Ševci lákají fanoušky na Letnou: punč zdarma, vánoční zábava i pomoc druhým

Fanoušci Zlína půjdou v sobotu na ligu v letošním roce 2023 naposledy. Foto: FC Zlín
ZLÍN – Nepůjde jenom o fotbal. Ševci se chystají na sobotní závěrečné utkání podzimní části FORTUNA:LIGY, fanoušky na Letné v rámci zápasu 19. kola čeká bohatý doprovodný program a spousta zábavy. Brány zlínského stadionu se otevřou již ve čtrnáct hodin.

Přestože se nám kvůli nepřízni počasí nepovedlo zahájit plánovaný adventní čas v rámci utkání se Slavií, pomyslně alespoň „zapálíme“ třetí svíci na adventním věnci posledním letošním utkáním s FC Hradec Králové, který se odehraje již dnes od patnácti hodin na domácí půdě,“ uvedla mluvčí FC Zlín Zuzana Molková.

Na první návštěvníky čeká lahodný nealkoholický punč na zahřátí, který se bude do úplného vydání zásob nalévat zdarma, k tomu budou hrát vánoční šlágry.

Punč se bude vydávat ve stánku u turniketů u hlavní tribuny, kde bude také stát vánoční strom. Stadion bude v rámci tohoto utkání průchozí, nebude tedy problém se k němu dostat,“ říká Molková.

Fanoušci se i nadále mohou zapojit do projektu „strom splněných přání“ a přinést na Letnou dárky pro děti, seniory nebo zvířata. „Může jít o úplné maličkosti, jako jsou kniha, plyšák, krmivo, bedna s ovocem či cokoli vhodného vás napadne. Dárky zabalte do igelitové tašky a fixou popište, komu je dárek směřovaný,“ nabádá Molková.

Vedení klubu se pak postará o to, aby se všechny dárky dostali na správná místa. „Pojďme udělat radost těm, kteří nemají takové štěstí jako ostatní a dejme o Vánocích úsměv na tváři dětem z dětských domovů, seniorům z domovů anebo i čtyřnohým osamělým chlupáčům ve zlínském útulku na Vršavě,“ vybízí Molková.

Diváci mohu ochutnat horké novinky ve vybraných stáncích občerstvení a také nakoupit dárky v mobilních fanshopech.

Ani tentokrát nevynecháme atraktivní doprovodný program o poločase, ale také před začátkem výkopu. Pojďme si proto společně užít poslední ligový mač tohoto roku a nasát vánoční atmosféru,“ dodává Molková.

Sobotní utkání fotbalistů Zlína s Hradcem Králové začíná od patnácti hodin.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x