Nahradil Miraie fotbalista? Jeho expartnerka s novou láskou strávila Vánoce v tropech

Krátce před Vánoci prolétla médii spekulace, že Mirai Navrátil je single a rozešel se s dlouhodobou partnerkou Michaelou. Zatímco známý hudebník se ke konci vztahu nijak nevyjádřil, jeho expartnerka na Nový rok zveřejnila první zamilovaný snímek s novým mužem, s nímž zřejmě trávila svátky v Thajsku.

Rok 2023 nebyl snadný, ale přinesl mi to nejlepší,“ začala modelka Michaela Buschová svůj novoroční příspěvek na Instagramu. Zatímco konec adventu, Štědrý den i závěr roku strávila podle všeho v exotickém Thajsku – zřejmě i v doprovodu svého nového partnera – z tepla nyní zamířila rovnou do zimy, konkrétně do rakouských Alp.

„Mám tu nejlepší rodinu, přátele a lásku. Teď jen ať jsme všichni zdraví. Vzhůru pravou nohou do roku 2024,“ dodala Buschová, která zároveň přidala i společný snímek se zatím neznámým partnerem. Pozadí fotografie připomínající fotbalovou tribunu nicméně naznačuje, že spekulace hovořící o jejím novém partnerovi jakožto o fotbalistovi, byly dost možná pravdivé. Ostatně i sama Michaela má v biu uvedeno, že je „fotbalová maniačka“.

Druhý snímek s novým partnerem – ovšem pouze zezadu – pocházející z novoroční procházky v zasněženém Rakousku expartnerka Miraie Navrátila přidala do svých stories. V komentářích jí štěstí kromě řady sledujících přálo i pár známých žen. „Krásný nový rok, buď šťastná,“ reagovala na novou lásku Buschové Kamila Švancarová, manželka bývalého fotbalisty Petra Švancary. Emotikonem srdíčka ji pro změnu podpořily kolegyně z modelingové branže Aneta Vignerová či moderátorka Kateřina Říhová.

„Je to tak, už nějakou dobu spolu nejsou a Míša chodí s jedním fotbalistou,“ citoval 11. prosince deník Blesk svůj zdroj z blízkosti Míši, který promluvil o jejím tehdy ještě údajném rozchodu s frontmanem kapely Mirai. I zpěvák se rozhodl strávit závěr roku mimo Českou republiku a s jedním ze svých kamarádů z hudební branže vyrazil za teplem a relaxem na Kanárské ostrovy, konkrétně na Fuerteventuru.

Mirai před Vánoci o rozchodu s partnerkou Míšou příliš mluvit nechtěl:

Sdílejte článek
Štítky láska rozchod Instagram Vánoce advent vztah partner fotbalista Mirai Navrátil Štědrý den Michaela Buschová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 21. 5. 2024

Jste vstřícní, Berani, ale ve vztazích si často pletete pomáhání s výchovou. Máte tendenci se hodně obětovat. Dnes se možná naučíte říkat ne, když budete mít pocit, že váš partner překročil hranice toho, co mu můžete dát. Pokud to uděláte, možná znovu objevíte něco podstatného, co jste možná cestou ztratili – své ego.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.