Zdeněk Chlopčík se s manželkou Brigitou v posledních týdnech příliš nepotkával. Natáčení StarDance a další pracovní povinnosti si totiž vybraly na jejich rodinném životě svou daň. “Potřebujeme si odpočinout. Zdeněk toho měl strašně moc, měli jsme taneční, středoškolské taneční a do toho samozřejmě StarDance. Ve finále neměl skoro vůbec volno, když náhodou jeden den za celý týden měl, už to byl zázrak. A jak jsme unavení, tak jsem se rozhodli, že poletíme na dovolenou,” vysvětlila půvabná Brigita Chlopčíková pro server Expres.cz, jaká nálada v jejich domácnosti poslední dobou panovala.

Namísto klasických Vánoc po česku si tak naordinovali netradiční způsob trávení svátků - zarezervovali si totiž dovolenou v teplých krajích. “Kdybychom byli doma, ano, je to krásné trávit Vánoce v Česku, a když je tu do toho třeba ještě sníh, tak je to úplně úžasné. Má to svou atmosféru. Ale Zdeněk fakt potřeboval pryč, aby nemusel vyřizovat maily a lidé ho nenaháněli po telefonu,” vysvětlila manželka populárního porotce, co je k tomuto nečekanému kroku vedlo.

Přestože si dovolenou o svátcích plánuje stále více lidí, v Česku se stále jedná o poměrně neobvyklou záležitost. Na to ovšem manželé Chlopčíkovi nehledí, a tak se již prázdnin nemohou dočkat. “Letíme do Egypta. Zdeněk nemá rád desetihodinové lety, tam to trvá čtyři hodiny, což je tak akorát. Má tam být pětadvacet stupňů, takže to bude super,“ uvedla sympatická tanečnice, kam vyrazili.

O klasickou štědrovečerní večeři ale ani tak nepřijdou. Pouze ji přesunuli o několik dní dříve a rozhodli se ji podstatně zjednodušit. “Vánoce si uděláme dvaadvacátého prosince. Dáme si dárečky, dohodli jsme se, že si dáme každý jenom jeden. Uděláme si kapříka, salátek a pak v noci letíme,” sdělila s úsměvem Brigita Chlopčíková ještě před svátky.

Pár se seznámil na tanečním parketu

Pohledná Brigita Chlopčíková vychovává se svým mužem Zdeňkem dvě děti, provozuje s ním taneční školu a ve vztahu je velmi spokojená. V minulosti ale váhala, zda si má se známým tanečním mistrem vůbec začínat, a to především kvůli věkovému rozdílu dvaadvaceti let. Dnes jim ale tento rozdíl již nepřekáží a společně tvoří velmi harmonickou rodinu.

"Se Zdeňkem jsem nejdřív začala tancovat a asi po půl roce jsme spolu začali chodit. Nechtěla jsem. Byl o hodně starší, a tak jsem z toho měla obavy," přiznala po letech Brigita Chlopčíková, že měla o novém partnerovi zpočátku pochybnosti. Nyní je ale ráda a otce svých dětí by za nic nevyměnila.

Související články