Senzační novinka z Anglie! West Ham prý zkusí získat hvězdu z Manchesteru United, zájemců o Sancha je prý ale více

Senzační novinka z Anglie! West Ham prý zkusí získat hvězdu z Manchesteru United, zájemců o Sancha je prý ale více

Tomáš Souček a Vladimir Coufal by možná mohli mít ve West Hamu brzy nového hvězdného spoluhráče. O Kladivářích se totiž na Ostrovech začíná psát jako o novém klubu pro Jadona Sancha. Jeho současný zaměstnavatel, Manchester United, vyřadil hráče z A týmu poté, co kritizoval manažera Ten Haga, stále ale pobírá královský plat čtvrt milionu liber týdně. Ten by mohl být zádrhelem na cestě do týmu Hammers. Zájem o hráče projevovaly už dříve Juventus, Barcelona, Dortmund či Lipsko.

Šokující novinku zveřejnil The Sun. Podle něj by West Ham v lednu mohl jednat o získání Sancha. Manchesteru United by se ulevilo, že by nemusel hvězdu platit, Kladiváři zase touží překonávat klubová maxima a pokud by Sancho ukázal svůj potenciál, nemusel by ani londýnský klub tratit. Už takhle získal West Ham za první polovinu Premier League nejvíce bodů v historii.

Třiadvacetiletý Sancho nehrál zápas od srpna po roztržce s manažerem Ten Hagem. Daily Mail rovněž uvedl, že ve hře o získání hráče bude v lednu více klubů. V souvislosti s West Hamem napsal, že se David Moyes zdráhá hráče angažovat jen na hostování a problém je i jeho týdenní gáže. Moc šancí se naopak nedává tomu, že by během zimy odešel hráč hostovat do Saúdské Arábie.

Zdá se, že existuje jediná jistá věc a to ta, že Sanchova kariéra v United je u konce. Zajímavostí určitě je, že v klubovém kalendáři na rok 2024 je právě Sanchova fotografie u měsíce leden. Klub je na hráče dokonce natolik naštvaný, že by se mohl s hráčem dohodnout na předčasném ukončení smlouvy, kterou má v klubu až do roku 2026.

Během dvou měsíců rozložil celý Birmingham, nyní Rooney končí