Co přejí představitelé měst a Plzeňského kraje čtenářům QAPu?

24.12.2023 11:11

Oslovili jsme starosty a starostky vybraných měst Plzeňského kraje, primátora města Plzně i samotného hejtmana, aby popřáli obyvatelům kraje, tedy čtenářům QAPu do nového roku. Co vám přejí?

PF QAP 2024
Co přeje čtenářům QAPu hejtman Plzeňského kraje?

Vážení čtenáři,

co bych vám popřál k letošním vánočním svátkům? Ať jsou pro vás přesně takové, jaké jste si naplánovali, takové, po nichž toužíte. Nezáleží na tom, zda bude pod stromečkem hodně dárků, zda slavíte svátky vánoční na tropickém ostrově nebo doma. Za to hlavní já považuji rodinu, přátele a to, že se za zvuku koled a linoucí se vůně cukroví a smaženého kapra zase sejdeme u jednoho stolu. Nejsou to dárky ani politická kariéra, co člověka drží nad vodou. Jsou to mí blízcí, s nimiž chci a budu trávit Vánoce. Samozřejmě rozzářené dětské oči nad trháním zabalených dárků a společné lití olova nebo pouštění svíček v lavoru, to už jsou drobné radosti, které k vánočnímu večeru patří.

Přeji vám všem, abyste vánoční čas užili v klidu, pohodě a ve zdraví, abyste načerpali síly na další rok a abychom se společně potkali i jinak než na stránkách novin.

Rudolf Špoták

hejtman Plzeňského kraje

Za město Plzeň popřál čtenářům primátor Roman Zarzycký.

Milí čtenáři QAPu,

dovolte mi, abych Vám popřál šťastné a veselé Vánoce a jen to nejlepší do nového roku. I když je dnešní doba hektická, přeji Vám, ať úspěšně utečete před vánočním shonem a ať závěr roku prožijete v klidu, pohodě a po boku svých nejbližších. Jak říkal Jan Werich, nejen očima a ušima, ale také srdcem a citem vede cesta k člověku. Nezapomínejme na to a chovejme se k sobě tak, jako by Vánoce byly každý den. Lásku, toleranci a ohleduplnost si v žádném obchodě nebo e-shopu nekoupíme. Tak na viděnou v roce 2024, ať je pro vás rokem úspěšným a ať máte mnoho důvodů k úsměvu na tváři.

Váš primátor Roman Zarzycký

Za jižní Plzeňsko popřál Tomáš Chmelík.

Vážení čtenáři QAP.cz,

přeji vám všem krásné Vánoce plné lásky, štěstí, klidu a radostných chvil spolu s rodinou a blízkými. Ať je váš domov naplněn vůní vánočního cukroví a nadšením z dárků pod stromečkem. Do nového roku přeji především to nejcennější - zdraví. Nechť je rok 2024 plný úspěchů a naplněných přání.

Tomáš Chmelík

starosta města Přeštice

Co by chtěl popřát čtenářům QAPu starosta města Domažlice?

Čtenářům bych chtěl popřát požehnané svátky vánoční, hodně pohody s jejich blízkými, vždyť rozzářené dětské oči a spokojení lidé vůbec jsou největším dárkem pod stromeček.

Do příštího roku chci všem popřát hodně zdraví a spokojenosti. A také bych chtěl popřát - nikdy by mě nenapadlo, že takové přání zprofanované minulou dobou budu mít - mír. Aby zlo nepřerostlo až k nám a tam kde je, aby vzalo rychlý konec.

Vše dobré v novém roce

Stanislav Antoš

starosta města Domažlice

Redakce QAPu děkuje všem čtenářům za přízeň a do roku 2024 přejeme jen to nejlepší a samé dobré zprávy! :)

Těšíme se na vás na našem Facebooku, Instagramu a na www.qap.cz i v roce 2024!

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24