Slovácké léto odtajnilo hvězdný line-up! Do Hradiště dorazí Olympic, Majk Spirit nebo No Name

Foto: Kateřina Nosková
UHERSKÉ HRADIŠTĚ – Argema, Alkehol, No Name, Kapitán Demo nebo Vypsaná Fixa. Nejen tyto kapely vystoupí na 17. ročníku Slováckého léta, které se uskuteční příští rok v termínu od 28. června do 7. července. Největším tahákem ale bude zcela jistě kapela Olympic, které bude patřit první zahajovací večer.

Při vystoupení jedné z nejzářivějších hvězd českého hudebního nebe, kapely Olympic, organizátoři plánují vyzkoušet pilotní novinku ve formě prodeje vstupného. Podle zakladatele festivalu Marka Pochylého je důvod prostý.

Chtěli jsme našim návštěvníkům nabídnout něco naprosto výjimečného, co bychom ale bez toho, aby se podíleli na vstupném, jednoduše nemohli. Věřím, že Olympic je ta správná volba. Nedávno jsem byl na jejich koncertě a stále jsou neuvěřitelně skvělí,“ říká.

Bude nám ctí zahájit Slovácké léto 2024 v Uherském Hradišti. Zahrajeme vám ty největší hity a už teď se na vás moc těšíme,“ vzkazuje lídr Olympiku Petr Janda.

I přesto, že zahajovací koncert Slováckého léta 2024 bude placený, ve srovnání s tím, jakou částku by návštěvníci zaplatili na běžném koncertu, je cena symbolická. „Navíc jsme se nyní před Vánocemi rozhodli uvolnit 500 lístků za ještě nižší cenu, a to jen za 350 korun. Od ledna bude cena o něco vyšší,“ upozorňuje Marek Pochylý. Předskokanem Olympiku navíc bude další legendární kapela, Žlutý pes.

Slovácké léto patří mezi nejvýznamnější akce města i celého širokého regionu. A koncert Olympiku? To bude něco, co v Uherském Hradišti dlouho nebylo, určitě si ho nenechám ujít,“ doplňuje starosta města Uherské Hradiště Stanislav Blaha.

Devět koncertů stále zdarma

Všechny ostatní koncerty Slováckého léta na Masarykově náměstí budou přístupné zdarma jako doposud. Kromě stálic, jako jsou Argema, Alkehol, No Name nebo Iné Kafe, se po loňském úspěchu na Slovácké léto vrátí Kapitán Demo. A poprvé se představí Vypsaná Fixa a Majk Spirit. „Celkově se bude jednat zatím o nejnákladnější line-up v celé historii Slováckého léta,“ dodává Marek Pochylý.

Registrace na první sporty

Letos si organizátoři pospíšili i s prvními registracemi na sportovní turnaje. Už nyní je možné se přihlásit na Žhavé běhy, plážový fotbal, pétanque nebo sportovní tábor pro děti. „I sportovní nabídka bude v příštím roce opět pestrá. A pokud vyjdou všechna jednání, která nyní intenzivně vedeme, tak nejen pro aktivní sportovce všech věkových kategorií a výkonnostních úrovní, ale i pro diváky,“ naznačuje překvapení Marek Pochylý.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x