Do týmu komerčních nemovitostí v Luxentu nastoupila Zuzana Růžičková

Personálie
Realitní kancelář Luxent – Exclusive Properties, specializující se na luxusní nemovitosti, přivítala novou posilu. Stala se jí Zuzana Růžičková, která má letité manažerské zkušenosti z oboru komerčních nemovitostí, primárně se zaměřením na lokální a mezinárodní retail. Realitní kancelář o tom informovala v tiskové zprávě.
Zuzana Růžičková mluví anglicky a polsky, ale ovládá také základy ruštiny, němčiny a francouzštiny. Volný čas ráda tráví s rodinou, cestováním, krasobruslením či cvičením pilates a jógy. Foto: Luxent – Exclusive Properties

Růžičková je odbornicí na obchodní centra a optimální využití jejich maloobchodních ploch, ale věnuje se také kancelářím, logistickým halám i rezidenčním objektům. Ve společnosti Luxent – Exclusive Properties se bude soustředit na rozvíjející se portfolio komerčních nemovitostí.

Zuzana Růžičková získala svůj inženýrský titul na Národohospodářské fakultě Vysoké školy ekonomické v Praze. Zkušenosti začala sbírat v Centru pro regionální rozvoj České republiky a také v developerské a investiční společnosti Mayfield Real Estate. Následně pracovala na pozici seniorního konzultanta ve společnosti Cushman & Wakefield, přední světové firmě v oblasti realitních služeb.

PSALI JSME:
Eva Lovětínská se stala partnerkou v Cushman & Wakefield

Poté až do roku 2022 působila jako zástupce vedoucího oddělení pronájmu ve skupině Unibail-Rodamco-Westfield, jež se specializuje na vlastnictví, rozvoj a správu prémiových maloobchodních aktiv v Evropě a USA.

Vedla zde desetičlenný tým, který se věnoval pronájmům i ve velkých obchodních centrech z portfolia společnosti. Mluví anglicky a polsky, ale ovládá také základy ruštiny, němčiny a francouzštiny. Volný čas ráda tráví s rodinou, cestováním, krasobruslením či cvičením pilates a jógy.

PSALI JSME:
Nesehnali jste chatu ani chalupu? A co takhle zámek nebo kostel?

Zavřít reklamu ×

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Odesláním vyslovujete souhlas s dokumentem Všeobecné podmínky používání webových stránek

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Další z rubriky Lidé a společnost

Nejčtenější

Kurzovní lístek
Chci nakoupit
Chci nakoupit
Chci prodat
EUR
EUR
USD
GBP
CHF
JPY
DKK
NOK
SEK
CAD
AUD
PLN
HUF
HRK
RUB

Tak málo piva Češi ještě nikdy nevypili

Analýza
České pivovary v uplynulém roce vyrobily zhruba 20 milionů hektolitrů piva, což je meziročně o 2,7 procenta méně. Klesla i průměrná spotřeba na obyvatele, která dokonce dosáhla historického minima. V porovnání s rokem 2022 se snížila ze 136 na 128 litrů za rok. Finančním a ekonomickým informacím (FAEI.cz) sdělil tyto údaje Český svaz pivovarů a sladoven.