Quantcast

Na vaší straně - novinka na TV Nova startuje již 6. ledna

| redakce | tisk

Redakce zpravodajství a publicistiky TV Nova představuje Na vaší straně, nový pořad zaměřující se primárně na spotřebitelská témata. První díl uvidí diváci na obrazovkách TV Nova v sobotu 6. ledna od 18:50.

Název Na vaší straně již lidé znají z Televizních novin, kde jsme tak pojmenovali rubriku, v níž se věnujeme problémům našich diváků. Sledujeme například kvalitu potravin, spory jednotlivců s úřady či společenská témata. Příval podnětů byl ovšem tak velký, že jsme se rozhodli, že tuto rubriku vyčleníme a uděláme z ní samostatný pořad, protože chceme pomoci co největšímu množství lidí,“ vysvětluje ředitel zpravodajství a publicistiky TV Nova Kamil Houska.

Logo pořadu Na vaší straně (foto: TV Nova)
▲ Logo pořadu Na vaší straně (foto: TV Nova)

Nový pořad bude moderovat Linda Nguyenová, stopáž bude mít přibližně 35 minut.

Kromě aktuálních spotřebitelských reportáží bude pořad obsahovat i pravidelné rubriky, rozhovory s odborníky na dané téma či rady a tipy, jak konkrétní problém vyřešit či jak dále postupovat. U dlouhodobých kauz bude redakce mapovat jejich vývoj a pravidelně diváky informovat.

Klíčový vizuál pořadu Na vaší straně (foto: TV Nova)
▲ Klíčový vizuál pořadu Na vaší straně (foto: TV Nova)

Už z Televizních novin víme, že se mnohé situace po našich reportážích zlepšily. Nový pořad nám umožní se věnovat nejen většímu množství témat, ale také ve větším detailu a na větší časové ploše. Také se moc těším na to, že budeme hodně v terénu,“ dodává Linda Nguyenová.

Své podněty a náměty na reportáže mohou diváci již nyní posílat na email navasistrane@nova.cz.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články