No, bohužel žádná sláva! Známe první titulový duel jubilejního turnaje UFC 300

UFC




V dubnu nás čeká jubilejní akce UFC 300, která bude pro organizaci i celý MMA svět obrovskou událostí. Liga mistrů se totiž podobné turnaje snaží vyšperkovat na maximum, takže se můžeme těšit na to nejlepší, co má aktuálně UFC k dispozici. Zatím byly oficiálně potvrzeny 3 skvělé zápasy, mezi kterými je i duel Procházka vs Rakić, a nyní jsme se dočkali oznámení, byť neoficiálního, první titulové bitvy, kterou na turnaji uvidíme. Jásat však asi úplně nebudete.


 

„Další lež,“ brání se Kincl před rivalem Vémolou a vysvětluje, jak se věci mají

V poslední době se hodně spekulovalo o tom, že by mohlo dojít na bitvu Aspinall vs Pereira, ve které by měl Alex případně šanci získat třetí UFC titul. Nakonec však byla potvrzena jiná bitva. „Svůj titul budu znovu obhajovat v dubnu na turnaji UFC 300, který se koná v Las Vegas. Doufám, že bych se pak v létě mohl vrátit na domácí půdu a bojovat v Birminghamu. S UFC už to řešíme, tak to snad dopadne,“ oznámil totiž Leon Edwards, že ho další titulová obhajoba čeká v dubnu.

Kdo bude jeho soupeřem? Nejspíš Belal Muhammad, se kterým se už Leon utkal, ale duel nakonec kvůli dloubnutí do oka skončil jako NC. Souboj Edwards vs Muhammad 2 jistě slibuje zajímavou podívanou, ale na turnaji UFC 300 bychom asi přeci jen chtěli vidět nějaký atraktivnější zápas. Třeba ale oba borci překvapí a nabídnou nám bitvu, na kterou budeme ještě hodně dlouho vzpímínat.




        

Edwardsův trenér měl v hlavě trochu jiné jméno

„No, řekněme si to na rovinu – Belal si své místo zaslouží, ne?“ řekl trenér Lovell ve středu v pořadu The MMA Hour. „I když ještě nedokázal to, co Leon. Neprošel si takovými útrapami jako Leon. Ale víte co? Zasloužil si svou pozici vyzyvatele. Abych však byl upřímný, tak kdybych měl opravdu na výběr, což si myslím, že se to nestane, tak bych chtěl, aby Leon bojoval s Gilbertem Burnsem. Problém je v tom, že v poslední době dvakrát prohrál.

Ale kdybych si mohl vybrat, kdo bude další, dal bych přednost Burnsovi před Belalem, protože si myslím, že Burns přináší víc než Belal. Protože Leon Belala porazil. No, asi bych to neměl říkat, protože proti Belalovi měl nakonec no-contest. Podle mě však byl výsledek jasný. V prvním kole se oťukávali a kdyby nedošlo na píchnutí do oka, tak by ho Leon zabil. Ale jo, kdybych si mohl vybrat, celkově by se mi líbil Burns, ale vezmeme toho, koho před nás hodí.




       

Nevíme kdo bude další, protože Dana zatím oficiálně neoznámila, že to bude Belal. Jsme stejně zmatení jako vy. Jestli to bude Belal, tak ať. Už jsme si ho osahali a víme, co je zač. Zlepšil se, ale jestli je to Belal, tak je to Belal. Rakhmonov měl zranění nohy, takže si nemyslím, že by byl v blízké době připraven.“

UFC 300: Startovka

Procházka vs Rakić

Kattar vs Sterling

Nickal vs Brundage






 

2 komentáře na “No, bohužel žádná sláva! Známe první titulový duel jubilejního turnaje UFC 300”

  1. Tak Leon má KO roku, Belal tvrďák, co si cestu kurwa vydřel …. a trapný pisálek, co neumí položit ani jednu zajímavou otázku na tiskovce … tu bude hlásit, že je to slabý zápas. Věnujte se raději COTS, to vám jde dobře.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *