VIDEO: Děsivá podívaná! Mitchell se po pekelném KO od Emmetta třásl na zemi

Mitchell




Hned první zápas hlavní karty turnaje UFC 296 nabídl pekelné ukončení, které se rozhodně zařadí do výběrů těch netvrdších KO nejen roku 2023. Josh Emmett totiž znovu dokázal, že má v rukách doslova atomovou bombu. Stačila mu totiž jedna přesně mířená rána, aby Mitchella poslal k zemi, kde Bryce nějakou dobu strávil v bezvědomí.


 

UFC se se Slováky vůbec nemaže! Lajoš Klein se utká s mistrem na submise?

Emmett, který naposledy padl s Topuriou, měl původně bojovat s Chikadzem, ale ten si poranil tříslo, takže se hledala náhrada. „Volali mi, když jsem byl zrovna na žebříku v několika metrech. Turnaj UFC 296? To jsem nemohl odmítnout. Ani jsem neslézal dolů a prostě jsem jim řekl, že to beru,“ prozradil Bryce Mitchell, jak se vytvořil nový zápas Emmett vs Mitchell.

Bylo jasné, že Emmett si bude chtít prosadit postoj, zatímco specialista na submise Mitchell půjde na zemi. Nakonec jsme však viděli poměrně krátkou podívanou, protože Emmett hned v prvním kole trefil jednu ze svých atomových bomb a byl konec. Bryce padl na zem v křeči a hodně dlouho mu trvalo, aby vůbec přišel k sobě.  Níže se můžete podívat na video, jak se na zemi třepal, jak kdyby jím procházel elektrický šok.




 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by HOME OF FIGHT (@homeoffight)

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by FULL SEND MMA (@fullsend_mma)

 






 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *