Nene, já nemusím, já už ho vidím. Hlášky ze slavné reklamy provázejí Sandru Flemrovou i po dvaceti letech

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
sandra flemrova
Zdroj: Kofola

Vánoční období se pojí s vysíláním mnoha pohádek a filmů, které se každý rok opakují. Mnoho z nás ale v televizi v tomto období vyhlíží také slavnou reklamu na Kofolu, ve které malá holčička a její tatínek utíkají před divočákem. Co dělá hlavní hrdinka tohoto krátkého snímku dnes?

„Když to vydržíš až do večera nepapat, tak uvidíš zlaté prasátko.“ Všichni dobře víme, jakými slovy malá kudrnatá holčička s čepicí na hlavě tatínkovi odpovídá. „Nene, já nemusím, já už ho vidím.“ Slavná slova provázejí Sandru Flemrovou dodnes.

Po dvaceti letech

Je neuvěřitelné, že je to už dvacet let, co se reklama v televizi objevila poprvé. A stala se jednou z nejikoničtějších pro celé vánoční svátky. Jak se má ale Sandra Flemrová, která si v ní tehdy zahrála jako malá holčička, dnes?

„Při natáčení vánoční reklamy na Kofolu mně byly tři roky. Pamatuji si jen pár záblesků jako například koulovačku se štábem. Reklama se mně ale přesto silně zapsala do života,“ uvádí dětská herečka pro TV Guru.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Sandra Flemrová (@_sandraflemrova)

I dnes se jí podle jejích slov mnoho lidí ptá na otázky s celou věcí spojené. „Neustále se vracejí tři otázky: jaký byl honorář, jestli si to natáčení pamatuji a jaké to je, když se zase po roce vidím v televizi,“ směje se pro iDNES.

Bude mít i velký zahnutý zuby nahoru?

Flemrová si z natáčení pamatuje jenom střípky. Ví například, že tehdy kvůli ekzému nemohla sladké. A tak pro ni byla velká odměna, když za každou klapku dostala od maminky půlku žvýkačky. A že po natáčení měla sváteční oběd v podobě svíčkové.

„A tati, bude mít i velký zahnutý zuby nahoru?“ ptá se holčička v reklamě. A tahle věta ji provází celý život. A to především proto, že dnes je Sandře 24 let a pracuje jako sestřička v zubní ordinaci. Její přátelé se tak s nadsázkou mohou smát, že zahnuté zuby nyní vídá několikrát denně.

Zdroj: Focus, TV Guru, iDNES, Život v Česku, Instagram, Prima ženy

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články