Martina Blažena Boháčová: Co čeká jednotlivá znamení v lednu 2024

617
Astroložka a spisovatelka Martina Blažena Boháčová. Foto: z archivu autorky

Beran

Začíná rok 2024. A pro Berany začíná zajímavě. Zatímco ostatní znamení mohou odpočívat, Berani by lenošit neměli a měli by okamžitě začít jednat. Vládnoucí planeta Beranů, Mars, se pohybuje v Kozorohu. Máte se proto soustředit na práci, na své ambice. Toto téma ještě navíc podtrhne novoluní v Kozorohu, které proběhne 11. 1. 2024. Kdo chce začít podnikat, měl by to udělat. Kdo chce povýšit, měl by se o to pokusit. Je čas rozjet nový projekt. Je čas posílit svou autoritu. Berani by se mohli obrátit na někoho významného, kdo může pomoci. Měli by poslouchat silnější, mocnější a výš postavené. Může si jich někdo všimnout. Jsou v období, ve kterém upevňují svou životní pozici. Hledají větší stabilitu kolem bydlení. Možná práce z domova?

Ve hře je také Pluto, a to znamená zásah osudu. Rozhodnutí budou osudová, stejně jako nabídky. Aby byl člověk spokojený a mohl se věnovat kariéře, je potřeba umět vytvořit kvalitní vztahy. Porozumění v partnerství je důležité. A také pohled vlastních dětí. Beranům by mělo záležet na tom, aby si jich děti vážily. Někdo vztah má a je spokojený. Někdo vztah má a spokojený není. Někdo na vztah čeká. Ať už je to jakkoliv, Berani by si to měli ujasnit. Mohli by si udělat cvičení, co od svých vztahů očekávají. Vzhledem k tomu, že v roce 2024 mění své mentální nastavení, je potřeba počítat také se změnou okolí.

Dne 25. 1. 2024 proběhne úplněk ve znamení Lva. Mars udělá konjunkci s Merkurem v Kozorohu. Diskuse se budou točit kolem pracovního nasazení. Práce a vztahy, jak to skloubit? Práce a péče o děti, jak to zvládnout? Berani, věnujte čas rodině. Peníze nejsou všechno. Pravda ovšem je, že je k životu potřebujete. Hledejte kompromis.

Býk

A máme tady leden 2024. Bude to rok, na který Býci nezapomenou. Začíná to pěkně. Jupiter se nachází ve znamení Býka a bude tam až do května 2024. Toho by měli Býci využít. Jupiter jim pomůže dosáhnout úspěchu, získat novou práci, dosáhnout lepších výdělků a potkat zajímavé lidi. Jupiter dělá trigon na Slunce, a to znamená možnost vyniknout. Býci jsou občas konzervativnější a nemají rádi změny, ale nyní je čas změny udělat. Trigon mezi Jupiterem a Sluncem může přinést inteligentní nápad. Býci by měli pracovat na svém úspěchu.

Novoluní bude dne 11. 1. 2024 ve znamení Kozoroha. Toto novoluní má na starosti kariéru, posun, stabilitu a také chce po člověku, aby ze sebe udělal autoritu. Býci mohou v tomto období řešit něco na úřadech, neměli by to odkládat. Mají příznivé období. Někteří zatouží po delší cestě. Odjedou, nebo ji začnou plánovat. Kdo má někoho v cizině, měl by se s ním zkontaktovat. Býci si osvojí nějakou novou dovednost. A je čas se vzdělávat. Býci, pohybujte se mezi vzdělanými lidmi. Čtěte a pište. Mluvte, a to nejen o sobě. Ale také naslouchejte. Přijdou důležité informace.

Úplněk ve Lvu proběhne 25. 1. 2024. Kolem tohoto období mohou někteří Býci řešit téma, které se bude týkat důležité ženy. Svou pozornost by měli zaměřit na bydlení, také na situaci doma a na rodinné vztahy. Býci vědí, jak důležité je mít jistou střechu nad hlavou, jak důležité jsou dobré vztahy doma i v rodině. A na tom by mohli zapracovat.

