Radečci se spojili s Moravskou filharmonií Olomouc a natočili mrazivou koledu

02

Po pás sněhu, mrazivý vítr a nadmořská výška přes 1300 metrů. V takových kulisách natáčela kapela O5 a Radeček společně se členy Moravské filharmonie Olomouc novou verzi vánoční koledy Štědrý večer nastal. Další záběry pro povedený videoklip vznikaly na hradě Helfštýn, kde se objevila i zpěvačka Moravského divadla Natálie Tichánková, která se na nahrávce také podílela.

O5 a Radeček ft. Natálie Tichánková & Moravská filharmonie Olomouc: Štědrej večer nastal:

„Štědrý večer nastal a my budeme rádi, když ho strávíte i s naší koledou. Kluci z O5 a Radeček si pro vás připravili tradiční českou vánoční píseň. Ke spolupráci přizvali Moravskou filharmonii Olomouc, zpěvačku Moravského divadla Olomouc Natálii Tichánkovou a sólisty Radima Sršně a Honzu Jílka,“ uvedl režisér a producent Daniel Kašpar ze studia Ta-musica. „Zveme vás na dvě kouzelná místa v Olomouckém kraji – Státní hrad Helfštýn a na Šerák v jesenických horách. Budeme moc rádi, když vám koleda udělá radost a stane se součástí i vašich Vánoc,“ doplnil Kašpar.

Hudební skupina O5 a Radeček, která před několika dny zvítězila v anketě Český slavík v kategorii Píseň roku se skladbou Hory, nahrála podobný vánoční klip už počtvrté. V minulých letech vydala nové verze koled Tichá noc, Narodil se Kristus Pán a Půjdem spolu do Betléma. Videa pak vznikala na Pradědu, Dlouhých stráních nebo třeba na hradě Bouzov.

Sponzorováno
banner 1000x250 V3.jpg

Související články

MILOŠ DOLEŽAL Jr. Lidé můžou zářit prakticky kdykoli, když jsou šťastní v tom, co dělají

Rodák z Vysočiny, který se po vzoru svého otce rozhodl zasvětit život hudbě. Absolvent hry na kontrabas v Kroměříži, ale i dvou semestrů baskytary na prestižní americké hudební škole. Učitel několika oborů na dvou základních uměleckých školách v Jihočeském kraji, jenž dokáže vidět a rozvinout ve svých žácích skrytý potenciál. Talentovaný baskytarista s vybroušeným stylem hry, který si zakládá na morálce, disciplíně…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

IRON MAIDEN Do pekla a zpět

„Noc byla černá a bylo zbytečné se bránit. Peklo s ohněm bylo zplozeno, aby bylo osvobozeno. Pochodně plály a posvátné nápěvy byly odříkány. Rituál začal, Satanovo dílo bylo dokonáno.“ „6-6-6, číslo pro tebe a mne!“ (The Number of the Beast) TEXT: MARCEL KOTEK Po pětileté existenci promluvili Iron Maiden jako pozdější pionýři nové vlny britského heavy metalu (NWOBHM) k metalovému…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

rockandpop Aktuální vydání pro registrované ZDARMA REGISTRACE
Mám registraci/členství - PŘIHLÁSIT Výhody členství INFO. ZDE