Druhá řada seriálu HALO přijde na SkyShowtime v roce 2024

SkyShowtime dnes oznámila, že očekávaná druhá řada populárního seriálu HALO se objeví na platformě v únoru 2024. První dvě epizody budou k dispozici exkluzivně na SkyShowtime od 9. února, zbývající epizody budou následně uváděny každý týden.

Ve druhé řadě vede Master Chief John-117 svůj tým elitních Sparťanů proti mimozemské hrozbě známé jako Covenant. Po šokující události na opuštěné planetě se John nemůže zbavit pocitu, že se jeho válka brzy změní, a riskuje vše, aby dokázal to, čemu nikdo jiný nechce věřit – že Covenant se chystá zaútočit na největší pevnost lidstva. Když je galaxie na pokraji sil, vydává se John na cestu, aby našel klíč k záchraně lidstva nebo k jeho zániku – Halo.

Seriál vedený showrunnerem a výkonným producentem Davidem Wienerem (Brave New World), se odehrává ve světě, který se poprvé objevil v roce 2001 s uvedením první hry HALO pro Xbox®. V seriálu HALO, který dramatizuje epický konflikt mezi lidstvem a mimozemskou hrozbou známou jako Covenant ve 26. století, se prolínají hluboce prokreslené osobní příběhy s akcí, dobrodružstvím a bohatě zpracovanou vizí budoucnosti.

V hlavních rolích seriálu HALO se představí Pablo Schreiber (American Gods) jako Master Chief, Spartan-117 a Natascha McElhone (Californication) jako doktorka Halsey, kteří v této řadě působí také jako producenti. Mezi další vracející se herce patří Jen Taylor (herní série HALO, RWBY) jako Cortana, Bokeem Woodbine (Fargo), Shabana Azmi (Fire), Natasha Culzac (The Witcher), Olive Gray (Half Moon Investigations), Yerin Ha (Reef Break), Bentley Kalu (Avengers: Age of Ultron), Kate Kennedy (Catastrophe), Charlie Murphy (Peaky Blinders) a Danny Sapani (Penny Dreadful).

Mezi nové herce v této řadě patří Joseph Morgan (Vampire Diaries, The Originals) a Cristina Rodlo (No One Gets Out of Here Alive, The Homeless World Cup). Morgan se k seriálu připojí jako James Ackerson, hrozivý agent tajné služby, který celou svou kariéru stoupal v řadách tajného úřadu námořní rozvědky RB OSN. Rodlo hraje Talii Perez, desátnici specializující se na lingvistiku u komunikační jednotky námořní pěchoty RB OSN a novou rekrutku, která zatím nezažila žádný skutečný boj. Laera (Fiona O’Shaughnessy), která se vrací z první řady, je Sorenova důvěrnice, manželka a zločinecká parťačka. Sorenův a Laeřin syn Kessler (Tylan Bailey) má za sebou relativně klidné, i když neobvyklé dětství, kdy vyrůstal na planetě Rubble.

Seriál HALO je z produkce společnosti SHOWTIME® ve spolupráci s 343 Industries a Amblin Television. Výkonným producentem druhé řady HALO je David Wiener spolu se Stevenem Spielbergem, Darrylem Frankem a Justinem Falveym z Amblin Television. Kiki Wolfkill působí jako výkonná producentka za Xbox/343 Industries spolu s Ottem Bathurstem a Tobym Lesliem za One Big Picture a Gianem Paolem Varanim. Seriál mezinárodně distribuuje společnost Paramount Global Content Distribution.

SkyShowtime je k dispozici přímo v aplikaci SkyShowtime na zařízeních Apple iOS, tvOS, Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung a prostřednictvím webových stránek: www.skyshowtime.com. Cena měsíčního předplatného SkyShowtime (bez reklam) je 179 CZK.

KONEC 

Další informace najdete na: 

Webová stránka: www.skyshowtime.com
Newsroom: https://corporate.skyshowtime.com

LinkedIn: www.linkedin.com/company/skyshowtime

X (dříve Twitter): www.twitter.com/SkyShowtime  

O SkyShowtime 

SkyShowtime je další velká evropská streamovací služba. Společný podnik společností Comcast a Paramount Global. SkyShowtime spojuje to nejlepší z Hollywoodu s místní zábavou na jednom místě. 

Od filmů a původních seriálů ikonických značek Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios a Peacock až po seriály SkyShowtime Original, SkyShowtime je novým evropským domovem prémiové zábavy. 

SkyShowtime, spuštěná na všech svých trzích na začátku tohoto roku, je dostupná v Albánii, Andoře, Bosně a Hercegovině, Bulharsku, Chorvatsku, Česku, Dánsku, Finsku, Maďarsku, Kosovu, Černé Hoře, Severní Makedonii, Norsku, Nizozemsku, Polsku, Portugalsku, Rumunsku, Srbsku, na Slovensku, ve Slovinsku, Španělsku a Švédsku. SkyShowtime je k dispozici prostřednictvím vybraných poskytovatelů televizních služeb a na zařízeních s operačním systémem Apple iOS, tvOS, na zařízeních s operačním systémem Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, smart televizorech Samsung a prostřednictvím webových stránek.

O společnosti Amblin Television

Amblin Partners je filmová a televizní produkční společnost vedená Stevenem Spielbergem, která vytváří produkuje filmy pod hlavičkou Amblin Entertainment a DreamWorks Pictures a jejíž součástí je i Amblin Television, dlouholetý lídr v oblasti prestižní tvorby. Mezi investiční partnery společnosti patří Reliance Entertainment, Entertainment One (eOne), Alibaba Pictures a Universal Pictures. Mezi nedávné snímky společnosti Amblin patří The Fabelmans Stevena Spielberga, který získal Zlatý glóbus za nejlepší filmové drama; film 1917, který získal tři Oscary® a celosvětově vydělal 385 milionů amerických dolarů; a film Green Book, který získal tři Oscary® včetně ceny za nejlepší film a celosvětově vydělal více než 320 milionů amerických dolarů.

O společnosti 343 Industries

343 Industries je vývojářem herního hitu Halo a jako součást Xbox Game Studios dohlíží na sérii Halo včetně her, originálních titulů, románů, komiksů, licencovaných sběratelských předmětů, oblečení a dalších. Halo Infinite, nejnovější herní titul studia, dosáhl úspěchu mezi kritiky, získal více než 60 ocenění v oboru a je nejúspěšnějším herním vydáním v historii série Halo. Studio pokračuje v proměně zábavních zážitků napříč vesmírem Halo díky průkopnickým projektům, jako je nyní streamovaný televizní seriál Halo pro Paramount+ ve spolupráci se společnostmi SHOWTIME® a Amblin Entertainment.