Blíženci

Stále trvá období, ve kterém si Blíženci budují lepší kariéru nebo zodpovědnější životní postoj. Budují si pozici, ve které se budou cítit více autoritativně. Chtějí, aby si jich okolí více vážilo. Neměli by ale nic uspěchat, protože první část roku bude spíše o tom, že se Blíženci zamyslí, jak a s kým budou dál fungovat. V lednu se budou zamýšlet nad svou ekonomickou situací a nad tím, co vlastní a co by vlastnit chtěli. Blíženci vědí, že není správné se nerozumně zadlužovat. Ale jak to udělat, aby si člověk mohl plnit své touhy? Proč jsou jen ke všemu potřeba peníze? Rok 2024 bude pro Blížence úspěšný. Od května dostanou hodně příležitostí, které vylepší jejich finance.

Dne 11. 1. 2024 proběhne novoluní v Kozorohu, které má na starosti práci, ambice a posun. Blíženci budou přemýšlet o nějaké investici a budou vyřizovat záležitosti v bankách. Blíženci, kteří podnikají, by si měli zpracovat všechny papíry. V lednu bude potřeba zařídit hodně nových věcí. Blíženci budou mít hodně vyřizování. Pozornost by měli věnovat tomu, aby jejich auto bylo v pořádku a na cestách by měli být opatrní.

Dne 25. 1. 2024 proběhne úplněk ve znamení Lva. Ten má na starosti vztahy. Partnera a děti. Merkur je v Kozorohu a dělá konjunkci s Marsem. Pozornost bude zaměřená na peníze a majetek.

Rak

V lednu budou Raci ještě pod vlivem úplňku v Raku, který proběhl 27. 12. 2023. V letošním roce Raci svůj úplněk mít nebudou, protože v loňském roce měli dva. Proto byl konec roku 2023 pro Raky velmi emotivní. Dávat si předsevzetí asi nemá cenu, stejně ho každý poruší. Vzhledem k tomu, že Raci prožili energie, kdy Luna udělala trigon na Saturn v Rybách, měli by si všímat svých vnitřních pocitů. Pocity a intuice je povedou přesně tam, kde mají být.

Je čas pochopit tolik důležitých věcí. Z některých Raků se stanou filozofové, kteří budou docela vážně svému okolí vykládat o podstatě světa. Raci, svět vám leží u nohou. To, co ve vašem životě nefunguje, z něj odstraňte. To, co funguje, rozvíjejte a pracujte na tom. Vše na úřadech si dejte do pořádku. Udělejte si čistý stůl. Jste moudří a rozumíte životu. Aspoň se to po vás chce.

Dne 11. 1. 2024 proběhne novoluní v Kozorohu, které má na starosti kariéru, postup, pracovní změny a ambice. Luna dělá konjunkci se Sluncem a s Plutem. Pluto je osudová planeta. Raci mohou očekávat změnu životních podmínek. A to změnu velmi zásadní. Dozvědí se, anebo to vytuší, že budou muset fungovat za jiných podmínek. Někteří budou postaveni před fakt, že je potřeba dohodnout nová pravidla nebo podepsat novou smlouvu. Leden bude zaměřený na vztahy partnerské, ale také na vztahy pracovní.

Dne 25. 1. 2024 proběhne úplněk ve Lvu, který má na starosti vztahy s partnery a s dětmi. Luna udělá kvadraturu na Jupiter v Býku a vztahy se mohou zkomplikovat. Raci vstupují do období, ve kterém budou řešit způsob, jakým vydělávají peníze. Také jaké hodnoty mají v jejich životě přednost. Ekonomiku a vlastnictví budou skloňovat ve všech pádech.

Lev

Lvy čeká významný rok. Hned v lednu by měli udělat zásadní rozhodnutí. A to proto, aby všechno dobře zvládli. Je čas nasát a nabít se novou energií. Posílit zdraví. Imunitní systém by měli podpořit tím, že budou brát minerály a vitamíny. Měli by co nejméně zatěžovat srdíčko, a protože je nedostatek slunečního záření, měli by brát vitamín D. Zapomínat by Lvi neměli ani na posilování své psychiky. Silná psychika znamená dobrý zdravotní stav a schopnost překonávat všechny překážky. Lvi, kteří pracují, budou svědky toho, že v pracovním procesu nastanou změny. Že by se to týkalo spolupracovníků? Nebo se jinak rozdělí pravomoci?

Dne 11. 1. 2024 proběhne novoluní ve znamení Kozoroha, které má na starosti ambice, snahu pracovně povýšit a někam se posunout. V lednu čeká Lvy nejdůležitější úplněk v roce.

Úplněk ve znamení Lva proběhne dne 25. 1. 2024. Je čas se rozhodnout, je čas na změnu. Že se děje něco velmi osudového napovídá Slunce, které udělá konjunkci s Plutem. Může přijít pracovní změna. Nebo změna v majetkových poměrech. Může to být také zásadní řešení s partnerem. A víte co, Lvi? Udělejte si pořádek ve všech životních oblastech, bude to náročný rok, tak ať to zvládnete.

Panna

Hned první den v roce může být velmi emocionální. Černá Luna udělá konjunkci s Bílou Lunou. To znamená karmické téma, které se dotkne citů. Doufám, že to Panny nepřehnaly s oslavami. První den v roce se vaří čočková polévka. Podle tradice je to proto, aby se u člověka držely peníze.

Černá Luna vstoupila do znamení Panny dne 4. 10. 2023 a bude tam do 30. 6. 2024. To znamená silné karmické téma. Panny mohou objevit své skryté já. Je to čas uvědomování si. Černá Luna může vytáhnout skryté nedořešené situace. U mnohých jedinců otevře téma vlastní geniality, o které neměli vůbec tušení.

V lednu budou Panny řešit vztahy se svými partnery. Protože jsou v roce, ve kterém si mají ujasnit, za jakých podmínek budou fungovat, je čas nastavit ve vztazích nová pravidla. Panny, které mají partnera, by si ho měly hýčkat. Potkat totiž spolehlivého člověka není jen tak. Je důležité prožívat společná témata, mít společné známé, a kdo může, měl by zapojit i děti. Je to takové štěstí, když fungují vztahy mezi dětmi i mezi partnery.

Dne 11. 1. 2024 proběhne novoluní ve znamení Kozoroha. Slunce a Luna budou v konjunkci s Plutem. Osudové události se budou týkat vztahů. A pozor, milé Panny, je možné, že půjde o to, jaký máte vztah samy k sobě. Přemýšlejte! Panny, cítíte, že máte něco ukončit? Vyřešit? Panny by nic neměly uspěchat.

Dne 25. 1. 2024 proběhne úplněk ve znamení Lva. Merkur udělá konjunkci s Marsem v Kozorohu. Panny, celý leden budete přemýšlet o vztazích. Kdo partnera nemá, mohl by ho potkat. Kdo partnera má, měl by komunikovat. Komunikovat ale musí obě strany.

Váhy

Váhy budou pokračovat ve svých snahách vylepšit život, jít vstříc úspěchu a zlepšit ekonomickou situaci. Jupiter, planeta rozmachu, se v květnu 2023 přesunul do znamení Býka. Bude tam až do května 2024. Vahám se bude dařit finančně. Měly by si udělat pořádek v majetkových věcech. Hlavně v majetku, který s někým sdílí. Váhy vědí, že se nemají zadlužovat, protože dobře se půjčuje, ale špatně se vrací.

V lednu 2024 zaměří Váhy pozornost na své bydlení. Kolem bydlení si mají udělat jasno a vše vyřešit. Uvědomit si, jestli se jim dobře bydlí. Jestli ano, tak s vděčností poděkovat, a jestli ne, přemýšlet, co by mohly vylepšit. Kdo spokojeně bydlí, tomu se daří i v jiných oblastech. Pro Váhy je důležitá rodina, přestože mnoho Vah má v rodině komplikované vztahy. Ale Váhy vědí, že rodina je nejvíc. Kdo nemá rodinu, nahradí ji přáteli.

Dne 11. 1. 2024 proběhne novoluní ve znamení Kozoroha. To má na starosti práci, povýšení, ambice. Venuše, vládnoucí planeta Vah, se nachází ve Střelci. Váhy by měly komunikovat a říkat své pocity. Měly by napsat dopisy, e-maily. Dostanou důležitou zprávu.

Dne 25. 1. 2024 proběhne úplněk ve znamení Lva. Ten má na starosti vztahy s partnery a s dětmi. Venuše vstoupila do Kozoroha. Váhy jsou ambicióznější a touží vyniknout. Potřebují, aby si jich někdo důležitý všiml. V oblasti společenských aktivit v lednu nemusí probíhat vše podle jejich představ, ale to se změní. Váhy by se měly ukazovat na veřejnosti. Chodit všude, a dokonce i tam, kam nebudou pozvané. Měly by si také uvědomit, jak důležité je vybírat si do života ty správné lidi. Váhy, podle toho, jaký druh lidí vás obklopuje, se vám bude dařit. Jestli nejste spokojené, změňte to!

Štír

Začal nový rok a Štíři budou pokračovat v tématu, které již znají. Připomeneme si pohyb Saturnu. V roce 2023 na jaře vstoupil do znamení Ryb. Bude se tam pohybovat po celý rok 2024. Saturn svými tranzity působí u Štírů hlavně na oblast vztahů. Saturn je učitel, takže se Štíři učí, jak mají reagovat. Ne všechno je totiž procházka růžovým sadem, vztahy jsou komplikovaná učební látka. Saturn je kontrola, která zavádí do života systém a řád. Přesně to se děje v životě Štírů. Vztahy, které nefungují tak, jak mají, se zcela rozpadnou. Anebo se bude muset změnit systém fungování. Naopak vztahy osudové a ty, které jsou stabilní, se ještě více upevní.

Dne 11. 1. 2024 proběhne novoluní ve znamení Kozoroha. Pro některé Štíry bude toto novoluní osudné, protože Pluto udělá konjunkci se Sluncem a Lunou. Pluto je vládnoucí planetou Štírů. Ti mohou dostat osudovou zprávu, nebo je napadne osudová myšlenka. Měli by říci světu vše, co mají na srdci. Mohou žádat, psát, podepisovat, komunikovat. A kdo podniká, měl by se věnovat reklamě. Štíři, kteří mají auto, by si měli dát svého miláčka do pořádku. Někteří mohou přemýšlet o autě novém. Leden je měsíc vhodný na vyřizování potřebného. Bude mentálně velmi náročný a na informace i akce velmi bohatý.

Dne 25. 1. 2024 proběhne úplněk ve znamení Lva. Ten má na starosti partnerské vztahy a vztahy s dětmi. Bude to silný úplněk, protože Slunce dělá konjunkci s Plutem. Vytváří se situace, která osudově zasáhne do pracovních aktivit Štírů. Ti vědí, že je důležité se pracovně prosadit a udělat ze sebe úspěšného člověka. Vědí také, že úspěch není zadarmo. Jsou to silní jedinci a chtějí být v práci uznávaní. Schopnosti na to mají, ale měli by se naučit vycházet s autoritami. Štíři, rozhoduje se, kdo bude šéfem? Máte šanci zvítězit.

Střelec

Začal nový rok. Střelci pracují na životním tématu, které již znají. Připomeneme si pohyb Saturnu. Na jaře roku 2023 vstoupil do znamení Ryb a bude se tam pohybovat po celý rok 2024. Vliv Saturnu poznávají Střelci hlavně v oblastech, které se týkají rodiny a bydlení. Střelci si vytvářejí pozitivní a silné místo, tvoří si domov. Někteří Střelci bydlí na více místech. Je možné, že se budou rozhodovat, kde, s kým a jak budou žít. Domov je zázemí, a když je člověk spokojený s tím, jak bydlí, je vše v pořádku. Doma člověk odpočívá.

Někteří Střelci pracují z domova. Že by nová kancelář? Nebo nové prostory? Bydlet a být spokojený je velmi důležité. Někteří Střelci mohou bydlení nakupovat, renovovat, pronajímat. Jiní mohou vyměňovat menší za větší. Všichni ale budou pracovat na stabilním a pevném domově. Je také důležité, s kým člověk bydlí a jaké jsou tam energie. A tak Saturn ukazuje Střelcům, že rodina je nejvíc. Někteří Střelci pracují na harmonizaci vztahů se ženami, jiní se zaměřili na zkvalitňování svého těla. V lednu budou Střelci vyzařovat velký sexappeal, protože se v jejich znamení nachází Venuše. A tak tito jedinci nepůjdou přehlédnout.

Dne 11. 1. 2024 proběhne novoluní ve znamení Kozoroha. Pluto udělá konjunkci se Sluncem a Lunou. Je to výborná konstelace na zlepšení ekonomiky. Střelci mohou více vydělat. Najít si novou práci – takovou, která je bude bavit. Kdo podniká, najde další zdroj příjmů. Střelci poznají i další životní rozměry. A měli by si zopakovat životní hodnoty.

Dne 25. 1. 2024 proběhne úplněk ve znamení Lva. Ten má na starosti partnerské vztahy, vztahy s dětmi a touhu vyniknout. Jupiter, vládnoucí planeta Střelců, dělá kvadrát na Lunu, což může znamenat emoční vypětí ve vztazích. Střelci, klid. Myslete pozitivně a budujte kvalitní vztahy s partnerem i s dětmi. Soustřeďte se na svůj životní styl a pozornost věnujte zdraví.

Kozoroh

Vesmírné oko bude zaměřené na Kozorohy. Tento rok je čekají dva úplňky a také dvě novoluní. Hned v lednu prožijí Kozorohové jedno z nejdůležitějších novoluní v roce. Dne 11. 1. 2024 proběhne novoluní ve znamení Kozoroha. Pluto udělá konjunkci se Sluncem a Lunou. Je to výborná konstelace na zlepšení ekonomiky. A hlavně je to čas na rozhodnutí a na nové začátky. Kozorohové: teď, anebo nikdy. Udělejte rozhodnutí, že svůj život vylepšíte. Že konečně ukážete další polohu své kreativity. Začněte novou práci, podnikání, nebo ve stávající práci udělejte něco jinak. Je čas na změnu.

Pluto je osud. Slunce, rozumová část, a Luna, emoční část, jsou v harmonickém aspektu. Rozum a emoce spolupracují. Teď vás napadají geniální myšlenky, které změní váš osud. Můžete udělat akční krok směrem k partnerovi nebo dětem. Můžete se rozhodnout, že zlepšíte svůj životní styl. Že uděláte víc pro své zdraví. Můžete se rozhodnout, že se budete vzdělávat. Můžete se rozhodnout, že se budete více prezentovat. Můžete začít psát. Začít se seznamovat.

Už od ledna vás čeká vyřizování. Vyřizování papírů na úřadech bude častou činností v tomto roce. Může se to klidně týkat ekonomiky. Kozorohové budou řešit své majetkové poměry. Kozorohové, jestli něco s někým vlastníte, dejte si to do pořádku. Prohlédněte všechny své papíry, pojistky. Přemýšlíte o investici? O prodeji? Řešení v bance bude úspěšné.

Dne 25. 1. 2024 proběhne úplněk ve znamení Lva. Ten má na starosti partnerské vztahy, vztahy s dětmi a také touhu vyniknout. Jupiter v Býku dělá kvadrát na Lunu. To může znamenat emoční vypětí ve vztazích. Do Kozoroha vstoupila Venuše a bude se řešit láska. Merkur dělá konjunkci s Marsem, což znamená velké vypětí, akci, ráznou komunikaci a ujasnění si věcí. Kozorohové, jak to máte se sexem? Máte partnera, se kterým jste sexuálně spokojeni? A je partner spokojený s vámi? Touha být milován je tak silná. Kozorohové ji budou chtít naplnit.

Vodnář

Začíná nový rok a Vodnáři se budou po oslavách rozkoukávat. Vodnáři, doufám, že jste si dali 1. ledna čočkovou polévku. Tradice říká: kolik čočky, tolik peněz. Finance se vám budou hodit, jste totiž v období, ve kterém ekonomicky rostete. Může za to Saturn, který se od března 2023 pohybuje v Rybách a učí vás vnímat nejen energii peněz, ale také uvědomit si, jaké hodnoty jsou pro vás v životě důležité.

Jste Vodnáři, máte radost, když život plyne, líbí se vám lehkost bytí. Leden vás ale upozorní na oblasti, které byste měli změnit nebo vyřešit. Může to být nespokojenost v práci nebo ve vztazích s lidmi. Někdo bude mít před sebou nepříjemnou povinnost. A někdo bude muset řešit úřady. Vodnáři se mohou dozvědět zprávu, která je nepotěší. Anebo to je pouze intuice, která upozorňuje na stav, který je potřeba změnit? Protože si Vodnáři často pečlivě nevybírají, s kým se stýkají a jsou kamarádi s každým, může přijít pomluva nebo problém z okolí. Vodnáři si ale nic neberou osobně, jen si uvědomí, že se mají díky Saturnu naučit všechno řešit. Když se vše vyřeší a dá do pořádku, je po problému a dýchá se volněji.

Dne 11. 1. 2024 proběhne novoluní ve znamení Kozoroha. Pluto udělá konjunkci se Sluncem a Lunou. Uran udělá trigon na Slunce a Lunu. Vodnáři, vaše téma je zařídit si kvalitnější bydlení a spokojený rodinný život. Domov je místo, kde člověk odpočívá a nabírá síly. Proto je potřeba v něm vybudovat harmonii a chránit si ho. Aby byl člověk spokojený, a to nejen v osobním, ale také v pracovním životě, měl by si umět vyjednat výhodné podmínky. Vodnáři, hovořte s okolím, jak to chcete, a poslechněte si, jak to chce okolí. Život je o kompromisu. Někteří Vodnáři budou podepisovat nebo měnit smlouvu. Je potřeba si vše řádně přečíst.

Dne 25. 1. 2024 proběhne úplněk ve znamení Lva. Ten má na starosti vztahy s partnerem a s dětmi. Na tom budou muset Vodnáři zapracovat. Slunce vstoupilo do znamení Vodnáře a dělá konjunkci s Plutem. Je to osudový aspekt! V životě Vodnářů se chystá další důležitá změna. Tito jedinci jsou na akční změny zvyklí. Jejich učební látka je nejdříve přemýšlet, a až potom jednat. Ale Vodnáři jsou Vodnáři, a tak nejdříve jednají, a až potom myslí.

Ryby

Ryby, doufám, že jste si daly 1. ledna čočkovou polévku. Tradice říká: kolik čočky, tolik peněz. Finance se vám budou hodit. Procházíte velkou životní proměnou. Může za to Saturn, který se od března 2023 pohybuje v Rybách. Učí vás vnímat vaše vlastní energie mnohem silněji. Saturn je ve vašem vlastním znamení. Je přísný, chce po vás větší systematičnost. Pomůže vám udělat pořádek v oblastech, které nefungují tak, jak mají. Podívá se na vás přísným okem jako na osobnost. Milé Rybičky, Saturn vám pomůže dokázat něco velkého. Budete si více věřit. Budete schopnější. Zdravá sebedůvěra je cestou k úspěchu. Saturn ve vašem znamení bude bez přestávek do roku 2025. Potom začne měnit pozici. Celý rok 2024 tedy máte na to, abyste si vytyčily nové cíle a vytvořily stabilnější podmínky.

Dne 11. 1. 2024 proběhne novoluní ve znamení Kozoroha. Pluto udělá konjunkci se Sluncem a Lunou. Uran udělá trigon na Slunce a Lunu. Rybičky, jste v pozici člověka, který má šanci oslnit někoho v okolí. Na všechny se usmívejte. Možná vás čeká osudové setkání. Někdo si vás všimne a pomůže vám. Třeba to nebude hned, ale bude to. Rybičky, buďte na všechny kolem sebe vstřícné. O nikom, kdo není přítomen, se nebavte. Jděte všude, kam budete pozvané. Rybičky, můžete potkat novou skupinu lidí. Může se na vás usmát štěstí. A uvědomíte si sílu přátelství. Vy už víte, že pokud vás někdo zklame, máte udělat vše pro to, aby se takový člověk nenacházel ve vašem životě. Udělejte nějakou akci pro své přátele. A kupte si hezký dárek.

Dne 25. 1. 2024 proběhne úplněk ve znamení Lva. Ten má na starosti vztahy s partnerem a s dětmi. Na tom budou muset Ryby zapracovat. Některé Rybičky v lednu prožijí pracovní změnu. Mění se totiž okolí, se kterým Ryby spolupracují. Nemusí se vše odehrát v lednu, ale informace o změnách přijdou. Ryby budou přemýšlet. Možná po nich někdo bude chtít, aby se vyjádřily. Řekly svůj názor. To udělat mohou, ale doporučuji, aby se nevyjadřovaly k někomu, kdo není přítomen. Další rada zní: když bude kolektiv řešit šéfa nebo jinou osobu, je potřeba se držet stranou.

Ryby by si měly zajít na preventivní prohlídky. Přemýšlet, co dalšího by mohly udělat pro svůj zdravotní stav. Uklidnit svou psychiku. Významné téma je zdravý spánek. Ryby, máte dobrou matraci? Postel je hodně důležité místo. A kdo si najde čas na své končetiny, měl by si dopřát bylinkovou koupel. Vhodná je pedikúra a také manikúra.

Pro časopis a portál Ve hvězdách napsala astroložka a spisovatelka Martina Blažena Boháčová

Časopis Ve hvězdách si lze předplatit prostřednictvím non stop linky předplatného + 420 777 157 435, e-mail: info@astrolife.cz (roční předplatné 300 Kč, na 2 roky 600 Kč), pro Slovensko na telefonních číslech +420 249 893 566, 3563, +420 800 188 826, e-mail: objednavky@ipredplatne.sk