Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Radka Pavlovčinová: Nový rok bude trávit s Ewou Farnou, Vánoce na Slovensku. A co přítel?!

    Radka Pavlovčinová (34) bývá většinou o Vánocích v jednom kole, letos si ale po letech užije zasloužené svátky plné klidu a míru - a hlavně, bez práce. Ta ji čeká zase až koncem roku. Do té doby si bude černovlasá zpěvačka užívat s bratrem na rodném Slovensku. Konec roku pak zřejmě oslaví s Ewou Farnou (30), které dělá doprovodnou zpěvačku. Ale co nějaký ten nový objev?

    Radka Pavlovčinová před svátky relaxuje, zatímco běžně hraje v divadle a doprovází Ewu Farnou na jejích koncertech jakožto tanečnice a doprovodná zpěvačka, teď už z pracovního tempa pomalu vypadává. Po letech si totiž chce užít klidné Vánoce.

    „Ewička má před Vánoci ještě jeden koncert, kterého já se neúčastním, protože jedeme s bráškou na Slovensko do pořadu Milujeme Slovensko a už jsme se domluvili, že od té doby zůstaneme s rodinou a letos si užijeme Vánoce ve velkém,“ prozradila nám Radka v rozhovoru. Budou to ostatně po dlouhé době její první klidné svátky.

    „Moc se těším, většinu Vánoc jsem byla taková hekticky rozlítaná a daleko od rodiny, v práci. Jenom jsem si přišla na otočku pod stromeček, ale letos s našimi plánujeme zůstat deset dní,“ má jasno zpěvačka, která se do Česka vrátí až koncem roku.

    „Silvestra trávím tady v Praze, protože hraju v divadle Minor a pak vůbec netuším, buď odjedu za kapelou za Ewičkou Farnou právě někam na hory anebo zůstanu ještě tady s přáteli. Záleží na tom, jak se to bude zvládat časově,“ uvedla.

    Radka Pavlovčinová na premiéře filmu Wonka na pražské Floře

    Radka nedávno prožila rozchod s expartnerem Agáty Hanychové, Adamem Raiterem. Jejich cesty se nadobro rozešly letos v květnu. Zatímco Adam se už v létě ukazoval na karlovarském filmovém festivalu po boku neznámé blondýnky, Radka to, zda má nějaký nový objev, zatím poctivě tají.

    „Ne ne ne, můžete se mě zeptat, co dostane bratr,“ smála se na černovláska na otázku, co nadělí partnerovi pod stromeček. Zda tak má nějaký nový objev, prozradí jen čas.

    Zpěvačku jsme potkali na premiéře filmu Wonka, Radka je velkou obdivovatelkou Johnnyho Deppa a těší se, jak se s jeho ikonickou rolí sžije představitel hlavní role Timothée Chalamet.

    Fotogalerie