Domů > Výhody pro členy > Aktuální výhody

Magický gril pro společenské stolování i efektivní grilování

Povzneste vaření na novou úroveň. S Abien Magic grilem budou všechny vaše pokrmy dokonale připravené, chutné a šťavnaté. Pro členy Klubu Jíme Jinak jsme domluvili exkluzivní slevu.

Dokonalý elektrický gril – to je Magic gril

Ideální volba pro zdravé vaření s použitím minimálního množství tuku nebo zcela bez tuku. Na tomto teppanyaki grilu připravíte grilovanou zeleninu nebo vláčné palačinky a lívance a ještě mnohem více. Připravit si chutné pokrmy zvládne každý bez rozdílu věku. “Naše holky milují možnost dělat si přímo na stole vlastní placky nebo palačinky,” říká Eva Cikrytová, autorka projektu Jíme Jinak.

U stolu, na terase, v kempu

Ať už sedíte u velkého jídelního stolu s celou rodinou nebo u toho nejmenšího, na balkoně nebo při kempování s přáteli, s Abien Magic grilem vás vždy čeká neopakovatelný společenský zážitek – vychutnáte si skvělé jídlo se zábavou při jeho vaření.

Přednosti Abien Magic grilu

  • Nepřilnavý povrch grilu
  • Unikátní technologie grilovacích desek
  • Jednoduché ovládání
  • Snadná údržba a čištění
  • Praktické skladování
  • Úspora energie
  • Design a získaná ocenění

Klíčovým prvkem grilu ABIEN Magic je již v úvodu zmiňovaná konstrukce grilovací desky, která neobsahuje tradiční spirálu topného tělesa – u té nelze zajistit zcela rovnoměrný ohřev grilovací plochy. Rozdíly vznikají jednoduše mezi ohřívanými a neohřívanými částmi desky. ABIEN místo toho volí ohřívací okruh s vysokou hustotou, takže je teplo distribuováno zcela rovnoměrně po celé ploše.

Více o této technologii najdete zde.

“Gril je bezvadnou společenskou formou stolování. Pro mě je příjemné si sednout s rodinou ke stolu a například placky opékat průběžně, místo abych stála u plotny a opékala je pro všechny do zásoby. Placky se pěkně pečou, my si povídáme a  nehltáme. Velkou předností grilu je, že se dá používat i bez tuku, protože má speciální nepřilnavý povrch. A pro mě je také podstatné, že je lehký a skladný. Sundám nožičky, vytáhnu kabel a strčím vše do šuplíku.”, říká Eva Cikrytová, autorka projektu Jíme Jinak a přidává fotky z vlastní kuchyně.
“Kamarádka používá tenhle gril jako další plotýnku, když se jí nechce rozpalovat celou troubu na porci pro dva lidi. Já takhle třeba na lince během vaření ogriluju zbylé knedlíky, zatímco na sporáku se mi vaří polévka, omáčka apod. Je to raz dva hotové a gril jen otřu a je uklizeno,” dodává.

Výhoda pro členy Klubu Jíme Jinak

Členové Klubu mají slevu [přihlaste se] na Abien Magic gril v eshopu www.traminal.cz. [přihlaste se]
Akce trvá do odvolání.

 

PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !

24 lidí už poděkovalo za článek.

Komentáře

Jaroslav
16. 12. 2023

Dobrý den, z čeho je ten “nepřilnavý povrch”? Když to slyším, zavání mi to teflonem nebo něčím podobným.

Ukázat další komentáře

Vyzkoušejte také

18

Woodigo – originální dřevěné dárky se slevou pro Klubáky

V dnešní době, kdy se zdá, že vše je digitalizované a virtualizované, existuje firma, která se věnuje vytváření kouzel ze dřeva. Vrací se k tradici s použi...
58
18

Žena Bohyně – nádherné oblečení se slevou pro Klubačky

Objevila jsem úžasné oblečení do kanceláře, na sport, na semináře i na tanec. Je nesmírně příjemné a dá se krásně kombinovat. A ty barvy! Probuďte v sobě b...
19

Odšťavňovače Kuvings s mega slevou pro Klubáky

Sezóna odšťavňování se blíží a my jsme pro členy Klubu Jíme Jinak domluvili extra slevu na kvalitní a výkonné odšťavňovače značky Kuvings.
13
4

Fermentor Kuvings s mimořádnou akční slevou

Chcete si připravit výborné domácí rostlinné jogurty nebo sýry? Fermentor Kuvings vám to umožní. Do 8. 10. 2023 si ho členové Klubu Jíme Jinak mohou pořídi...
9

Menstruační pomůcky a kosmetika se slevou pro členky Klubu Jíme Jinak

Menstruace může být příjemná a dámské hygienické pomůcky ekologické. Pokud ještě neznáte alternativy k těm klasickým, tak určitě prozkoumejte nabídku, kter...
19
3

Herbavia – přírodní produkty pro vaše zdraví se slevou pro Klubáky

Společnost Herbavia je výrobcem kvalitních a čistě přírodních produktů, kterými můžete ještě více podpořit svoje zdraví. Pro členy Klubu Jíme Jinak jsme do...