Sport.cz nabízí nový video pořad o MMA s názvem Direkt

Hana Holubová 28. prosince 2023

Pro všechny fanoušky bojových sportů, zvláště pak stále populárnějšího MMA, připravil web Sport.cz povánoční dárek v podobě nového video pořadu Direkt. První díl vychází ve čtvrtek 28. prosince a pořadem bude provázet Patrik Skřížala, sekundovat mu bude stálý expert pořadu André Reinders.

Pořad přináší ve zhruba čtyřiceti minutách ukázky atraktivních zápasů, reportáže ze zákulisí, ale i možnost pochopit techniky používané v MMA a filozofii tohoto sportu.

„MMA má své místo na české sportovní scéně, zápasy přilákají do hledišť i k obrazovkám tisíce diváků, což se logicky odráží i v růstu základny tohoto mladého dynamického sportu, který není zdaleka jen o hrubé síle, ale i rychlosti, důvtipu a kreativitě,“ říká Patrik Skřížala, silově – kondiční trenér a průvodce pořadu Direkt.

Stálým expertem pořadu Direkt, který by měl vycházet zhruba dvakrát za čtvrtletí, je fanouškům velmi dobře známý André Reinders. Respektovaný bývalý profesionální zápasník a nyní trenér MMA, pod kterým se připravují například Karlos Vémola či Matěj Peňáz, v pořadu mimo jiné předvede na konkrétních ukázkách jednotlivé techniky MMA, způsob kopů i taktiky zápasů v kleci.

Patrik Skřížala, průvodce pořadem (vlevo), André Reinders, stálý expert (vpravo)

Direkt bude zaměřen hlavně na českou scénu, v prvním díle se fanoušci budou moci naladit na následující den, kdy bude Oktagon v pražské O2 areně.

Hana Holubová

PR specialista

Sdílet na sítích