Den zúčtování je tu! Joshua, Wilder, Parker a Wallin jdou do akce!

Joshua

Všechny čtyři těžké váhy zvládly vážení pro nadcházející boxerský galavečer „Day of Reckoning“ a tuto sobotu (23. prosince 2023) se v rámci „Riyadh Season“ v Kingdom Areně v Saúdské Arábii utkají Anthony Joshua vs. Otto Wallin a Deontay Wilder vs. Joseph Parker. Na kartě najdeme další zajímavá jména jako Dmitry Bivol, Filip Hrgovic nebo Daniel Dubois.

Cože! Outsider? Jak vypadají první kurzy na bitvu Procházka vs Rakić?

Pokud Joshua i Wilder zvítězí, je dost pravděpodobné, že se střetnou někdy v roce 2024, a to na základě nedávných zpráv, že se „AJ“ a Wilder dohodli na smlouvě na dva zápasy – což je strategie, která se loni v říjnu málem vymstila Tysonu Furymu. 

„Rijádská sezóna“ je v plném proudu a v sobotu 23. prosince 2023, kdy se bývalý unifikovaný boxerský šampion v těžké váze Anthony Joshua pokusí vrátit na správnou cestu na úkor nebezpečného švédského kořistníka Otto Wallina, zatímco bývalý vládce WBC Deontay Wilder se utká s bývalým králem WBO Josephem Parkerem v doslova jedné z největších zápasových karet v historii boxu.




„Tady se rozhodnu pro opravdu divoký tip: Wallin je pro mě obrovským překvapením,“ řekl dlouholetý boxerský trenér Teddy Atlas na YouTube. „Vím, že bych měl vybrat Joshuu, to je jednodušší tip. Vím, že pokud zápas dojde na body, pak to nejspíš Joshua dostane, ať už si to zaslouží, nebo ne. Také existuje riziko, že Joshua může Wallina knockautovat. Ale já si zde dovolím zariskovat a vsadím na to, že Wallin nakonec vyhraje na body. Buď tohle, nebo Joshua vyhraje kontroverzním rozhodnutím a dostane dárek.“

„Jsem seriózní bojovník a také seriózní obchodník. Bez sobotního večera není žádná budoucnost. Potřebuji získat toto vítězství. Doufám, že mě všichni podporují, vkládají mě do své modlitby a jdeme pro vítězství,“ řekl Joshua.

Main card (DAZN/PPV.com 17:00)

Anthony Joshua (251.0) vs. Otto Wallin (238.6)

Deontay Wilder (213.0) vs. Joseph Parker (245.3)

Daniel Dubois (239.0) vs. Jarrell Miller (333.0)

Dmitry Bivol (174.6) vs. Lyndon Arthur (174.2)

Arslanbek Makhmudov (262.0) vs. Agit Kabayel (241.3)

Jai Opetaia (198.4) vs. Ellis Zorro (197.4)

Filip Hrgovic (246) vs. Mark De Mori (242.6)

Frank Sanchez (238.0) vs. Junior Fa (278.9)






Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *