Vivien Babišová se u adventního věnce vyfotila s otcem. Transformace podoby do něj je čím dál viditelnější. Matka Monika uvedla, že dcera chce převzít firmu

Vivien Babišová s otcem
Vivien Babišová s otcem
Foto: Jakub Poláček (Blesk) / CNC / Profimedia
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 14. 12. 2023

V rodině Andreje Babiše nepadlo jablko daleko od stromu. Děti bývalého premiéra Vivien a Frederik jsou nejen chytří a zajímají se o otcův byznys, dcera je navíc svému otci neuvěřitelně podobná. To dokazuje i aktuální snímek, na kterém společně zapálili druhou svíčku na adventním věnci. Rodina opozičního politika drží velmi pospolu. A i když je Andrej Babiš pracovně velmi zaneprázdněný, jeho dva nejmladší potomci jsou skvěle vychovaní a uvědomují si, že nic není zadarmo. O své pýše promluvila pro ŽivotvČesku.cz maminka již dospělých dětí Monika Babišová.

Sympatická manželka opozičního politika Andreje Babiše má být na co hrdá. Se svými dvěma dětmi výborně vychází a je na ně velmi pyšná. Třiadvacetiletá Vivien je bývalému premiérovi čím dál více podobná, což dokazuje nejnovější společný snímek, který šéf opozičního hnutí sdílel na svých sociálních sítích.

"Dnes jsme s Vivi zapálili druhou svíčku, Betlémskou," napsal Babiš ke snímku, ze kterého sálá rodinná pohoda. Maminka Monika Babišová již před časem pro ŽivotvČesku.cz řekla, čeho si nejvíce na svých dětech váží.

"Vivien má velký drive a chce převzít firmu, už v ní pracuje, začala od píky a seznamuje se se všemi firmami v holdingu, aby vše poznala osobně a porozuměla procesům," prozradila pro ŽivotvČesku.cz Monika Babišová s tím, že dcera prokazuje vůdčí schopnosti. "Jsem na ni pyšná, protože má disciplínu a je opravdu velký dříč a je na sebe enormně přísná," zdůraznila. Vivien mimo jiné piluje francouzštinu a hru na kytaru, ve volném čase se zajímá o chov koní.

"Vědí, že být úspěšný je velká dřina a oběť. Nejsou motivováni penězi, ale chtějí pokračovat v tátových šlépějích a firmu nejen udržet, ale dále rozvíjet tak, aby na ně mohl být hrdý i on," doplnila Monika Babišová, která má z dětí velkou radost.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.