Počasí dnes18 °C, zítra20 °C
Neděle 12. května 2024  |  Svátek má Pankrác
Bez reklam

Policisté posílili s koncem roku dohled na horách. Vyrazili i na koních

Na bezpečnost i dopravu dohlíží s koncem roku policisté v horských střediscích a dalších oblíbených oblastech, kam přijeli lidé slavit silvestr. V celém Libereckém kraji proto byla posílena hlídková činnost a na některých místech můžete potkat i policisty na koních. Policisté se zaměřují zejména na místa s větší koncentrací lidí.

V uplynulých dnech se policisté na koních zaměřili se zejména na horská střediska Harrachov a Rokytnice, kde kontrolovali parkoviště, areály u lanových drah, kde se zaměřovali na bezpečné zajištění lyží. Věnovali pozornost i odloženým lyžím u restaurací ve městech. Kromě jízdní policie zde policisté z obvodních oddělení využívali k dohledu i policejní čtyřkolku,“ popsala koordinátorka prevence Policie ČR v Libereckém kraji Vladimíra Šrýtrová.

Zejména na plynulost dopravy dohlíží policisté v dalších oblíbených střediscích, na Bedřichově, v Harrachově, Rokytnici i na Ještědu a jinde. „Zároveň se zaměřují i na parkoviště, na kontrolu zaparkovaných vozidel, aby zde nedocházelo k páchání trestné činnosti,“ dodala Šrýtrová.

   

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky kontrola, silvestr, posílení, policie, Liberecký kraj

Policisté posílili s koncem roku dohled na horách. Vyrazili i na koních  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.