Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
26. prosince 2023 12:00
Čas čtení 8:07
Martin Adam Pavlík Ondřej Jarůšek

Kdo vyhraje sedm milionů korun a dostane Vémola další K. O.? Oktagon 51 bude nejnapínavějším turnajem roku!

Kdo vyhraje sedm milionů korun a dostane Vémola další K. O.? Oktagon 51 bude nejnapínavějším turnajem roku!
SPORT BOJOVÉ SPORTY KARLOS VÉMOLA MMA OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Co všechno přinese nejbližší turnaj Oktagonu a uvidíme nějaká překvapení?

Jak se říká, to nejlepší na konec. Poslední letošní turnaj Oktagonu s pořadovým číslem 51 bude opravdu velkolepý. Jeden zápasník si odnese obrovskou výplatu ve výši 300 tisíc eur ve finále pyramidy Tipsport GameChanger a oblíbený ranař se možná stane prozatímním šampionem.

Vlasto Čepo zabojuje o dočasný titul střední váhy v boji s Piotrem Wawrzyniakem, náhradním soupeřem za zraněného Patrika Kincla. Jeho týmového kolegu z trnavského SFG Samuela „Piráta“ Krištofiče čeká dosud největší výzva v kariéře. Do klece se totiž postaví proti obávanému „Terminátorovi“ Karlosi Vémolovi.

Doporučeno
Attila Végh: Karlos se od našeho společného zápasu vůbec nezlepšil, spíše stagnoval. Věřím, že ho Pirát porazí Attila Végh: Karlos se od našeho společného zápasu vůbec nezlepšil, spíše stagnoval. Věřím, že ho Pirát porazí 26. listopadu 2023 6:00

Můžeme se však těšit na několik dalších napínavých duelů. Proto jsme se i tentokrát podívali na to, kdo může vyhrát, a zanalyzovali jsme nejpravděpodobnější scénáře. Níže najdeš redakční predikce zápasů. Neváhej nám do komentáře napsat, jaké tipuješ výsledky ty.

A pokud tě zajímá více článků o bojových sportech, přidej se do našeho klubu Refresher+. Budeš si moci přečíst například celý rozhovor s bývalým šampionem Bellatoru Attilou Véghem, mistryní světa Veronikou Smolkovou nebo cage girl Anetou Růžičkovou.

Základní informace o turnaji Oktagon 51
Kdy: pátek 29. prosince
Kde: O2 arena v Praze, živě na Oktagon.tv
Hlavní hvězdy turnaje: Karlos Vémola, Bojan Veličković, Vlasto Čepo, Samuel Krištofič a další
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa OKTAGON MMA (@oktagonmma)


FREE PRELIMS

Tomáš Fiala vs. Hassan Shaaban

Celou akci odstartuje zápas v rámci Free Prelims, který mohou sledovat všichni zdarma na YouTube. Bitvu obstará známý dvojnásobný amatérský šampion ČR v MMA a srdnatý rváč Tomáš Fiala proti jednomu z největších talentů německé scény Hassanu Shaabanovi. Ten se veze na vlně dvou výher v řadě, zatímco Fiala do boje nastoupí po více než roční odmlce. Uvidíme, v jaké formě se mu podaří vrátit.


Bojovníci se proti sobě měli střetnout už v létě v Německu, jejich duel se však odložil. Navzdory menším zkušenostem bude do boje v pozici favorita nastupovat skvěle rozjetý Shabaan, na kterého sice čeká další těžká zkouška, ale má všechny předpoklady k tomu, aby ji úspěšně zvládl. Nečekáme ukončení před limitem, ale spíše tříkolovou bitvu, v níž rostoucí německá hvězda domácího borce přeboduje.


Odepisovat Fialu by však bylo chybou. Je všestranným bojovníkem a například v minulém roce se mu podařilo díky rychlému škrcení vyhrát po necelých dvou minutách. Shabaan se proto bude muset mít na pozoru, aby se nedopustil chyby, kterou by Fiala mohl pohotově potrestat. Pokud ovšem Shabaan předvede podobně vyspělý a soustředěný výkon jako v posledních zápasech, měl by mít vítězství v kapse.

Tip na vítěze: Shaaban

hassan shaaban
Zdroj: OKTAGON MMA

PRELIMS

Magda Šormová vs. Mallory Martin

Na turnaji Oktagon 51 nebudou chybět ani ženské zápasy. O ten první se postarají Magdaléna Šormová s Mallory Martin. Pro Šormovou se bude jednat o návrat do klece po dvou letech, během kterých se stala matkou. Teď ji v kleci prověří bývalá zápasnice UFC, půjde tedy o pořádně těžký návrat.


Šormová má na kontě už sedm výher před limitem, naposledy se však představila na turnaji KSW, odkud si odnesla porážku na body. Američanka Martin má za sebou aktuálně tři prohry v řadě, přičemž tu poslední má ze zápasu se současnou šampionkou Oktagonu Katharinou Dalisdou.

Vyzkoušej předplatné REFRESHER+
jen za 12525
a čti vše bez omezení
Koupit předplatné
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 151071 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS
Domů
Sdílet
Diskuse