Neymar, Spearsová, Costner či Streepová: Rozchody světových celebrit v roce 2023

V průběhu roku 2023 oznámila rozchod řada celebrit. Některé hvězdy se vydaly svou vlastní cestou po krátkodobém vztahu, jiné překvapily ukončením dlouholetého a stabilního manželství. Došlo i na nečekané odhalení, že dva hollywoodské páry žily mnoho let v odloučení. Mnozí se rozešli přátelsky, nicméně u některých byla příčinou konce nevěra. Podívejte se na seznam nejvýznamnějších rozchodů v Hollywoodu v uplynulém roce.

Neymar a Bruna Biancardiová

Bruna Biancardiová a Neymar oficiálně oznámili rozchod v listopadu jen měsíc poté, co na svět přivítali dcerku Mavie. Novinku oznámila brazilská modelka na sociální síti Instagram. I přes neshody v milostném životě však nadále zůstávají v kontaktu. „Jsme rodiči Mavie, a to je důvod naší vazby. Doufám, že tímto způsobem zabráním dalším zprávám. Děkuji,“ citoval slova modelky magazín People.

ČTĚTE TAKÉ: Hvězdný Tom Cruise už není single. Randí s bývalou manželkou ruského oligarchy

Britney Spearsová a Sam Asghari

Popová zpěvačka Britney Spearsová a fitness trenér Sam Asghari se rozešli koncem července po velké hádce, ve které Asghari obvinil hvězdnou muzikantku z nevěry, informoval tehdy web TMZ. Spearsová takové podezření podle zdroje z blízkého okolí odmítala, napsal magazín Entertainment Tonight. Její muž přesto podal žádost o rozvod, takže jejich manželství po pouhých čtrnácti měsících skončilo.

Zpěvačka hitu Toxic se s fitness trenérem poprvé setkala v roce 2016. Seznámili se během natáčení videoklipu k písni Slumber Party. Manželský svazek se rozhodli uzavřít po šestiletém vztahu. Svatba se konala v domě hudebnice v Kalifornii v červnu 2022.

Joe Jonas a Sophie Turnerová

Že se budou Joe Jonas a Sophie Turnerová rozvádět, jako první informoval server TMZ v září. Hvězdný pár však zažíval problémy už dlouho předtím. Zpěvák a hvězda seriálu Hra o trůny si řekli své ano před čtyřmi lety. Společně přivedli na svět dvě dcery. Jonas označoval Turnerovou za špatnou matku. Zdroj webu řekl, že posledních několik měsíců se o děti stará většinu času sám. V péči je měl mít i v době, kdy s kapelou objížděl turné po Spojených státech.

Sofia Vergaraová a Joe Manganiello

Půvabná herečka Sofia Vergaraová, kterou si čeští diváci pamatují především ze seriálu Taková moderní rodinka, a Joe Manganiello se po sedmi letech manželství rozvedli. Rozhodli se, že se každý z nich vydá svou vlastní cestou, a to i přes to, že se stále milují. „Učinili jsme těžké rozhodnutí, a to je, že se rozvádíme. Jako dva lidé, kteří se stále milují a navzájem se o sebe starají, uctivě žádáme o respektování našeho soukromí v době, kdy procházíme touto novou fází našich životů,“ vyjádřil se pár v oficiálním prohlášení pro web Page Six.

Meryl Streepová a Don Gummer

Manželství americké herečky Meryl Streepové a o dva roky staršího sochaře Dona Gummera, které dlouhá léta patřilo k nejstabilnějším v Hollywoodu, skončilo po více než čtyřiceti letech. Jak vyšlo najevo, posledních šest let už žili odděleně a v říjnu podali žádost o rozvod.

Streepová se s Gummerem brali po pětiměsíční známosti v roce 1978. Narodily se jim čtyři děti. Rodina se pro Streepovou stala prioritou a na rozdíl od některých svých kolegyň jí dávala přednost před kariérou. Pokud to bylo jen trochu možné, na natáčení s sebou brávala manžela i děti. Kvůli rodině si vybírala jen takové projekty, které nenarušovaly její soukromý život. I proto bylo pro mnohé překvapením, že rok před svými 75. narozeninami oznámila herečka prostřednictvím svého mluvčího, že se rozvádí. „Don Gummer a Meryl Streepová spolu nežijí více než šest let, a přestože se o sebe budou vždy starat, zvolili si život odděleně,“ citoval mluvčího americké herecké hvězdy web Page Six.

Will Smith a Jada Pinkett Smithová

Mlčení o odděleném životě prolomili také Jada Pinkett Smithová a hollywoodská hvězda Will Smith. Herečka překvapila nečekaným odhalením pravdy začátkem října. S manželem žijí v odloučení už od roku 2016. Smithová to přiznala v televizním rozhovoru pro NBC NEWS.

Do manželství s Willem Smithem vstoupila Jada během tichého obřadu v Baltimoru na Silvestra v roce 1997, připomněl magazín People. Pár společně přivedl na svět dva potomky: syna Jadena a dceru Willow.

Kevin Costner a Christine Baumgartnerová

Po osmnácti letech manželství s hercem Kevinem Costnerem podala žádost o rozvod Christine Baumgartnerová. V prohlášení to podle CNN v květnu potvrdil hercův zástupce, který zároveň vyzval, aby veřejnost respektovala soukromí rodiny.

S návrhářkou kabelek a bývalou modelkou Christine Baumgartnerovou se Costner oženil v roce 2004 v Coloradu. Dvojice spolu má tři děti –⁠ dva syny a dceru.

Shannen Dohertyová a Kurt Iswarienko

V dubnu požádala žádost o rozvod i herečka Shannen Dohertyová. Seriálová Brenda z Beverly Hills 90210, která bojuje s rakovinou prsu v posledním stadiu, se po 11 letech rozvedla s Kurtem Iswarienkem. Důvodem měla být jeho nevěra, napsal bulvární web TMZ. Dvojice se měla rozejít už v lednu.

Hvězda seriálu Čarodějky a fotograf Kurt Iswarienko se vzali v říjnu roku 2011.

Mod Sun a Avril Lavigne

Necelý rok po zásnubách oznámili rozchod hudebníci Avril Lavigne a Mod Sun. „Mezi Avril a Mod Sunem to skřípalo poslední dva měsíce. Nyní už netvoří pár,“ řekl zasvěcenec v únoru magazínu People.

Poprvé se setkali v lednu 2021 a tentýž měsíc vydali společný singl Flames. Láska mezi nimi vykvetla už o měsíc později a v dubnu 2022 se zasnoubili.

Reese Witherspoonová a Jim Toth

Po dvanácti letech manželství se Reese Witherspoonová a Jim Toth rozhodli jít každý svojí vlastní cestou. Zprávu o rozchodu oznámili prostřednictvím sociálních sítí 24. března jen dva dny před 12. výročím manželství. Žádost o rozvod podala hollywoodská hvězda oficiálně 30. března, připomněl server BuzzFeed News.

Natalie Portmanová a Benjamin Millepied

Po nevěře Benjamina Millepieda skončilo manželství s herečkou Natalií Portmanovou, potvrdil v srpnu server US Weekly. Ačkoli se pár snažil nevěru překonat, nepodařilo se jim to a po jedenácti letech svazku se rozhodli pro rozvod. Zpráva o rozchodu se objevila v zahraničních médiích 7. srpna, 4. srpna přitom oslavili 11. výročí svatby. Pár společně sdílí syna Alepha a dceru Amalii.

Hugh Jackman a Deborra-Lee Furness Jackmanová

S o 13 let starší manželkou oznámil rozvod také herec a hvězda Marvelu Hugh Jackman. Hollywoodská hvězda a Deborra-Lee Furness Jackmanová ukončili manželství v přátelském duchu po 27 letech.

„Bylo nám dopřáno prožít spolu téměř tři desetiletí jako manželé v nádherném a milujícím manželství. Naše cesta se nyní mění a my jsme se rozhodli oddělit, abychom se mohli věnovat svému individuálnímu růstu. Rodina pro nás vždy byla a bude nejvyšší prioritou. Do této další kapitoly se pouštíme s vděčností, láskou a laskavostí,“ uvedli v oficiálním prohlášení v polovině srpna, které zveřejnil magazín People.

Pár se seznámil v roce 1995 a o rok později si řekli své ano. Společně na svět přivedli dva potomky.

Ariana Grandeová a Dalton Gomez

V červenci byly portálem Entertainment Tonight potvrzeny spekulace o rozchodu zpěvačky Ariany Grandeové a realitního makléře Daltona Gomeze. Jejich manželství vydrželo pouhé dva roky. Grandeová a Gomez začali na veřejnosti randit v únoru 2020. Své ano si řekli v květnu 2021, jen pět měsíců po oznámení zásnub.

Ricky Martin a Jwan Yosef

Šestileté manželství ukončili oblíbený zpěvák Ricky Martin a Jwan Yosef. „Rozhodli jsme se ukončit naše manželství s láskou, respektem a důstojností pro naše děti,“ uvedli expartneři, kteří sdílejí dvě děti, v červnovém prohlášení pro web People.

Taylor Swiftová a Joe Alwyn

Šest let tvořili pár popová hvězda Taylor Swiftová a Joe Alwyn. Herec však neusnesl slávu svojí partnerky, a tak se pár rozešel. První zmínky o jejich rozchodu se objevily 8. dubna, připomněl portál Glamour.

Cardi B a Offset

Týden po vzájemném unfollowu na Instagramu potvrdila rapperka Cardi B rozchod s rapperem Offsetem. Během prosincového livestreamu muzikantka fanouškům sdělila, že je už nějakou chvíli single a čekala na ideální okamžik, aby o tom promluvila.

„Chci začít rok 2024 od nuly. Nevím, jsem zvědavá na nový život, na nový začátek. A jo, jsem nadšená,“ citoval slova americké rapperky web Hola.

Nyní už bývalí partneři se vzali v roce 2017 a mají spolu dvě děti: pětiletou Kulture a dvouletého Wavea.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Řepka poodhalí své soukromí v novém filmu. Uvidíte pravdu a realitu, slibuje

Tagy:
rozvod láska rozchod manželství Hollywood Ricky Martin Ariana Grande Neymar Will Smith Taylor Swiftová Hugh Jackman Cardi B Britney Spearsová Meryl Streepová Natalie Portmanová Kevin Costner Shannen Doherty Sophie Turner Avril Lavigne Sofia Vergara Bruna Biancardi