InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Setkání nad knihou s diskuzí

    Úterý 30.4 14:00 - Knihovna, Blatná

  • Slet čarodějnic

    Úterý 30.4 16:00 - Koupaliště, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jihostroj vyhrál v Jastrzebski první set, na body to nestačilo

 Autor: VK Jihostroj ČB.

    Autor: VK Jihostroj ČB.

POLSKO / ČESKÉ BUDĚJOVICE – Českobudějovičtí volejbalisté zápas na horké půdě favorita Jastrzębski Węgiel v Polsku skvěle rozehráli, když senzačně vyhráli první set. Od druhého setu ale Jihostroj nenavázal na skvělou formu a domácí prokázali svou sílu. Jastrzebski Wegiel vyhrál zbývající tři sety shodným výsledkem 25:17 a zajistil si vítězství ve skupině. České Budějovice čekají v lednu dva zbývající zápasy Ligy mistrů o setrvání v evropských pohárech. Do extraligových bojů se Jihostroj vrátí 6. ledna doma s Kladnem.

Jastrzębski Węgiel – VK Jihostroj ČB 3:1

(21:25, 25:17, 25:17, 25:17). Nejvíce bodů: Patry 16, Fornal 14, Gladyr, M'Baye a Szymura všichni 10 – González 15, Luengas 11, Taylor-Parks, Sedláček a Balabanov všichni 8

Jastrzębski: Fornal, M'Baye, Patry, Sedlaček, Gladyr, Toniutti, libero Popiwczak. Střídali Szymura, Sclater, Scruders a Józwik.

České Budějovice: Balabanov, Taylor-Parks, González, Luengas, Sedláček, Emmer, libero Kovařík. Střídali van Schie, Ondrovič a Zelenka.

Ohlasy po utkání

Jean Patry, univerzál Jastrzebski Wegiel: „Nezačali jsme úplně dobře, ale od druhého setu se nám podařilo najít opět naši hru a dostat se zpět do zápasu, což je cenné. Byl to poslední zápas před vánoční pauzou, takže také z toho důvodu je hezké, že jsme zakončili tohle období vítězně. Teď si trochu odpočineme, abychom měli co nejvíce sil na zbytek sezony."

Andrzej Kowal, trenér Českých Budějovic: „První set jsme odehráli opravdu výborně a zaslouženě jsme ho vyhráli. Pak jsme bohužel ztratili rytmus, což se nemůže stát, pokud chcete porazit tak kvalitní tým jako je Jastrzebski. Rozdíl byl hlavně na podání a příjmu, soupeř má na servisu obrovskou sílu. Bojovali jsme, ale nestačilo to. Řekl jsem po zápase hráčům, že jim gratuluju k dobrému výkonu, takový zápas nám může do budoucna pomoci. Teď bude klíčové, jak zvládneme dva lednové zápasy Ligy mistrů v naší hale."

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace