Vsetín: Dětský Silvestr s Austinem roztančí Čiperkové

regiony

Vsetínský silvestrovský podvečer nabídne i v letošním roce zábavu jako ušitou nejmenším divákům.

Vsetín: Dětský Silvestr s Austinem roztančí Čiperkové
Z plakátu k akci
26. prosince 2023 - 07:30

Na Dětském silvestru s Austinem začne odbitím 18 hodiny na prostranství před Domem kultury zábavná show Čiperkové plná písniček, tance a krásných kostýmů. Po kulturním programu si děti i dospělí mohou užít silvestrovský ohňostroj, který přivítá blížící se nový rok. Ohňostroj odstartuje v 19 hodin.
__nbsp__
„Srdečně vás opět po roce zveme na podvečerní rodinnou akci, kdy se se svými známými můžeme potkat v centru města, oslavit konec roku a popřát vše dobré do roku nového,“ uvedl starosta Vsetína Jiří Čunek (KDU-ČSL).

„Silvestrovský podvečer zpříjemní rodinám dětská skupina Čiperkové. Těšíme se na setkání před domem kultury 31. prosince od 18 hodin,“ pozval na silvestrovský program pro celou rodinu místostarosta Pavel Bartoň (ANO 2011).

Česká dětská skupina Čiperkové vznikla v roce 2014, tvoří ji osm šikovných malých zpěváčků a tanečníků, kteří v plyšových kostýmech baví děti při svých vystoupeních po celé České republice. Skupina vydala tři CD a tři pohádkové zpěvníky, velmi oblíbená je také na svém YouTube kanálu. Dětský program je finančně podpořen společností Austin Detonator.

Druhá část silvestrovských oslav nabídne bohatý ohňostroj, kterým dospělí i děti přivítají blížící se nový rok. „Také v letošním roce je ohňostroj připraven na podvečerní hodinu, aby se mohli zúčastnit i nejmenší návštěvníci,“ dodal Pavel Bartoň s tím, že večerní ohňostroj navazuje na několikaletou vsetínskou tradici.

Akci pořádá Dům kultury za finanční podpory města Vsetín. __nbsp__

Zlínskénovinky.cz informovala Mgr. Jana Raszková, tisková mluvčí, Městský úřad Vsetín.

(rp,zlinskenovinky.cz,foto:muvsetin)


Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 63%
transparent.gif transparent.gif
Ne 19%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 18%
transparent.gif transparent.gif