Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Zábava

Jak dnes vypadá představitelka Pipi Dlouhé punčochy?

Příběh o Pipi Dlouhé punčoše sahá až do roku 1945, kdy švédská spisovatelka Astrid Lindgrenová napsala knihu o zrzavé holčičce s dobrodružnou povahou. O více než dvacet let později vznikl seriálový příběh, ve kterém Pipi Dlouhou punčochu ztvárnila tehdy desetiletá Inger Nilsson. Pojďte se s námi podívat, jak herečka vypadá dnes.

Pipi Dlouhá punčocha, opička Pan Nilsson, kůň Alfred, kufr plný peněz a dva věrní kamarádi – Tomy a Anika – dobrodružná sestava, jejíž příběhy jsme v dětství s nadšením četli nebo sledovali na televizní obrazovce. Pokud vzpomínáte spíše na seriálovou podobu příběhu o Pipi Dlouhé punčoše, pak se vám jistě vybaví zrzavá holčička s pihami a výrazným úsměvem. Tehdy desetiletá Inger Nilsson ztvárnila Pipi Dlouhou punčochu s naprostou věrností, za což sklidila obdiv nejen u dětského publika. Není tedy divu, že jí mnozí předpovídali zářnou filmovou budoucnost plnou hlavních rolí.

Mohlo by se vám líbit

Proměna herců z Princezny ze mlejna: Jak dnes vypadají představitelé Elišky a Jindry?

Jistě si také vzpomínáte na pohádku Princezna ze mlejna. Patří totiž k jedněm z nejoblíbenějších. Své fanoušky si získala svou prostou myšlenkou – Jindra hledal svou princeznu, přitom zjistil, že ji měl celou dobu před sebou ve mlejnu, kde brigádničil. Krásnou Elišku a Jindru si tak všichni pamatujeme dodnes. Je to ale přeci jen téměř 30 let, co pohádka vyšla. Podívejte se, jak Andrea Černá a Radek Valenta vypadají dnes.
marianne.cz

Velké filmové role nepřicházely

Skončení natáčení Pipi Dlouhé punčochy s sebou přineslo i nečekanou hereckou pauzu pro Inger Nilsson. Dětská hvězda musela na další filmovou příležitost počkat až do roku 1989, kdy si střihla roli ve snímku Nebojácná Kajsa. I když ani tento filmový comeback neměl dlouhého trvání, Inger na herectví rozhodně nezanevřela. Podle ČSFD spolupracovala od roku 1987 s několika divadelními skupinami a vystupovala na divadelních prknech ve švédském Göteborgu či Falunu. Jejího hereckého talentu si v roce 2006 všimla i německá televizní produkce, která Inger nabídla roli soudní lékařky Ewy v seriálu Der Kommissar und das Meer. Od té doby si Inger zahrála také ve švédském seriálu Lovci, seriálu Lill-Zlatan och morbror raring nebo filmu Mini Zlatan a strýček Tommy.

Jak dnes vypadá Inger Nilsson?

Zastánkyně přirozené krásy

Čtyřiašedesátiletá Inger Nilsson se v posledních letech opět dostává do povědomí nejen švédských diváků. Charismatická herečka vypadá fantasticky, což některá média vedlo k otázce, zda za svůj stále mladistvý vzhled vděčí plastikám. „Možná jsem jiná generace. Pro mě ale plastické zákroky nepřipadají v úvahu. Pro mě je důležité být dobrou herečkou. Nejde o krásu, ale o talent. Líbí se mi být charakterní herečkou a ne čistokrevnou kráskou,“ řekla Inger v rozhovoru pro německý deník Bild. Zároveň ale dodala, že pro ni není snadné sledovat filmy, ve kterých hrála jako mladá dívka. „To je velmi těžké. Protože mám v mysli určitý obraz toho, jak vypadám. Ale to je pravděpodobně případ mnoha hereček," doplnila v rozhovoru.

Mohlo by se vám líbit

Jak se změnila představitelka Laury z Románu pro ženy a co dělá dnes?

Ačkoliv se to zdá neskutečné, ikonický snímek Román pro ženy měl premiéru téměř před 20 lety. Kde je konec jeho hlavní hrdince Lauře, kterou ztvárnila Zuzana Kanócz? A můžete ji v nějakém snímku nyní vidět?
marianne.cz
Zdroj článku

Související články

Zábava

<span>Kvíz: Co víte o tradici pálení čarodějnic? Otestujte své znalosti</span>

Kvíz: Co víte o tradici pálení čarodějnic? Otestujte své znalosti

Zábava

<span>Kam v květnu vyrazit s rodinou za kulturou? Přinášíme 5 tipů na nejlepší akce</span>

Kam v květnu vyrazit s rodinou za kulturou? Přinášíme 5 tipů na nejlepší akce

Zábava

<span>KVÍZ: Jak by se vám vedlo v opakovacím testu z dějepisu pro 6. ročník ZŠ?</span>

KVÍZ: Jak by se vám vedlo v opakovacím testu z dějepisu pro 6. ročník ZŠ?

Zábava

<span>Láska v květnu: Exkluzivní měsíční výklad z karet pro všechna znamení zvěrokruhu</span>

Láska v květnu: Exkluzivní měsíční výklad z karet pro všechna znamení zvěrokruhu