FORTUNA:LIGA - souhrn 19. kola: Sparta, Slavia i Plzeň vítězně

16.12.2023, 16:59, aktualizováno 17.12.2023, 20:02
Komentáře a souhrny
Jan Bořil (© AFP)

Slavia otočila průběh zápasu na půdě Baníku Ostrava a snížila manko na Spartu, ta odpověděla vydřeným triumfem proti Teplicím. Plzeň si veze body z Olomouce.

Sparta Praha - FK Teplice 2:1

17.12.2023 18:00

Góly: 72. Ladislav Krejčí, 90. Victor Olatunji - 13. Mohamed Yasser

Fotbalisté Teplic měli v 19. kole Fortuna ligy blízko k překvapení, nakonec však Spartě podlehli na jejím hřišti 1:2. Problémy vedoucího celku tabulky předznamenala už čtvrtá minuta, kdy musel hasit špatnou rozehrávku Rudých faulem za červenou kartu Lukáš Sadílek. Skláři poté byli stejně jako v srpnovém vzájemném klání v početní výhodě, což zužitkovali už ve 13. minutě. Letenští však po změně stran přidali a odpověď našli v 72. minutě, kdy po teči srovnal Ladislav Krejčí. Otočku ve skóre dokonal v samotném závěru střídají Victor Olatunji, jenž využil velkého důrazu před bránou soupeře.

Sparta se rozloučila se skupinovou fází Evropské ligy postupem z druhého místa. Nebýt pozdního gólu Rangers v Seville, Letenští by dokonce poskočili až na první příčku spojenou s přímým postupem do osmifinále. Z kabiny Rudých však žádná nespokojená slova nezněla, hráči se naopak těšili na podzimní ligový finiš, v němž vyzvali Teplice, na jejichž hřišti v srpnu remizovali. V cestě za odplatou Pražanům nemohl pomoci vykartovaný Martin Vitík, zdravotní trable navíc řešil i jeho kolega z obrany Angelo Preciado.

Sparťané vstoupili do utkání hrozivě, což ve čtvrté minutě způsobil Peter Vindahl. Dánská jednička Letenských chtěla výběhem až na polovinu hřiště zastavit brejkovou situaci hostů po rohovém kopu. Míč však 25letý brankář hlavičkou poslal pouze na kopačky Michala Bílka, kterého musel po samostatném úniku zastavit faulem za červenou kartu Sadílek. Šokující úvod zápasu pokračoval i ve 13. minutě, kdy Skláři využili početní převahu a dostali se do vedení. Odražený balon na hranici velkého vápna se prokutálel přímo do pokutového území, kde byl připravený Mohamed Yasser, jenž chladnokrevnou střelou k levé tyči propálil Vindahla. V závěru první půle přišla další obrovská minela z řad Rudých. Hrozivou rozehrávku Tomáše Wiesnera vystihl Daniel Fila, který se řítil sám na gólmana, v zakončení ale selhal a domácí branku těsně minul.

Skláři vstoupili i do druhého poločasu mnohem aktivněji, první velkou příležitost v zápase však měli na druhé straně Pražané. Jan Kuchta obdržel míč v pokutového území, skvělým zákrokem ale jeho následnou střelu zlikvidoval Tomáš Grigar. Hráči v rudých dresech se i přes oslabení dokázali po hodině hry dostat do tlaku, Krejčí i Kuchta si však vylámali zuby na Grigarovi. Teplický brankář ovšem po několika dobrých zákrocích zaváhal, když v 72. minutě neudržel střelu Lukáše Haraslína. Odražený balon si poté ve skrumáži před brankou našel Qazim Laci, jenž s pomocí teče od zad Krejčího vyrovnal. Obrovská euforie na Letné vypukla v 90. minutě, kdy gólman hostů po centru do vápna opět nevyřešil situaci ideálně a v osobním souboji jej přetlačil Olatunji, jenž poté zavěsil do pravé šibenice.

Úřadující mistr tak z vítězné vlny nespadl ani v posledním utkání před zimní přestávkou. Při restartu soutěže narazí v únoru na Karvinou, Teplice se představí v Mladé Boleslavi.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Viktoria Plzeň 1:3

17.12.2023 15:00

Góly: 9. Denis Ventúra - 10. Pavel Šulc, 45. Sampson Dweh, 90+5. Matěj Vydra

Plzeň zvítězila v 19. kole Fortuna ligy v Olomouci 3:1. Skóre otevřel v deváté minutě domácí Denis Ventúra. Jeho tým však vedení udržel pouhou minutu a hosté díky produktivnímu Pavlu Šulcovi a obránci Sampsonu Dwehovi skóre otočili. Západočeši tak Hanáky v letošní sezoně porazili v obou ligových utkáních a vyřadili je také v MOL Cupu. Viktoria si díky zisku všech bodů zároveň zařídila jistotu přezimování na třetí příčce tabulky.

Krasojízda Plzně Konferenční ligou sice dělala reklamu českému fotbalu v Evropě, umístění v tuzemské soutěži již ale nebylo pro Viktorii tak přívětivé. Na první Spartu ztrácela 15 bodů a o bronzovou příčku ji chtělo připravit několik týmů včetně Sigmy. Hráči z města piva tedy měli o motivaci postaráno, vítr do plachet jim navíc přidala výhra 5:0 proti Budějovicím z minulého kola. Hanáci se naposledy střetli s těžším soupeřem, když si rozdělili body se Slováckem.

Do vedení šli hned v deváté minutě domácí. Ventúra využil v pokutovém území nedůraz Dweha, zpracoval si centr Radima Breiteho a z úhlu zakončil. Jenže vzápětí zužitkoval Šulc průnikovou přihrávku Erika Jirky a skóre bylo opět vyrovnané. Ve 20. minutě musel Plzeň podržet brankář Jindřich Staněk, který zlikvidoval velice povedenou ránu Filipa Zorvana ze střední vzdálenosti. O sedm minut později již Sigma skutečně dostala míč podruhé do sítě, jenže Ondřej Zmrzlý si předtím pomohl rukou a branka nemohla platit. Poločasové vedení si tak nakonec ve 45. minutě zajistili hosté díky Dwehovi. Ten po standardní situaci zužitkoval zmatek v olomouckém vápně a částečně odčinil své zaváhání u prvního gólu. Před přestávkou ještě stihl plzeňský tým podržet dalším zákrokem Staněk.

Po změně stran šance dlouho nepřicházely. Plzeňská obrana byla pozorná a potvrzovala, proč svěřenci Miroslava Koubka inkasovali v Konferenční lize pouze jednou. Sigmě se nedařilo vytvořit výraznější tlak a když už se Ventúra dostal do pokutového území a hledal před odkrytou brankou Juliše, přispěchal s důležitým obranným zákrokem Dweh. V 75. minutě měl na kopačce plzeňskou pojistku Sýkora, jenže zakončil pouze vysoko nad. Na druhé straně se opět musel blýsknout Staněk, který vychytal Zorvanovu střelu z dálky a poradil si i s Breiteho zakončením z malého vápna. V samém závěru vyrazil pomoci svému týmu dopředu i gólman Tomáš Digaňa a střídající Matěj Vydra potrestal domácí trefou do prázdné brány.

Plzeň si připsala třetí ligovou výhru v řadě a alespoň dočasně odradila nápadníky dožadující se třetí příčky. Další zápas čeká Viktorii až v únoru, kdy doma vyzve Mladou Boleslav. Sigma zahájí jarní část soutěže cestou do Liberce.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Slavia Praha 2:3

17.12.2023 15:00

Góly: 27. David Buchta, 29. Tomáš Rigo - 26. Václav Jurečka, 45+1. Mick van Buren, 59. Jan Bořil

Baník Ostrava prohrál v krásném utkání 19. kola Fortuna ligy se Slavií 2:3 a na výhru nad úřadujícím vicemistrem čeká od září 2018. Domácí se zvládli bleskurychle vyrovnat s inkasovanou trefou od Václava Jurečky a po dvou gólech najednou vedli. Pražský celek se však nevzdal a zejména zásluhou Jana Bořila se mohl nakonec radovat z vydřeného triumfu. Sešívaní zároveň v neúplné tabulce stáhli náskok Sparty na rozdíl dvou bodů. Cestu za remízou zkomplikoval Slezanům mimo jiné i Abdullahi Tanko, jenž neudržel nervy na uzdě a zbytečně tvrdým zákrokem svůj tým na více než 20 minut oslabil.

Pražané se od památného vítězství nad AS Řím vezli na vlně sedmi výher v řadě umocněné postupem z prvního místa skupiny Evropské ligy. Ve Slezsku je však nečekal jednoduchý úkol, jelikož z posledních tří výletů do Ostravy si odvezli vítězství pouze jednou. Zajímavý měl být rovněž střet dvou sedmigólových střelců - Tanka a Jurečky.

Právě Nigerijec zahrozil hned v první minutě, jeho centr na Eldara Šehiče ale na poslední chvíli vyškrábl Aleš Mandous. Také Jiří Letáček musel být vzápětí v pozoru, většina zákroků však byla snadným soustem, strachovat se musel jen při břevnu Conrada Wallema ze 14. minuty. Střelecký nápor Slavie se vyplatil ve 26. minutě. Jurečka se trefil již poosmé v sezoně a tentokrát nedal dopustit na razantní levačku hned poté, co se zbavil několika spoluhráčů. Baník ovšem po necelých dvou minutách velmi rychle odpověděl. David Buchta využil rychlého zpracování centru od Patricka Kpoza, a tím Mandouse překvapil. Stav 1:1 dlouho nevydržel, Tomáš Rigo ještě před uplynutím 30 minut zajistil Slezanům vedení ranou prakticky do stejného místa jako Buchta a připravil vicemistrovi rychlé vystřízlivění. Ještě před přestávkou ale z blízkosti srovnal Mick van Buren a zápas mohl v druhé půli začít nanovo.

Po přestávce se projevila lepší aktuální forma hostů a Bořil v 59. minutě vrátil Pražanům vedení. Sám střelec si nebyl hned jistý, zda se míč dostal za brankovou čáru v hustě pokrytém prostoru před Letáčkem. Rigo se navíc pokoušel balon ze vzduchu na poslední chvíli vykopnout, nestihl ale zasáhnout včas. Naděje na body pokazil Baníku paradoxně jejich nejlepší kanonýr Tanko, který neunesl střet s Davidem Douděrou a faul mu oplatil naprosto nepřiměřeně tvrdým úderem hlavou, čímž si za svůj totální zkrat vykoledoval zaslouženou červenou kartu. Hosté sice přesilovku nevyužili, jednobrankový náskok ale uhájili.

Baník tak rozjetou Slavii nepřibrzdil a z atraktivního duelu odešel s prázdnou. Další zápas čeká oba celky až druhý únorový víkend. Slezané zavítají do Českých Budějovic, Slavia bude hostit Jablonec.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Dynamo České Budějovice 0:0

16.12.2023 18:00

Góly: -

Bohemians nepotvrdili předzápasové prognózy a v 19. kole Fortuna ligy pouze remizovali s Českými Budějovicemi 0:0. Poslední celek tabulky přijel do Prahy bez Tomáše Zápotočného, jenž po středeční porážce s Hradcem Králové rezignoval. Pod vedením provizorního realizačního týmu se však hosté neměli za co stydět, jelikož zejména Jan Suchan několikrát pořádně provětral defenzivu Klokanů. Branka ale nepadla, a tak klub z hlavního města vstřelil v domácích ligových kláních od druhé poloviny září v součtu jediný gól.

Hráči Dynama prohráli napříč soutěžemi již osm duelů v řadě, což kromě trenéra Zápotočného odnesl také sportovní ředitel Jan Podroužek. Po dřívějším konci nejlepšího střelce Jakuba Hory a kouče Marka Nikla se tak jednalo o další velký personální řez v týmu Jihočechů. Bohemians taktéž nezažívali nejproduktivnější období, četné množství střídajících se remíz a porážek narušilo jen pár ojedinělých těsných triumfů nad sestupovými adepty.

Outsider nečekaně zahrozil jako první, když se po hrubce Jana Vondry při rozehrávce dostal do tutovky Suchan, v ideální pozici ovšem bránu minul. Na druhé straně o sobě dával vědět především Erik Prekop, kterého v jedné z velkých příležitostí parádně vychytal navrátilec mezi tři tyče Martin Janáček. O šance v Ďolíčku rozhodně nebyla nouze, protože záhy se musel předvést proti další ráně Suchana i gólman Martin Jedlička. Poté se hra přece jen uklidnila a oba týmy začaly ukazovat, proč jim náleží nejhorší ofenzivy soutěže.

Trenéři využili poločasovou přestávku ke střídáním, na trávníku se však v podstatě nic nezměnilo. Klokani se kombinací marně snažili dostat za obranu soupeře, Jihočeši se zase spoléhali na protiútoky, které ovšem většinou skončily před šestnáctkou Bohemians. O to větším překvapením bylo, když v 70. minutě napřáhl ke střele Patrik Hellebrand a napálil míč do břevna. Poté se prohnal do vápna exbrněnský Wale Musa Alli, jemuž zamezil ve skórování až pohotový skok Jedličky. Hráči v zeleném si vytvořili jen náznaky příležitostí, jako třeba v případě závaru ve vápně a střely Adama Kadlece, kterého vychytal jistý Janáček.

Bohemka tak Budějovicím nedokázala uštědřit devátou soutěžní porážku v řadě. Dynamo se pokusí na bodový zisk navázat v jarní fázi soutěže, kterou zahájí doma proti Baníku, Klokani zamíří do Hradce Králové.

Více informací k zápasu

FC Zlín - FC Hradec Králové 4:0

16.12.2023 15:00

Góly: 13. Filip Žák, 25. Filip Žák, 40. Jakub Janetzký, 42. Lukáš Bartošák

Zlín si v 19. kole Fortuna ligy vybojoval jistotu, že zimní přestávku nestráví na chvostu tabulky, jelikož se po přesvědčivé výhře 4:0 nad Hradcem Králové vzdálil Českým Budějovicím na rozdíl čtyř bodů.

V základní sestavě domácích po dlouhé době nastoupil Filip Žák, jehož aklimatizace na jihu Moravy zatím po přestupu z Teplic neprobíhala dle plánu. Tentokrát se však již po necelé čtvrthodině radoval ze svého premiérového ligového gólu v dresu Ševců a ve 25. minutě rovnou přidal druhý zásah. I jeho zásluhou tak Hradec prohrál na zlínské Letné poprvé od roku 1994, byť od té doby se tam představil teprve po deváté.

Hradečáci v minulém kole využili tápání posledních Budějovic, los jim tentokrát přidělil jen o příčku lepší Zlín. Ševci sice dokázali od rekordního debaklu 5:9 výrazně zlepšit svou defenzivu a v následujících pěti utkáních inkasovali jen třikrát, jejich nejčerstvější výsledek však naznačil návrat do starých kolejí. Pětigólový výprask v Liberci dal naději na potvrzení své formy jak mladému Danielu Horákovi, tak zkušenému Václavu Pilařovi. Oba si v předešlých dvou zápasech připsali gól i asistenci.

Ševci vstoupili do utkání aktivněji, první šanci si ovšem vytvořili Votroci. Daniel Vašulín si poradil v souboji jeden na jednoho s obráncem, ale jeho střelecký pokus na zadní tyč zneškodnil Stanislav Dostál. Nevyužitá příležitost mrzela hosty dvojnásob, protože prakticky vzápětí na druhé straně našel Tomáš Čelůstka přízemním centrem Žáka, který ve skluzu usměrnil balon za brankovou čáru. Krátce nato mohlo být na zlínské Letné srovnáno, jenže dalekonosný projektil Horáka skončil na břevně.

Po neproměněné šanci hostů tak opět udeřili domácí, když ve 25. minutě z druhé střely podruhé skórovali. Centr z pravé strany Vukadina Vukadinoviče trefil Žáka do hrudi tak šťastně, že přeletěl bezmocného gólmana Pavola Bajzu a skončil až v síti. Efektivita v zakončení Moravanů neměla meze. Ještě před pauzou se totiž do míče za vápnem opřel Jakub Janetzký a krásnou ranou zvýšil na rozdíl tří branek. To však v první půli nebylo vše, jelikož se po druhé asistenci Čelůstky z voleje nádherně trefil Lukáš Bartošák.

Trojité střídání Václava Kotala o poločasové přestávce Votrokům prospělo a po změně stran byli na hrací ploše jasně lepším celkem. Snížit vysoké manko mohl zhruba po hodině hry Vašulín, jenž se položil do centru Lukáše Čmelíka. Jeho hlavičku mířící k pravé tyči však dokázal Dostál vytěsnit mimo tři tyče. Nejhorší defenziva ligy v čele se spolehlivým Dostálem nakonec spíše platonický tlak Východočechů ustála až do závěrečného hvizdu a připsala si čtvrté čisté konto v sezoně.

Zlín tak včasně utnul začínající sérii porážek a vybojoval cennou výhru. Další šanci na bodový zisk bude mít až v novém roce, v rámci nějž nejprve pojede do Teplic. Hradec vyzve doma Bohemians.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - MFK Karviná 0:0

16.12.2023 15:00

Góly: -

Zápas 19. kola Fortuna ligy mezi Jabloncem a Karvinou skončil po remíze 0:0 dělbou bodů. První bezgólový výsledek v historii vzájemných střetnutí navíc znamenal prodloužení nelichotivé série Slezanů, kteří se na severočeské půdě neprosadili od srpna 2018. Tehdy v sestavě Jablonce nastoupil i nejlepší střelec vzájemných soubojů Martin Doležal, jenž se po polské anabázi poprvé vrátil na Střelnici jako soupeř. Hosté zároveň Jablonec neporazili již devět klání po sobě.

Ačkoliv Slezané podnikli v posledním kole dobře zvládnutý výjezd do Mladé Boleslavi, na návrat do moderního stánku v Karviné si museli počkat. Na řadě totiž tentokrát byla cesta na sever země, a to do Jablonce, kde mohl nováček nejvyšší soutěže pomýšlet na další bodový zisk. Jeho tabulkový soused totiž v minulém kole inkasoval od Sparty tři branky jen v úvodní půlhodině a od debaklu mu vypomohla početní výhoda ve většině druhého dějství. Přesto měli domácí lepší formu než Karviná.

Vstup do střetnutí byl z obou stran poměrně vlažný. První testovací nákopy posílali do vápna hráči Jablonce, avšak ty velké ohrožení pro bránu Dominika Holce neznamenaly. Vážnější zakončení si připsal až ve 26. minutě Matouš Krulich, střelu vyslanou zevnitř vápna ale nasměroval těsně nad branku. Karviňáci si svoji premiérovou akci vytvořili ve 35. minutě, kdy před hranicí vápna vybojoval míč Patrik Čavoš, nicméně následná střela Adelekeho Akinyemiho byla lahůdkou pro gólmana Jana Hanuše, stejně jako jeho následná teč po centru Lukáše Budínského. Jinak byla první půle na šance skoupá.

