Cool magazín

Zábavný cool magazín

Type to search

Stolní mlýnky na koření a další doplňky pro gastronomii

Cateringové přístroje, nábytek, inovativní vybavení a doplňly nejsou tím jediným, co by se mělo nacházet v profesionálním stravovacím zařízení. Důležitou součástí vybavení je spolehlivé příslušenství, které nejen zlepšuje kvalitu práce, ale také vypadá elegantně.

Dokonalým příkladem jsou stolní mlýnky na koření, které jsou k dispozici v mnoha variantách. Umožňují přesné a precizní mletí koření, které tak získá lepší chuť a vůni! Mlýnky jsou v manuálním a elektrickém provedení, takže si pro sebe vyberete ten vhodný produkt. Jsou pohodlné, ergonomické a jistě splní očekávání i těch nejnáročnějších zákazníků.

K čemu se používá koloidní mlýnky?

Zajímavým spotřebičem, který Vám pomůže udržet pořádek na pracovišti, je koloidní drtič. Výrobek je ideální pro profesionální podniky, které denně produkují velké množství organického odpadu (zbytky jídla nevhodné ke konzumaci).

Koloidní drtiče zajišťují, že se ve dřezu nehromadí zbytky potravin, riziko ucpání odtokových trubek je mnohem nižší. Toto řešení umožní zbavení se nadměrného odpadu, co oceníte zejména v létě, kdy se potraviny vlivem vysokých teplot rychleji kazí.

Šikovná pomůcka – brousky na nože

Tyto pomůcky udrží všechny nože a sekáčky v perfektním stavu. Nože, které používáme každý den, se velmi rychle otupí a ztratí svou ostrost. Díky brouskám je můžeme pravidelně brousit, jelikož výrobky jsou konstruovány tak, aby nenarušovaly původní úhel nožů.

Brousky na nože jsou k dispozici v mnoha variantách – rozlišujeme keramické, ocelové a diamantové. Výběr příslušenství závisí pouze na Vašich individuálních preferencích.

Proč investovat do kuchyňských naběraček?

Kuchyňské naběračky by neměly chybět v žádné kuchyni. Tyto výrobky umožňují přesné nalévání polévek nebo omáček a nanášení sypkých ingrediencí (rýže nebo kroupy). Jsou multifunkční a na trhu je najdete v různých variantách.

Za pozornost stojí naběračky na polévku z nerezové oceli. Jedná se o materiál, který lze mýt v myčkách nádobí, má antikorozní vlastnosti a je odolný vůči poškozením a rozbití. Kuchyňské naběračky lze zakoupit v různých velikostech.

Dávkovač na omáčky – zajistěte svým zákazníkům pohodlí a komfort!

Poslední vychytávkou je dávkovač na omáčky. Tento výrobek lze použít v každé restauraci, baru, jídelně nebo v rychlém občerstvení. Umožňuje přesné dávkování omáček, je praktické a ergonomické.

Dávkovač na omáčky lze zakoupit v různých velikostech, takže si jistě vyberete model, který Vám bude vyhovovat. Najdete zde plastové dávkovače, které jsou levné, ale méně odolné, dále kovové dávkovače, které jistě poslouží mnoho let. Některé z nich jsou vybaveny speciální pumpičkou, která usnadňuje nanášení omáčky.

Titulní obrázek: freepik.com