Vítězové StarDance Pavlovičová a Vodička musí splnit sázky, Eva Adamczyková z druhého místa zklamaná není

Sobotní večer ovládl poslední díl taneční soutěže StarDance. V něm se o první místo utkala herečka Darja Pavlovičová, snowboardistka Eva Adamczyková, dříve Samková, a kajakář Vavřinec Hradilek. První místo nakonec po hlasování lidí obsadila Pavlovičová s tanečním partnerem Dominikem Vodičkou, píše web Expres.

Dvojice se v rozhovoru pro Expres svěřila, že to vůbec nečekali, spíš si mysleli, že kvůli tomu, že není Darja tak známá, vypadnou hned ze začátku. Jenže každé kolo se posouvali dál a dál, až nakonec byli zasypání zlatými konfetami, jak můžete vidět na fotce níže. Dominik a Darja v průběhu soutěže uzavřeli několik sázek. Například za postup do finále musel Dominik najít Darjinu ztracenou taneční piškotu, kterou odkopnul za zrcadlovou stěnu.

Teď však musí tři litry svařáku a Darja musí na tancovačku. Sázku uzavřeli i s režisérem pořadu, který si prý musí obléct Darjiny šaty ze samby. Redaktorka doufala, že to celé nějak zdokumentují a i to, jak bude Dominik vypadat po vypití svařáku.

Zpravodaj iDnes zase vyzpovídal Evu Adamczykovou, která prý z druhého místa zklamaná není. V životě už toho vyhrála dost a její taneční partner Jakub Mazůch se utvrdil v tom, že dvojka je jeho životní číslo. Teď už se oba těší na odpočinek, i když Eva si myslí, že ani devět hodin spánku jí na regeneraci stačit nebude.

Zdroj: Expres, iDnes