Po změně stran nabídli hosté prořídlým tribunám v nezvykle krátké frekvenci tři střelecké pokusy, ani jeden ale mezi tři tyče nezamířil. Jako další se s nepřesně mířenou ranou přihlásil v 65. minutě Čavoš, kterému nabil do dobré pozice na hranici malého vápna Akinyemi. O pět minut později se po centru Miloše Kratochvíla dostal k hlavičce z bezprostřední blízkosti Jakub Martinec, brankář ale jeho pokus zneškodnil. Největší šanci utkání si připsal v 78. minutě Budínský, který z rohu vápna zamířil technickou ranou ke vzdálenější tyči, Holec však svůj tým podržel kvalitním zákrokem.

Jablonec tedy nedokázal ve svém posledním zápase tohoto roku naplno využít roli favorita. Tu navíc nebude mít 10. února, kdy pojede na hřiště Slavie. Karviná to nebude mít o moc lehčí, doma totiž přivítá tentýž den Spartu.

Více informací k zápasu

FK Pardubice - Slovan Liberec 2:0

16.12.2023 15:00

Góly: 12. Tomáš Zlatohlávek, 67. Kryštof Daněk

Pardubice porazily v 19. kole Fortuna ligy Liberec 2:0 a po čtyřech prohrách v řadě si připsaly tříbodový zisk. K výhře nasměroval Východočechy už v úvodu 23letý střelecký objev Tomáš Zlatohlávek, který se prosadil ve třetím duelu za sebou. Po změně stran se pak povedlo navýšit vedení dalšímu odchovanci Sigmy Olomouc Kryštofu Daňkovi. Svěřenci Radoslava Kováče, jenž v čase hráčské kariéry strávil pod Ještědem sezonu 2013/2014, se tak postarali o to, že Slovan poprvé po více než dvou měsících nebodoval.

Když na začátku října Severočeši ztratili skvěle rozjetý zápas se Slavií, ve kterém po osmi minutách vedli o dvě branky a nakonec neodešli ani s bodem, málokdo předvídal, k jakým výkonům to svěřence Luboše Kozla nastartuje. Liberec totiž od té doby neprohrál, opanoval všechny domácí duely včetně pohárového osmifinále s Mladou Boleslaví a začal klepat na dveře první šestky. Zcela jiné problémy řešili Východočeši. Ti se především v ofenzivě trápili a už čtyři zápasy v řadě nezískali ani bod.

Byli to ale právě domácí, kteří se ujali vedení. Vojtěch Patrák se ve 12. minutě dostal na polovině hřiště k balonu po chybné rozehrávce Liberce a přesnou přihrávkou za obranu vysunul Zlatohlávka. Ten potvrdil gólovou formu z posledních kol a razantní přízemní ranou prostřelil Huga Jana Bačkovského. Po půlhodině hry mohl odpovědět z přímého volného kopu Lubomír Tupta, jeho povedený pokus mířící do horní části brány však mimo tři tyče vytěsnil Antonín Kinský. Na útočné polovině byli sice o trochu aktivnější hosté, do žádných tutových příležitostí se ale příliš nedostávali.

Krátce po změně stran musel Bačkovský zůstat ve střehu proti překvapivé střele z hranice pokutového území, kterou vyslal obránce Dominik Mareš. Liberecký gólman se nebezpečným projektilem nenechal zaskočit a předvedl důležitý zákrok. O chvíli později se míč za brankovou čáru podařilo dostat Lukovi Kulenovičovi. Tento gól byl však po intervenci videorozhodčího kvůli faulu odvolán. V 67. minutě nečekaně udeřili opět hráči v červeno-bílých dresech. Michal Hlavatý vysunul v rámci rychlého protiútoku za obranu Daňka, jenž Bačkovského pokořil efektivní kličkou a zakončením do odkryté sítě. V závěru zápasu byl ještě za nešetrný faul vyloučen William Mukwelle, to však na výsledku utkání už nic nezměnilo.

Pardubice tedy na závěr podzimní části zabraly a získaly kýžené vítězství. Jarní fázi soutěže zahájí Východočeši na hřišti Slovácka, Liberec přivítá Sigmu Olomouc.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - 1. FC Slovácko 0:1

16.12.2023 15:00

Góly: 59. Matěj Valenta

Slovácko zakončilo své podzimní působení ve Fortuna lize vítězstvím 1:0 v Mladé Boleslavi. Zápas 19. kola byl speciální především pro Milana Petrželu, jenž zaznamenal svůj 500. start v nejvyšší české soutěži. Hostujícího rekordmana si sice defenziva Středočechů dokázala pečlivě hlídat, po jednom z rohových kopů ovšem zapomněla na Matěje Valentu, který rozhodujícím zásahem posunul Moravany zpět na třetí příčku. Středočeši naopak mají v zimní pauze o čem přemýšlet, neboť se s kalendářním rokem rozloučili pěti duely bez výhry v řadě.

Kouč Slavie Jindřich Trpišovský po nedávném vzájemném střetnutí hovořil o Mladé Boleslavi jako o adeptovi na umístění v nejlepší čtyřce, svěřenci Marka Kuliče ovšem rychle sami přispěli k podlomení této teorie. Při středeční dohrávce totiž na svém stadionu nedokázali porazit Karvinou, která ve městě automobilů dvakrát rychle skórovala a v závěru duelu odolala snahám favorita o dokonání obratu. Značně lepší nálada panovala v táboře Slovácka, jež zejména zásluhou čtyř branek Marka Havlíka rozstřílelo Bohemians.

Moravané předvedli útočnou sílu hned při své první akci, když Merchas Doski ranou z hranice šestnáctky pořádně protáhl Matouše Trmala. V 19. minutě zahrozili také domácí, jenže Yusuf stejně jako v minulých zápasech potvrdil, že mu proměňování šancí dělá velké potíže, protože z ideální pozice ve vápně vůbec netrefil bránu. Chvíli před uplynutím půlhodiny hry se o zápis do střelecké listiny ucházel i Havlík, jehož pokus z otočky skvěle vychytal Trmal. Slovácko bylo nadále nebezpečnějším týmem, veškeré jeho ofenzivní výpady však i za cenu žlutých karet Středočeši zastavili.

Oba celky nabízely hrstce diváků ve druhém poločase ještě opatrnější podívanou. V 59. minutě nicméně Slovácko zničehonic otevřelo skóre, když se ve vápně po přiťuknutí od Petra Reinberka nejlépe zorientoval Valenta a nekompromisně poslal balon do sítě. Boleslavští se dočkali první střely na bránu až 19 minut před koncem základní hrací doby, když Solomon John nádherným projektilem z úhlu vyprášil rukavice Milana Heči. Tím ovšem veškeré hrozby z kopaček domácích hráčů na dlouhou dobu skončily, za zmínku stála až tutovka Lamina Jawa z poslední minuty, kdy střídající hráč Bolky napálil tyč.

Slovácko tak zakončilo podzimní část soutěže na pozitivní vlně a vyhrálo čtvrtý z posledních pěti zápasů. Při únorovém restartu soutěže narazí na Pardubice, Mladá Boleslav vyzve Plzeň.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
19
16
2
1
47 : 13
50
2
Slavia Praha
18
14
3
1
35 : 13
45
3
Viktoria Plzeň
18
11
2
5
45 : 25
35
4
1. FC Slovácko
19
10
5
4
27 : 19
35
5
Sigma Olomouc
18
8
4
6
28 : 23
28
6
Baník Ostrava
18
8
3
7
27 : 20
27
7
FK Mladá Boleslav
19
8
3
8
35 : 33
27
8
Slovan Liberec
19
6
7
6
28 : 29
25
9
Bohemians Praha 1905
19
6
5
8
15 : 24
23
10
FK Teplice
18
5
5
8
16 : 20
20
11
FK Jablonec
19
4
8
7
18 : 26
20
12
FC Hradec Králové
19
5
5
9
21 : 30
20
13
FK Pardubice
18
4
4
10
15 : 25
16
14
MFK Karviná
18
4
3
11
20 : 31
15
15
FC Zlín
18
3
5
10
22 : 42
14
16
Dynamo České Budějovice
19
3
2
14
15 : 41
11

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (185)

Přidat komentář
zorz767

Podry odchází právě včas. Pro Budějovice to po dnešku nevypadá dvakrát růžově.

Reagovat
ratusek

Ty vole do té šestky nikdo nechce, tak to zůstane nám

Reagovat
Greny

Tak z té prostřední jdeš do playoff o poháry ne? Nebo to zrušili už?

Reagovat
ratusek

Myslím ten vítěz hraje se šestým

Reagovat
Greny

Já právě myslel že se čtvrtým nebo pátým na jeden zápas o místo v poharech

Reagovat
Salfovic

To určitě ne, máme jen 5 místenek.

Reagovat
ratusek

jo ono je tam v prostřední skupině akorát ten volný los v mol cupu

Reagovat
Greny

To si myslím že platilo pro minulou sezonu protože jsme měli jen čtyři týmy v Evropě

Reagovat
ratusek

ahá. Tak jsem si to našel radši

Vítěz finále si pak zahraje jeden zápas o účast v předkole Evropské konferenční ligy na půdě čtvrtého, nebo pátého týmu tabulky (o pátý tým půjde, pokud vítěz MOL Cupu skončí do čtvrtého místa).

Takže to bude jak ty sezony předtím, že je pičovina se cpát do té první skupiny a že je lepší být 7-10

Reagovat
Salfovic

Tohle se mi nějak nezdá, vítěz poháru by měl mít místenku v evr. pohárech jistou, tohle by snad šlo i proti regulím UEFA. Kdes to našel ?

Reagovat
ratusek

Vítězem finále je myšlen v tomto případě vítěz playoff té prostřední skupiny

Reagovat
Salfovic

Aha. Tak takhle to bylo asi i naposled.

Reagovat
ratusek

proto jsem psal, že se zase bude spekulovat a že je lepší být v prostřední skupině, než se srát do té top6 a dostat výprasky a uhrát jednu remízu

Reagovat
pobody's nerfect

Určitě je lepší být sedmý než šestý s bodovým odstupem na pátého. Hrozný nesmysl ta prostřední skupina.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
oli9

Hlavně by byla neuvěřitelná picovina aby měl někdo větší šanci jít do poháru někde z 10 místa než klub po konci sezóny na 5. fleku

Reagovat
ratusek

bohužel to tak je

Reagovat
Firkraag

Teoreticky ze 4.fleku, když vyhraje pohár někdo slabý.

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
oli9

Nechce no. Ale Baník si tam momentálně nedovedu taky představit, že by zabodoval o Evropu

Reagovat
Kaspar

Bolce se to pekne sype na to jaky maji tym. 5 zapasu, 4 prohry, 1 remiza

Reagovat
Salfovic

Kuličovi došla počáteční euforie a je v hajzlu.

Reagovat
ratusek

Reagovat
ACSMan

Tak Mára teď určitě dává přednost vánočním hodovačkám než fotbalu

Reagovat
ratusek

Reagovat
oli9

Slovácko

Reagovat
Slovácký trojboj

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Salfovic

Milánek zápas číslo 500, hezké.

Reagovat
Y.N.W.A

neuvěřitelný

Reagovat
oli9

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Salfovic

To jsou taky šmatláci ti klokani

PS: Podroužek žábou na prameni

Reagovat
5PUR5

Budějky 11 bodů, z toho 4 jen proti Bohemce

Reagovat
Firkraag

To je naše klasika. Budějovice nás oberou snad vždycky.

Reagovat
John Obi Mikel

Hradec

Reagovat
Kaspar

Jaky je pro vas po pulce sezony nejvetsi prekvapeni a zklamani? Pro me prekvapeni, ze to tentokrat Olomouc nesesypala z vidiny toho ze je nahore a drzi to dal. Zklamani jednoznacne Liberec, s takovym meli uhrat o dost vic bodu.

Reagovat
John Obi Mikel

Zklamání Budějovice, překvapení Havlík.

Reagovat
Mönchengladbach

Překvapení, že ve Zlíně to byla katastrofa čistě kvůli Vrbovi.

Zklamání Vrba.

Reagovat
delfin

Zklamání z výsledků Sparty oproti Slavii, že hrají lepší fotbal, než jsem čekal. Překvapení z počtu gólu Slavie, zejména v lize a z toho, kolik tutovek jsme schopni proměnit. A příjemné překvapení z účinkování Plzně v pohárech.

Reagovat
wwwx

To je těžký, skoro všichni jsou tam, kde se dalo před sezonou čekat. O něco bídnější jsou Jablonec, Hradec (co taky čekat od Webera) a Budějice, mírně nad očekávání hrajou Teplice a Olomouc.

Reagovat
Rothbard

Zlín - s Vrbou by se krčil na posledním místě s odstupem od předposledního.

Slovácko - že opět drží ten svůj nadstandard.

Negativně asi Budějovice.

Těší mě Olomouc v TOP6, na to mám vsazeno - vyjde to?

Reagovat
St. Pauli

Prekvapka: Olomouc, pozitivni aura kolem Sparty, Koubek v Plzni a bezvrbovy Zlin

Zklamanicko: Pardubice a Banik

Navrat do reality: Bohemka

Reagovat
lampas

Překvapení jsou pro mě výkony Tanka v Baníku a postavení Baníku v tabulce, pak divácké návštěvy na Spartě a Slavii.

Zklamání jsou pro mě jednoznačně divácké návštěvy na Slovanu.

Reagovat
John Obi Mikel

Pro nezaujatého fandu (existuje takový člověk?) asi pěkný ofenzivní zápas a i celkem pěkné góly, ale já bych to chtěl pánové klidnější a ne takováhle dramata. Dnes to bylo dozadu takové otevřenější, nevím jestli teda víc chyběl Ogbu, Oscar nebo oba, ale jisté to nebylo.

Z Baníku se mi líbil Rigo, máme s ním nějaké plány? Tanko se úplně zbláznil, koukal jsem jestli mu Douděra něco neřekl, ale nic tam nebylo, prostě odpískaný faul. A Tanko se do něj takhle pustí Nechápu.

Reagovat
Losinho

Na Riga je nějaký předkupní právo možná? Určitě by byl lepší než Červ a Hromada, navíc střeďák je potřeba.

Reagovat
Freedo

Jo, mělo by tam být. Vypadal kvalitně. Možná nemusel tolik slavit gól, ale beru to tak, že je mladej a měl radost.

Reagovat
ratusek

Tak s tím Rigem je to v pohodě. Ale jelikož máme se Slavii nadstandartní vztahy, tak bych se nedivil nějaké neoficiální domluvě

Reagovat
thewall

"Hráč patří Baníku Ostrava, Slavia má pouze předkupní právo, nikoli právo zpětného odkupu. To znamená, že kdyby Riga chtěl získat jakýkoli klub z Česka, nebo ze zahraničí, Slavia může jeho nabídku vyrovnat, a pakliže tak učiní, koupí ho."

Takže žádných 20-30. Záleží jen na tom, jaká bude Rigova cena na trhu. Tohle je z pohledu Baníku naprosto OK.

Reagovat
Salfovic

Já u tohoto pořád nechápu postavení hráče. Když ten hráč nebude chtít podepsat se Slavií smlouvu, tak k čemu je předkupní právo nebo právo zpětného odkupu dobré ?

Reagovat
thewall

Tak ono obecně hráče pod smlouvou nemůžeš prodat bez jeho souhlasu. V tomto případě jde o to, že pokud by Slavia dorovnala nabídku a Rigo nesouhlasil s návratem do Slavie, tak přestup Riga z Baníku padne. Tedy pokud se nenajde klub, která nabídne tolik, co Slavia nedorovná a současně na ten klub kývne Rigo. To předkupní právo při neochotě Riga jít zpět znamená blokaci jeho přestupu jinam za podmínek, které by brala i Slavia.

Alespoň takto to chápu já.

Reagovat
thewall

Plus si tím Slavia zajistila, že bude mít info o tom, že se o Rigovi jedná a za kolik má jít z Baníku. Bez předkupního práva by neměla nárok být informována v průběhu jeho prodeje a tím cokoliv ovlivnit. Info by měla až expost z titulu toho, že asi má sjednána nějaká procenta z dalšího prodeje pro Slavii.

Reagovat
doshcz

Tanko asi cekal ze to Doudera proste ustoji a otrou o sebe muzne prsa za zlutou. To si ale vybral spatny cil no

Reagovat
Mass

Tak on mu dal i čelíčko, tam už většina fotbalistů padá.

Reagovat
Rizek

Možná jo. Nejde mi to přes patro, ale tady to asi Doudera ustát nemohl. Ty první záběry mi připadaly, že odletěl jak pírko.

Reagovat
John Obi Mikel

Douděra je herečka, ale tady myslim, že to nepřihrál.

Reagovat
naheCZ

mohl z toho udělat daleko větší komedii, kdyby chtěl. Nic nepřirozeného mi tam tentokrát z jeho strany nepřišlo, což jsem sám koukal

Reagovat
Remt

Tak ono, bylo to špatně vidět z toho opak.záběru ale ona tam byla dost velká intenzita ne mi přišlo?

Reagovat
Coutinho10

super, těžkej zápas, důležitý 3 body a pochválím stejně jako na Bohemce tohoto rozhodčího, je super, víc takových

Reagovat
Losinho

Dobrej podzim, v lize rozjeto na 70+ bodů v základní části, postup v poháru a první místo v EL Jsem zvědavej na přestupák.

Reagovat
Coutinho10

Trpiš: hrál se tu evropský zápas....souhlas

Reagovat
Rizek

Být výsledek obráceně, tak by Trpiš dštil síru. Po výhře je vždy jak med a všechny a všechno chválí.

Reagovat
Coutinho10

jako to se nedá rozporovat, nejsme Budějovice

Reagovat
Mass

Hmm tady po prohranym zápase s Plzní taky soupeře chválí. https://www.youtube.com/watch?v=jJkUYiT3biI

Reagovat
Mass

Parádní zápas s Baníkem. Na střely 12-22

Baníkovci možná budou smutný z prohry, ale zahráli fakt hodně dobře, i přesto, že hráli třetinu zápasu o jednoho míň. Rigo a Buchta asi nejlepší.

Hrát takhe pořád a zapracovat na bránění standartek, tak to čtvrtý místo na poháry mají v suchym triku.

Reagovat
Mass

"Slavia se zvládla oklepat ze slepených gólů Baníku. Naděje Slezanů rozmetal Bořil s Tankem" livesport

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
Moshe Dajan

vybavil se mi legendární díl Kobry 11

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Rizek

Co ten Staněk do Slávie? Jako mě to z pohledu Trpiše přijde úplně nesmyslné. Jestli má Slávia nějaký post opravdu zabezpečený, tak je to gólman. Nebo teda Kolář nakonec není ta desetimilionová hvězda, jak se z něj dlouhodobě dělá?

Pro Plzeň by to naopak smysl mělo velký, pokud by se vrátil Jedlička.

Reagovat
mistr129

Já bych se tedy naopak klidně zbavil obou brankářů a šel do příští sezony s dvojicí Staněk, Kinský.

Reagovat
Rizek

Staněk není brankář pro styl, který chcete vy a my hrát. Proto je doteď v Plzni. Nechápu, proč chcete brankáře vůbec řešit. Připomíná mi to Barcu v nejlepších letech, kde jsme špekulovali, co ještě vylepšit, a zbavili jsme se Etoa a přivedli Zlatana. Prostě zbytečné šáhnutí do rozjetého stroje.

Jestli bych někoho řešil z Plzně, tak Šulc nebo Hranáč. Zbytek je pro Ska zbetečný.

Reagovat
mistr129

Staněk není ideální pro styl, ale to ani Mandous a Kolář, který typologií je, na to nemá kvalitativně. Takže Staněk není ideální varianta, ale z mého pohledu lepší než Mandous.

Šulce bych bral, Hranáče už tolik ne, sotva nějak rozumně hraje Vlček, dalšího mladého by Trpiš nestavěl

Reagovat
$$CaptainKokotko

Pokud je o něco lepší jak Mandous tak to ale za 50M nemá smysl. Neřeknu kdyby stál polovinu

Reagovat
Rizek

Přesně.

Reagovat
Freedo

A v čem není Mandous typologicky brankář pro Slavii? Podle mě naopak je a víc než Staněk. Proto bych se taky do týhle rošády nepouštěl.

Reagovat
delfin

Píše, že typoligicky je.

Reagovat
Freedo

Já to teda chápu tak, že dle něj není. Píše, že Staněk není ideální pro styl (Slavie), ale to ani Mandous. Kolář už typologii splňuje, ale není kvalitní.

Reagovat
Salfovic

Reagovat
delfin

Aha, tak třeba to vysvětlí. Já si myslím, že Mandous je typologii pro Slavii super. Jen by to chtělo ještě občas vytáhnout nějaký ten TOP zákrok. Tímhle se Kolář občas zatřpytil, a Staněk to asi má taky.

Reagovat
Salfovic

,,Staněk není ideální pro styl, ale to ani Mandous´´

Co na tom chceš vysvětlovat.

Reagovat
delfin

Já nic.

Reagovat
Freedo

Zrovna dneska měl parádní zákrok proti té hlavičce a bylo tam toho víc, co dobře pochytal. Za góly nemohl. Staněk určitě tyhle wonder saves má častěji, ale neumí hrát tak dobře nohama.

Reagovat
John Obi Mikel

No, za ten druhej mohl, to šlo po jeho rozehrávce

Reagovat
Freedo

Rozebírali to ve studiu, že tam byla špatná nabídka od hráčů. Jo, pokazil přihrávku, ale furt si myslím, že jsme nebyli defenzivně v takovém postavení, aby se dalo říct, že to je 100% jeho gól.

Reagovat
John Obi Mikel

To je pravda, ale tak to mel nabombit na pulku a ne udelat tohle.

Reagovat
Freedo

Máš pravdu, špatně to vyhodnotil. Chce se po něm, aby hrál konstruktivně, tak to zkusil, ale byl oto špatný řešení. Ale i tak bych gól neházel kompletně na něj.

Reagovat
Salfovic

Jo, ty Plzeň určitě prodá Slavii

Reagovat
Bex5

Tak nejak. Stanka chapu hlavne z pohledu veku. Hranac se Sulcem ... come on

Reagovat
mistr129

A desetimilionová hvězda Kolář je mezi slávisty asi podobně populární názor, jako mezi sparťany ten že je Wiesner opora týmu

Reagovat
Rizek

že je Wiesner opora týmu, neprohlašoval nikdy nikdo. O Kolářovi se mele už snad 3 roky.

Reagovat
mistr129

před 3 roky možná, můžu vidět kdo něco takového píše letos?

Překvapivě, hráči se v průběhu let mohou zlepšovat či zhoršovat a s tím se mění jejich cenovka

Reagovat
Rizek

v podcastech se to občas objevuje. Hledat to nebudu.

Reagovat
mistr129

Ok, ke mně se to tedy nedostalo, a to na mě na twitteru vyskakuje široká škála slávistických dementů

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Losinho

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
$$CaptainKokotko

Kolář od Rangers je mimo bohužel. Asi to pořád na něj má vliv. Jinak souhlas za mě to taky nemá smysl. Radši bych přivedl levný backup než Staňka

Reagovat
Mass

Jj tam se přes to zranění dost vyžral a taky přestal chodit do soubojů. Sem myslel, že to je tou maskou, ale on chytal blbě i potom co jí sundal.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Jj, jako ono mu je těžké něco vyčítat když z toho pořád má nějáké trauma/úzkost.

Reagovat
delfin

Jn, přesně to nejde.

Reagovat
Salfovic

Těsně po návratu po tom zranění, ale chytal dobře, ne ?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

to je takovej ten záblesk, euforie, že byl rychle zpět a chtěl v tý EL cestě jet s náma dál

Reagovat
Selänne

Jeho spíš semlela chyba proti Ferencvárosi v předkole Ligy Mistrů, která vás stála postup.

Reagovat
Mass

Jestli si viděl zápas Slávie na Nou Campu, tam měl ještě Kolář hodnotu v eurech. Teď už jí má jen v korunách.

Reagovat
Kepy_FCB

Baník opět nepřekvapil nikomu z jeho fans tady už to ani nestojí za komentář

Reagovat
John Obi Mikel

Teplice

Reagovat
clinger

kdy už ty buzny to neuvěřitelný štěstí opustí

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Rizek

jako dneska ho v Ostravě měli zas, no.

Reagovat
kilobyte

Reagovat
doshcz

Reagovat
delfin

Buzny brzo, Spartu doufám párkrát v létě.

Reagovat
Salfovic

Pěkně vám dneska polechtali nervíčky

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
rufus

Reagovat
Nuno čomes

A spadnou

Reagovat
delfin

Na koleno?

Reagovat
Nuno čomes

Ja myslel tepláky

Reagovat
delfin

V teplákách můžeš spadnout na koleno?

Reagovat
Nuno čomes

Můžeš

Reagovat
delfin

Hotovo.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
10adam

To není štěstí, buzno

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
ACSeRw!n

luxusni zapas co bavil 100 minut

Reagovat
kilobyte

Chápu, že jsme o tolik lepší než ostatní, tak si to hráči chtějí trochu ztížit oslabením. Ale radši bych hrál v plných.

Reagovat
fabec1222

OT: Sestavy internacionálů na Silvestrovské derby:

SK Slavia Praha: Diviš – Švec, Hyský, Trapp, L. Došek, Volešák, Jablonský, Kalivoda, M. Černý, Suchý, Skácel, Piták, Škoda (s otazníkem), Táborský, Bílek, J. Černý.

AC Sparta Praha: Miller – Hübschman, Čížek, Slepička, Kladrubský, Zelenka, Matějovský, Voříšek, Jeslínek, Kučera, Jun, Flachbart.

Reagovat
kilobyte

Kladrubský bude poprvé?

Reagovat
ACSeRw!n

Jun, Jun, Tomas Jun !

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kde je Tecl?

Jo aha, v acku nynejsi Slavie jako aktivni hrac.

Reagovat
meno

A odehrál v součtu skoro celej poločas!

Reagovat
Strakosha

Wow, neskutečný humor

Reagovat
Salfovic

Už se ani nemaskuješ ?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Freedo

Koukám další expert

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
wwwx

Neni na to mladej? 33 let mu je.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Diviš Hezky

Reagovat
kilobyte

Kolik má zápasů? 1?

Reagovat
fabec1222

O 1 víc než Winter.

Reagovat
John Obi Mikel

Chytal za nás Evropské poháry

"Premiéru v prvním týmu Slavie si pak odbyl v podzimní části sezony 2008/09 kdy nastoupil ke dvěma zápasům poháru ČMFS a na závěr odchytal povedené utkání v Poháru UEFA proti Ajaxu Amsterdam. V sezoně 2008/09 získal se Slavií mistrovský titul."

Reagovat
pingla

vůbec, proč nechytá Vaniak nebo Čontofalský třeba?

Reagovat
John Obi Mikel

Keine Ahnung.

Mohl tam být i Radek Černý nebo Přéma Stejně je zaměstnáváme.

Reagovat
Salfovic

Protože to maj u prdele.

Reagovat
Coutinho10

Vaniak pokud vím a stále to platí, tak žije / pracuje v zahraničí (Švýcarsku)

Reagovat
Losinho

Vaniak o to nemá zájem, o Francúze nemá zájem Slavie.

Reagovat
Kaspar

Byvaly Slavisti na to prestali mrdat?

Reagovat
KingMaster13

Konečně po delší době ta naše sestava vypadá relativně ok. Konečně pár zajímavých hráčů i z nedávné doby. Kalivoda, Piták, Bílek, Suchý, Skácel a doufám že i Škoda.....to cením

Reagovat
Bakary3

Uvítal bych vachouska

A kezby se snažili o cizince, Belaid, Tavares, Švento hraje nějakou divizi v ČR či co..

Adauto, gaucho, Ivana

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hocine Tragued.

Reagovat
John Obi Mikel

Fernando Neves

Reagovat
John Obi Mikel

Halil Altintop, Ruslan Rotaň, Danny

Reagovat
Bakary3

to byly bomby

Reagovat
RickNash

Stanciu?

Reagovat
John Obi Mikel

Tomu neni 35

Reagovat
guzman

Neuvěřitelné!!! Po poločase sem říkal že remíza by byla zlatá a my to otočíme,naprostá fantazie ale co by se nemělo zapomenout, jsou naprosto tragický rozhodčí, to sem dlouho neviděl, jak hlavní tak pomezní

Reagovat
kilobyte

Taky jsem moc nevěřil. Vůbec jsme nevypadali dobře. Skoro jako kdyby trénovali s dost jinými míči a na tyhle si teprve zvykali.

Rozhodčí byli často na pěst. Pomezní vidí, že hráči jsou v emocích a cítí křivdu a nechá Haraslína ještě několik vteřin hrát, než mávne ofsajd. Tohle už mi přišlo jako úmyslná provokace.

Reagovat
doshcz

ty ofsajdy maval hrozne no, jasny ofsajd na pulce a borec je necha bezet k praporku a pak to piskne

Reagovat
doshcz

*mavne

Reagovat
kilobyte

A pak když tepličák hlavičkoval v ofsajdu, ale míč hned získala Sparta, tak to písknul hned.

Reagovat
ratusek

Žádné překvapení. Zase nula bodů. Ale v té šestce prostě budeme a Hapal zůstane

Navíc očekávám, že Riga máme "koupeného" nějak tak jako vždy "výhodně" a rovnou v balíčku půjde Tanko. Akorát ten se slevou když bude mít 3 zápasy stop. A dostaneme nějakého Hyského nebo koho a zase budeme šoupat nohama

Reagovat
ratusek

Teda Horský

Reagovat
Salfovic

Za trest Hyského.

Reagovat
Pablos

Kozohorského

Reagovat
Gelu28

Kozohorský fotbalu rozumí jak koza nákladáku

Reagovat
Mass

Kozohyský a rovnou jim může komentovat zápasy

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

Reagovat
Cotton

Tak, Tanko... na brejky, ehm...?

Reagovat
Mass

Pardubice:Liberec 7 hráčů z juniorky Slavie

Reagovat
Salfovic

To je na souboj farem celkem málo.

Reagovat
Wazz Wazz

Tanka předvedl typickou mentalitu ostravské lůzy....

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Vinci

Neumím si představit ze by Boril s Douderou spolu nepichali

Reagovat
Strakosha

Tak u Bořila se ví, že poprvé propadl už ve čtvrté třídě. No a Douděra také vypadá na mentální suterén

Reagovat
John Obi Mikel

Wau, neskutečnej humr.

Reagovat
Bakary3

Jako kdyby..

Propadl ve čtvrté třídě...

Reagovat
10adam

To snad ani nejde

Reagovat
delfin

Nin, a si představ, že jsi finančně i sportovně za nimi. Ten život je ale spravedlivej..

Reagovat
delfin

Já si umím představit, že bys chtěl slyšet nějaký citat. Jako reakci.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele