QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.05.2024 13:25 01.05.2024 14:43

Pozor na silnicích! Na třech místech bourali motorkáři

Motorka se sřetla s autem v Plzni u Božkova. Vážná nehoda motorky se stala u Prášil na Klatovsku. Zasahuje vrtulník. Třetí nehoda motorky na severním Plzeňsku! Motorkář je vážně zraněný.

Plzeňská Viktorka nadělila fanouškům vánoční verzi klubové hymny - VIDEO

25.12.2023 17:21

Speciální dárek si pro své fanoušky připravila plzeňská Viktorka. Společně s Plzeňskou filharmonií nahrála vánoční verzi klubové hymny. Podívejte se na VIDEO.

2023.11.09-19.40.22-008w

Na natáčení vánoční verze klubové hymny se podíleli členové Plzeňské filharmonie, mužský pěvecký sbor opery DJKT Plzeň, sólový zpěvák Milan Brouček, hráči ženského i prvního týmu Viktorky a fanoušci.

Výsledkem společného úsilí je zbrusu nová vánoční verze viktoriánské hymny Ať stále vítězí Viktoria. „V první řadě bychom chtěli poděkovat všem, kteří se podíleli na jejím vzniku. Podařilo se nám dát dohromady prakticky všechny lidi, kteří před deseti lety nahráli originální verzi a vážíme si toho, že se s velkým nadšením podíleli i na nové verzi,“ říká mluvčí klubu Václav Hanzlík.

„Natáčení bylo moc pěkné, byl jsem až překvapený, kolik lidí se na tom podílelo a znělo to úžasně,“ přidává své postřehy útočník Jan Kliment. „Něco takového jsem zažil poprvé a mělo to skvělou atmosféru. Jsem si jistý, že se vánoční hymna bude našim fanouškům líbit,“ dodává. 

Premiérové zpíval například i obránce Samspon Dweh. „Úplně dobrý zpěvák sice nejsem, ale snažil jsem se,“ směje se.

Součástí projektu se stali i samotní Viktoriáni, který se podíleli na natáčení videoklipu. Ten se natáčel během akce Vánoce s Viktorkou na náměstí Republiky.

Foto ilustrační Hynek Sladký

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT