Dvaadvacetiletá herečka o sobě zatím nedala příliš vědět. Televizní diváci ji ale znají z krimiseriálu Zločiny velké Prahy nebo pohádky O léčivé vodě. To se ale nyní pravděpodobně změní, protože ve StarDance na sebe výrazně upozornila, když se z šedé myšky proměnila ve vítězku populární taneční soutěže. 

Řadu diváků její vítězství překvapilo až rozzlobilo. Podle názoru některých diskutujících na internetu totiž první místo mělo patřit snowboardistce Evě Adamczykové s tanečním partnerem Jakubem Mazúchem, která od počátku show byla jednou z hlavních favoritek na vítězství a podávala fenomenální výkony. Právě to jí ale možná StarDance nakonec prohrálo. 

Lidé totiž milují příběhy se šťastným koncem a motiv nenápadné skromné dívky, která se doslova přes noc stane princeznou, je populární nejspíš už od dob, kdy se začala vyprávět pohádka o Popelce. Tento model Darija Pavlovičová naplnila do posledního detailu. 

Příběh mladé herečky vzal diváky za srdce

Jako svého soutěžního parťáka dostala Darija Pavlovičová přiděleného tanečníka Dominika Vodičku, který již k vítězství dovedl herečku Veroniku Khek Kubařovou. Dvojice si na první pohled sedla a tak se jim společně spolupracovalo výborně. Mnozí dokonce upozorňovali na jiskření, které bylo mezi oběma patrné na první pohled. To je o to pikantnější, že je Vodička ženatý a doma má kromě manželky také malé miminko. Oba dva se nicméně jakýmkoliv nařčením striktně brání. 

Co se schopností mladé herečky týká, na rozdíl od její hlavní sokyně Adamczykové u ní byl výrazně patrný progres. Zatímco snowboardistka jakožto sportovkyně tančila skvěle již od začátku, Darija Pavlovičová se učila postupně a pomalu rozkvétala, jak sbírala nejen zkušenosti, ale také sebevědomí. 

Naprosté ticho v hlavě

I přes to všechno nicméně nedokázala v sobotu večer uvěřit, co se stalo. “Moje první emoce byly stejné, jako když se člověk snaží při meditaci zpřítomnit a nemít v hlavě žádnou myšlenku. Naprosté ticho. Měla jsem pocit, že se mi zastavilo srdce. Vůbec jsem to nečekala, nedokážu to pochopit,” prozradila své první dojmy pro server Sedmička.cz.

Po skončení StarDance se ale televizní diváci nemusí bát, že by se s Darijou Pavlovičovou loučili na dlouho. Již brzy ji totiž budou moci vidět v novém projektu. “Natočila jsem s Michalem Samirem a Matějem Chlupáčkem další seriál – To se vysvětlí, soudruzi. Odehrává se v osmdesátkách, v ústavu, který zkoumá paranormální jevy. Hraju dceru Jirky Macháčka, ale víc nesmím prozradit. Byl to výborně napsaný scénář a těším se, až ho uvidím na obrazovce,” svěřila se herečka pro server Deník.cz.

Kromě toho nyní vstoupilo do kin pokračování slavné pohádky Juraje Jakubiska - Perinbaba a dva světy, které přišlo čtyřicet let po prvním filmu. Jeho uvedení se režisér bohužel nedožil, a tak je tento počin jeho symbolickým rozloučením. Dariju Pavlovičovou, které v době natáčení bylo patnáct let, obsadil do poměrně netradiční role. Místo princezny, kterou by nejspíš řada lidí očekávala, se totiž objevila jako smrtka.

Související články