InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Expediční kamera – festival cestovatelských filmů

    neděle 28.4 16:00 - Čajovna Pod Stolem, Strakonice

  • Vernisáž výstavy modelů, obrazů a sbírkových předmětů k operaci Overlord

    neděle 28.4 14:00 - Městská galerie Vodňany, náměstí Svobody 18

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Strakoničtí dorostenci vyfasovali osmnáctibrankový příděl

STRAKONICE - Tak tohle byla pořádná nadílka! Hokejoví dorostenci ze Strakonic si v devatenáctém kole regionální ligy připsali velmi vysokou porážku. Druhým Letcům z Letňan podlehli v sobotu 16. prosince na svém ledě jednoznačně 1:18 (0:3, 0:4, 1:11) a v tabulce zůstávají na devátém místě. Strakoničtí po celou dobu tahali za kratší konec provazu a skóre neustálo narůstalo. Až na 0:18, poté alespoň čestný zásah obstaral v čase 55:52 Michal Bejšák po nahrávce Miroslava Roda. Svěřenci trenéra Luboše Krupky odehrají další utkání už dnes, v neděli 17. prosince, od 12.30 hodin v Domažlicích.

Diskuse k článku - 4 příspěvky
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Hokej 

    Reagovat

     

    Asi nedodržují pitný režim hlavního sponzora klubu. To je ostuda pro pivovar, tohle podporovat.

    Vloženo 17.12.2023 08:24:57

    • adresát neznámý 

      Reagovat

       

      Asi si pletete věk dorostenci ještě nemůžou pít pivo. Taky nejsou jediný tým, který pivovar podporuje.Myslím si, že je lepší, když hrajou hokej (podle Vás špatně) než aby aby seděli doma a hráli si na mobilu. Nebo jestli si myslíte, že je to vina trenérů, můžete to zkusit a jít je trénovat.

      Vloženo 17.12.2023 08:42:38

      • Hokej 

        Reagovat

         

        Je to z části tréninkem a z větší části chybějícím talentem a podporovat by se měl hlavně talent. Sportovat mohou i bez sponzorů někde na rybníku ne jste přesvědčen, že nadílka 18 branek je dobře odvedená práce všech zainteresovaných a dle Vás tedy hráli výborně? 100% vlastnikem pivovaru je mésto, tudíž přeneseně daňový poplatník a ten by měl žádat, aby jeho daně byly smysluplně využity a ne na nějaké ploužení se po ledě s osmnáctigólovou náloží.

        Vloženo 17.12.2023 13:05:34

        • Michal 

          Reagovat

           

          Ono pokud půjdeme do detailu, tak pivovar se také neprezentuje nějak světově. Stačí se podívat na jejich "socky" kde řádí s kresleným černobílým "humorem" na úrovni pomocné školy. Křtění piva při rozsvěcení stromečku??? Ano, tohle nejde pouze za pivovarem. Na druhou stranu, kdo by se nechtěl podívat při rozsvěcení stromečku na to, jak si tři frajeři nalejou piváka do ksichtu. A ve výsledku ten pivovar ani neví, kdy vznikl klub, který sponzoruje... Tolik k tomu strakonickému "fenoménu" jménem pivovar...

          Vloženo 17.12.2023 15:17:22

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace