Zavřít reklamu

TV+ nabízí originální komedie, dramata, thrillery, dokumenty a dětské pořady. Na rozdíl od většiny ostatních streamovacích služeb však už služba neobsahuje žádný další katalog mimo vlastní tvorbu. Ostatní tituly jsou zde k dispozici ke koupi nebo pronájmu. Máme statistiku nejsledovanějšího obsahu ve VOD za rok 2023 i trailer na nového Messiho. 

TOP 10 roku 2023 v České republice 

Server JustWatch nám sestavil žebříček filmů a seriálů, které byly v roce 2023 v rámci VOD sítí nejsledovanější. A zářez zde má i Apple TV+. U filmů sice platforma Applu vyšla naprázdno, ale do nejsledovanějších seriálů se na 10 místě probojoval její hit Ted Lasso. Vyhrála Wednesday Netflixu. Mimochodem Zabijáci rozkvetlého měsíce jsou aktuálně číslo 1 ve streamu filmů, i když jsou zatím jen ke koupi nebo pronájmu. Stále velice dobře si stojí i Monarch: Odkaz monster, který je v případě seriálů na druhém místě (sledované období je zde od 4. do 10. prosince).

Messiho mistrovství světa 

Vydejte se spolu s legendou na působivou pouť pěti mistrovstvími světa, jež vyvrcholila v roce 2022 triumfem. Jak se cesta turnaji odvíjí, svěřuje se Messi se svými nejniternějšími postřehy ohledně své kariéry v národním týmu i výzev, jimž čelil. Premiéra je plánovaná na 21. února 2024 a kupodivu už zde máme trailer. 

Palm Royale 

V roce 1969 se jedna ambiciózní žena snaží překonat hranici mezi bohatými a chudými a zajistit si místo u toho nejexkluzivnějšího nejelegantnějšího a nejzákeřnějšího stolu Ameriky, mezi společenskou smetánkou Palm Beach. Obsazení je velice zajímavé, protože zde uvidíme Kristen Wiig, Lauru Dern nebo Rickyho Martina. Na premiéru si ale chvíli počkáme, protože ta je plánována až na 20. března 2024.

Palm Royale Apple TV

Plán pro rodinu  

Premiérou týdne je Plán pro rodinu, který slibuje příjemnou rodinnou předvánoční zábavu. Dan Morgan zastává mnoho rolí. Je to oddaný manžel, milující otec a úspěšný prodejce aut. Býval ale i nájemným vrahem. Když jej dostihne vlastní minulost, musí vzít svou nic netušící rodinu na výlet, jaký nemá obdoby. Jedná se o akční komedii, ve které se hlavních rolí zhostí Mark Wahlberg a Michelle Monaghan. 

Nejsledovanější obsah v Apple TV+ 

Kdyby vás pak zajímalo, co aktuálně v Apple TV+ táhne nejvíce, tak níže najdete aktuální seznam 10 nejsledovanějších seriálů a filmů za minulý týden. 

  • For All Mankind 
  • Slow Horses 
  • Monarch: Odkaz monster 
  • Ted Lasso 
  • The Morning Show 
  • Bukanýrky 
  • Nadace 
  • Invaze 
  • See 
  • Silo 

O  TV+ 

Apple TV+ nabízí originální televizní pořady a filmy z produkce Applu v kvalitě 4K HDR. Obsah můžete sledovat na všech svých zařízeních Apple TV, ale i iPhonech, iPadech a počítačích Mac. K nově koupenému zařízení máte službu na 3 měsíce zdarma, jinak je její bezplatná zkušební doba 7 dní a poté vás měsíčně vyjde na 199 Kč. Ke sledování Apple TV+ nicméně nepotřebujete nejnovější Apple TV 4K 2.generace. Aplikace TV je k dispozici také na jiných platformách, jako jsou Amazon Fire TV, Roku, Sony PlayStation, Xbox a dokonce i na webu tv.apple.com. K dispozici je i ve vybraných televizorech Sony, Vizio atd.

.