Ve světě slávy a bohatství se děti celebrit často ocitají ve světle reflektorů už od útlého věku. Například Blue Ivy Carter, dcera Beyoncé a JAY-Z, se narodila do světa plného hudby a umění. Již odmala se objevovala na veřejných akcích, a dokonce získala hudební ocenění.

Kariéra, nebo soukromí?

Zatímco některé děti celebrit se rozhodnou kráčet ve stopách svých rodičů, jiné volí cestu soukromí a odlišných kariér. Brooklyn Beckham, syn Davida a Victorie Beckhamových, se například věnuje fotografii a vaření, čímž si vytváří vlastní jméno mimo sportovní a módní impérium svých rodičů. A to se mu velmi daří. I když je pochopitelně pravdou, že bez jeho matky a otce by tolik úspěchů nesklízel.

Ani děti českých celebrit nezůstávají pozadu. Například Anička Dvořáková, dcera známých českých herců Jiřího Dvořáka a Barbory Munzarové, se taktéž dokázala prosadit. Je velmi aktivní na sociálních sítích, kde sdílí nejrůznější videa. Dokonce si už zahrála i v několika filmech a seriálech.

Vliv a humanitární činnost

Některé děti celebrit využívají svůj vliv pro dobré účely. Shiloh Jolie-Pitt, dcera Angeliny Jolie a Brada Pitta, se například již od mladého věku účastní humanitárních akcí a je vidět, že se chce podobat své matce, která se sama zapojuje po podobných projektů a pomáhá druhým.

Kontroverze a skandály

Život v reflektorech však může mít i své stinné stránky. Například North West, dcera Kim Kardashian a Kanyeho Westa, je často předmětem diskusí o vhodnosti způsobu, jakým ji její rodiče prezentují veřejnosti.

Děti celebrit se často ocitají na křižovatce a řeší otázku, zda následovat cesty svých slavných rodičů, nebo si vybudovat vlastní identitu. V jejich životech se mísí vliv, privilegia, ale i tlak veřejnosti a médií. Jisté však je, že každý z nich má příležitost ovlivnit svět, ať už ve stínu slávy svých rodičů, nebo na vlastní cestě k úspěchu.

A zatímco některé z nich dobře znáte a víte, kdo jsou jejich rodiče, u jiných si možná nebudete stoprocentně jistí. Pojďte to zkusit.

Poznáte děti slavných?

Zdroje: wikipedia.org, people.com, cosmopolitan.com

Související články