Bude novým trenérem fotbalové reprezentace Kazma Kazmitch?

Na jméno trenéra české fotbalové reprezentace, které by měl být oznámeno zkraje ledna, se momentálně v sázkových kancelářích nedá sázet. S jednou výjimkou, a tou je akciová společnost Fortuna. Nenechte se však mýlit. Sázkaři nemají možnost vybrat, zda vyvoleným pro mistrovství Evropy v Německu bude Ivan Hašek, Vítězslav Lavička či Miroslav Koubek, zato si mohou vsadit na Kamila Bartoška alias Kazmu Kazmitche.

Kontroverzní influencer a producent v končícím roce představil svůj první film Onemanshow: The Movie. Ačkoli ho kritika strhala a velmi nízké hodnocení měl i na česko-slovenské filmové databázi csfd.cz, v návštěvnosti snímek lámal rekordy. Jen za první víkend po uvedení do českých kin ho vidělo 290 tisíc diváků, což překonalo dřívější maximum pohádky Anděl Páně 2 (188 000).

Jenže – sázková kancelář Fortuna zvolila vůči Kazmovi soudní cestu, protože se jí nelíbí, jak je ve filmu zobrazena. Vadí jí využití jejího loga a část příběhu, ve které figuruje.

Kazma však oznámil i to, že v příštím roce natočí nový film. A tak se dá sázet na následující: že Kazma ukradne české korunovační klenoty ve filmu, který uvede v kinech OMS Production s.r.o., a to v kurzu 111:1, případně že ukradne české korunovační klenoty ve filmu, který uvede v kinech OMS Production s.r.o. v kurzu 222:1, a zmíněného filmu se týká i kurz 555:1. Za každou korunu sázející získají 555 Kč v momentě, kdy kontroverzní umělec před kamerou ukradne protokolární pero Václava Klause z Chile 2011.

Nejvyšší kurz je na to, že se Kamil Bartošek stane novým trenérem české fotbalové reprezentace. Pokud máte rádi recesi a zároveň nemáte hluboko do kapsy, lze si na Kazmovo nástupnictví do uvolněné židle po Jaroslavu Šilhavém vsadit v kurzu 9999:1. Více »reálné« je podle bookmakerů to, že Kazma obdrží v rukou prezidenta Petra Pavla státní vyznamenání za přínos v oblasti kultury (1111:1).

Vraťme se však zpět na zem. Mnohem pravděpodobnější je, co se týká kurzů Fortuny, varianta, že se Kamil Bartošek ožení. Pokud se v příštím roce stane jeho chotí bývalá vicemiss Andrea Kalousová, s níž se nedávno paradoxně rozešel, vyhraje šťastný sázkař pět korun za jednu vsazenou. Jestliže pojme Kazma za svou choť známou  influencerku a bývalou účastnici reality show Like House Marii Roseckou, kterou na Instagramu sleduje přes 200 tisíc a na Tik Toku přes 700 tisíc lidí, vyhraje předvídavý sázející osm korun za jednu jedinou, kterou do hry vloží. Právě o vztahu Bartoška s Roseckou v poslední době bulvár dosti spekuluje…

Nu a poslední »sňatkový« kurz už je kuriózní – bookmakeři Fortuny ho vypsali na to, že si kontroverzní umělec vezme neméně, ba spíše mnohem více, kontroverzní influencerku Adélu Pulcovou alias ShopaholicAdel (100:1).

A ve stejném kurzu lze vsadit na to, že Kazma nastoupí v Clash of the Stars proti rapperovi a kontroverznímu bojovníku Diegovi Kotlárovi. Clash of the Stars je česko-slovenská organizace bojových sportů, zaměřující se výhradně na zápasy influencerů. Byla založena 10. června 2021 a kromě popularity sklízí také kritiku.

Zatímco v uplynulém roce se u Fortuny dalo v rubrice »Stane se…« sázet mj. na to, zda na oficiální návštěvu ČR přijedou prezidenti Joe Biden, Vladimir Putin či Si Ťin-pching, nebo jestli Piráti vystoupí z české vlády, případně zda se princ Harry rozvede s Meghan, vévodkyní ze Sussex, nyní si rok 2024 ve Fortuně podmanil právě známý influencer, tolik kritizovaný i obdivovaný…

(koz)

FOTO – csfd.cz/Onemanshow: The Movie

Související články

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy