět svou první kabelku, kterou si tenkrát ušila pro sebe.

„Ze začátku to byl velký punk. Neměla jsem peníze na střihačský stůl, takže jsem musela stříhat kabelky na zemi,“ říká ke svým začátkům Darina Ermisová.

Postupně se díky rostoucímu zájmu zákazníků stala z „brigády na mateřské“ opravdová práce a její firma se úspěšně rozrůstala. V roce 2014 měla už okolo 20 zaměstnanců a velkou dílnu.

S příchodem pandemie se všechno obrátilo naruby. Změnilo se spotřebitelské chování zákazníků a celý sektor módy trpěl.

Darina přes tři měsíce neprodala jedinou kabelku a začala se připravovat na to, že firma spěje ke svému konci.

Známí ji přesvědčovali, aby se pustila do šití roušek. A to firmu zachránilo.

Postupně se z krize oklepala a vypadalo to na slušný restart. Bohužel přišla další zkouška v podobě války na Ukrajině a energetické krize.

To už firma neustála a značka Dara bags koncem roku 2022 oznámila ukončení činnosti.

Nová éra začíná

Po oznámení ukončení činnosti firmy se vyrojily různé nabídky na odkup či spolupráci. V únoru letošního roku přišla ta pravá. Od společnosti Astratex.

„Příběh Dariny nás nesmírně zaujal. Pracovitá žena, která vlastní pílí vypracovala úspěšnou značku a dokázala práci skloubit s výchovou dvou dětí, je ve všech ohledech inspirující,“ říká k nové spolupráci Miroslav Tesař, generální ředitel společnosti Astratex.

Dara bags měla pro svou záchranu i jiné nabídky, ale Astratex jí nabídl přesně to, co si přála.

Dara bags pro Astratex

Pro restart značky Dara bags vznikla nová kolekce oblíbených kabelek, na které se od prvního návrhu až po finální ušití podílel tým Astratex v úzké spolupráci s majitelkou značky Darinou Ermisovou.

Vlajkonošem této speciálně vytvořené kolekce, je elegantní a nadčasová kabelka Dara bags Bell Big.

Její promyšlený a neotřelý design ihned upoutá vaši pozornost. Kabelka je vhodná do ruky, ale můžete ji nosit i přes rameno.

V nové kolekci nenajdete pouze tento krásný kousek, ale řadu dalších designů i tvarů, které má značka Dara bags za léta své existence již mnohokrát prověřené od svých zákaznic.

Vybírat můžete od peněženek, přes kosmetické taštičky, po středně velké až velké kabelky.

Značka Dara bags, která své zboží šije výhradně v Čechách a na Slovensku, spouští internetový prodej svého nového sortimentu na e-shopu astratex.cz a i na darabags.com.

r



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci