Hvězdná sebranka krade za letu 500 milionů dolarů ve zlatě. Akce od Netflixu má finální trailer

První velký film Netflixu v tomto roce.

Zdroj: Netflix

Profesionální zloděj a jeho tým expertů chystají obří akci – loupež půl miliardy dolarů ve zlatě z trezoru na palubě letadla 12 kilometrů nad zemí. Hvězdně obsazený heist film režiséra F. Garyho Graye zamíří na Netflix už příští týden. Finální trailer sice nemá takový drive jako teaser z listopadu, přesto slibuje stylovou akční podívanou s velmi pestrou hereckou sestavou.

V letu sleduje příběh Cyruse (Kevin Hart), zkušeného zloděje a jeho bývalé přítelkyně, zvláštní agentky Abby, kteří musí společně s mezinárodní posádkou provést odvážnou loupež 500 milionů dolarů ve zlatě a zabránit teroristickému útoku během letu.

Čtěte také: Porcování krokodýla v dystopické pustině. Akční nářez z konce světa má brutální trailer

Režisérem akčního filmu V letu je známý F. Gary Gray, tvůrce Loupeže po italsku, Ctihodného občana nebo Rychle a zběsile 8. Na scénáři se navíc podílel Jeremy Doner, autor scénáře k loňskému Elvisovi a několika epizodám výborného seriálu Zločin (2011).

Po boku hollywoodských hvězd a známých tváří se mimo jiné představí také španělská herečka Úrsula Corberó, jež se nedávno objevila v netflixové kriminálce V ohni. Většina diváků ji ale bude znát ze seriálového hitu Papírový dům, kde nezapomenutelným způsobem ztvárnila Tokio.

Akční podívaná V letu sice láká na skvělé herce a zajímavého režiséra za kamerou, přesto vypadá jako další průměrná podívaná z produkce Netflixu. Trailer na první pohled dává vzpomenout na nedávnou Rachel StonevouThe Grey Mana točeného v Česku nebo předloňské Red Notice.

V letu uvidíme na Netflixu 12. ledna 2024.

Zdroj: Netflix