Martin Zounar byl v mládí idol žen, poslední roky se mu ale v soukromí příliš nedařilo. Poté, co se mu rozpadl vztah s producentkou Simonou Brdičkovou, se kterou má dceru Claudii, byl poměrně dlouho sám a volný čas trávil hlavně se svou fenkou německé dogy Limpy.

Právě díky ní se nakonec herec seznámil se svou aktuální snoubenkou. „Spojila nás jedna společná vášeň, a to jsou velcí psi. Ona má italské plemeno cane corso a já mám německou dogu,“ svěřil se zamilovaný Zounar deníku Aha.

Společná láska k obřím chlupáčům je natolik silná, že se dokonce dvojice chystá pejsky přizvat na svatbu do role družiček. „Seznámili jsme se díky našim pejskům, takže nám půjdou i za družičky, spolu s našimi dcerami Claudií a Sofií,“ pochlubil se Zounar, který veselku nakonec musel odložit a zatím je stále ve fázi plánování.

Milovnicí velikých pejsků je také Anna K., která si před časem prošla peklem. Nejprve bojovala s návratem rakoviny a když nad nemocí zvítězila, přišla další krutá rána. Zpěvačce zemřela její čtyřnohá láska Elynka a krátce poté odešel na torzi žaludku i druhý psí kamarád Toník. Netrvalo ale dlouho a hvězda si pořídila štěňátko plemene Cane Corso, kterému dala jméno Gaston.

Také Patricie Pagáčová bez své psí společnice Jackie nedá ani ránu. Herečka fenku získala z útulku a například při natáčení Ulice čekala Jackie v zákulisí a dokonce si v seriálu sama zahrála. K ní si v roce 2019 pořídila ještě druhého pejska Čolka.

Nerozlučnou dvojkou je rozhodně Kateřina Kaira Hrachovcová a její pejsek Punťa, který ji doprovází na každém kroku. Se svou paničkou tak chodí nejen na procházky do parku, ale i do divadla nebo na různé společenské akce.

Související články