Společnost Hillstone Networks zařazena do zprávy Security Service Edge Solutions Landscape Report

Řešení ZTNA společnosti Hillstone Networks se dostalo do přehledu SSE analytických firem

Společnost Hillstone Networks, přední poskytovatel řešení v oblasti kybernetické bezpečnosti, je zahrnuta do zprávy Security Service Edge Solutions Landscape Report za 4. čtvrtletí 2023. Zpráva společnosti Forrester nabízí přehled tržního prostředí řešení Security Service Edge (SSE), která jsou nasazována za účelem zajištění přístupu k aplikacím a datům s nulovou důvěrou a zabezpečení vzdálené pracovní síly. Zpráva se zaměřuje na klíčové aspekty, jako je definice trhu, obchodní hodnota, vyspělost trhu, dynamika, významní dodavatelé, hlavní případy použití, funkčnost podle případů použití a zaměření dodavatelů na rozšířené případy použití.

„Řešení SSE se zaměřují na skutečný problém mezer v zabezpečení stále se rozšiřujících okrajů sítě (network edge),“ uvádí Tim Liu, technický ředitel a spoluzakladatel společnosti Hillstone Networks. Řešení ZTNA společnosti Hillstone poskytuje ochranu s nulovou mírou důvěry v rámci nabídky SSE a zajišťuje zabezpečení potřebné pro hybridní nebo vzdálené pracovníky, chrání aplikace a data bez ohledu na nasazení – od edge po cloud.“

S nárůstem vzdálených a hybridních pracovních modelů se tradiční síťové perimetry staly méně efektivními. Provozovatelé CISO mají za úkol zabezpečit přístup k podnikovým prostředkům z různých míst: od sítí v areálu školy přes kanceláře na pobočkách až po domovy zaměstnanců, a dokonce i napříč veřejnými mobilními sítěmi. Pro řešení těchto výzev v oblasti hybridního přístupu z jakéhokoli zařízení a odkudkoli zahrnuje sada řešení Edge společnosti Hillstone technologii přístupu k síti s nulovou důvěrou (ZTNA). ZTNA umožňuje organizacím zabezpečit přístup bez ohledu na umístění uživatele, takže se dobře hodí pro dislokovanou povahu současné pracovní síly v oblasti ochrany pracovních zátěží aplikací, podnikových dat a vzdáleného přístupu.

Řešení ZTNA společnosti Hillstone je postaveno na špičkových platformách firewallu a poskytuje možnost jemně odstupňovaného přístupu na základě identity uživatele a zařízení, průběžné kontroly polohy zařízení a umožňuje přesné vynucování oprávnění, což z něj činí ideální řešení SSE.

Zjistěte více o řešeních ZTNA společnosti Hillstone.

O společnosti Hillstone Networks

Společnost Hillstone Networks je lídrem v oblasti kybernetické bezpečnosti, přičemž poskytuje hloubkovou i širokou ochranu společnostem všech velikostí, od edge po cloud, a to při jakémkoli pracovním zatížení. Integrační přístup společnosti Hillstone Networks v oblasti kybernetické bezpečnosti přináší pokrytí, kontrolu a konsolidaci více než 26.000 podniků po celém světě. www.hillstonenet.com.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

Zdrojovou verzi najdete na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20231212786112/cs/

Kontakty

Zeyao Hu +1 4085086750

inquiry@hillstonenet.com

Zdroj: Hillstone Networks

 

Klíčová slova USA-počítače-kriminalita-Hillstone Networks

Oblast
USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Kategorie
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.