Dárky pro hráče PC her? Že Vám to nic neříká? Před padesáti lety byly pod stromečkem ponožky a knihy. Teď ale vládnou technologie a jen málokterý Štědrý den se obejde bez balíčku s elektronikou. Nemusí to být robustní mixér do kuchyně ani nová televize pro hlavu rodiny, ale třeba „jen“ bezdrátová sluchátka.

Značnou část času tráví lidé u počítače. Nehledě na pohlaví nebo věk. Zatímco muži sledují seriály, čtou politické novinky a nenechají si ujít jediný díl kutilských tipů, ženy mají slabost pro pořady o vaření, nákupy oblečení a lovení slev a podcasty. Ani děti nejsou pozadu. Počítač (a internet) je pro ně nevyčerpatelným zdrojem informací a vědění a kontaktu s vrstevníky. Všichni mají navíc něco společného. Hry. Je to posedlost a dá se jim snadno propadnout, ale když se čas udrží na uzdě, není na nich nic špatného. Právě naopak. Mohou podpořit schopnost vytvářet strategie a rychle reagovat.

Pokud tedy máte doma adepta, který by si zasloužil počítačovou hru, neváhejte. Na výběr je z nepřeberného množství. Všichni znají klasiku Minecraft, Call of Duty nebo Counter Strike 2, ale je toho mnohem víc. Od stříleček po adventury, strategické, logické, RPG (role-playing games), závodní, sportovní a simulátory.

Fanoušek počítačových her ale ocení i tematické dárky, které odkazují na jeho zálibu. Právě tam je prostor pro vás, abyste našli to pravé a rozdali radost. Samotná počítačová hra je jedna věc, ale připomínka v podobě samolepky na notebook, podložky pod myš, hrnku, povlečení, sedacího vaku nebo deky, když se hraní protáhne dlouho do noci, má svoje kouzlo.

Nejlepší dárky pro hráče PC her

Sedací vaky

Pohodlí by mělo prostupovat celým bytem. A sedací vaky jsou k tomu jako stvořené. Jsou objemné, plné kuliček, vytvarují se přesně podle těla a zároveň nabídnou dostatečnou oporu. Můžete v nich strávit celý den a nepocítíte ztuhlá záda ani zablokovanou krční páteř. Směle se totiž vyrovnají pohovce nebo modernímu křeslu. Ve studentském pokoji nebo v pracovně by neměly chybět.

Jednobarevné? Možná. S motivy herních titulů? Rozhodně! Na webu sablio.cz je k mání několik sedacích vaků s líbivým potiskem, kterým si srdce notorického hráče získáte na první dobrou. Jsou omyvatelné, pratelné a s nosností 180 kilogramů. Ideál.

Sedací taburetky

Podobně jako vaky jsou na tom i sedací taburetky. Výška sedu je kolem 40 centimetrů, což je ideální pro zdravé držení těla. Díky kuličkám a maximálnímu naplnění drží tvar a ani delší posed nezpůsobuje bolesti zad. Dvojí prošití zvládne zátěž až 180 kilogramů. Taburetky jsou tvarově nenápadné, ale díky výraznému potisku představují perfektní dárky pro gamery.

Nezáleží na typu hry – League od Legends nebo Valorant, ale na nápadu, který se v tomto případě počítá za plný počet bodů.

TIP: Taburetky jsou ideální i pro herní večery, kdy hrajete s rodinou nebo kamarády. Jsou totiž vhodným posezením pro čekatele, zatímco vy svádíte životní bitvu. Druzí vám nebudou stát za zády, ale pohodlně se usadí a připraví se na svou chvilku slávy.

Hřejivé deky

Čas u počítačových her plyne jinak. Rychleji. Máte za sebou teprve tři kola a jste v nejlepším, všichni kolem už ale spí a je dlouho po půlnoci. Není divu, že potřebujete zásoby tekutin a hřejivou deku, do které se zabalíte, když v zápalu hry zapomenete na hodiny. Teplota v místnosti klesá, ale zájem hráče sílí.

Obchod Sablio.cz má v nabídce rovnou dvě velikosti. Menší má rozměry 150 x 120 centimetrů, můžete si ji přehodit přes záda nebo nohy a v klidu se dál věnovat hraní. Větší se pyšní mírami 190 x 140 centimetrů a pohodlně se do ní zabalíte úplně celí. V nouzi poslouží i jako peřina. To když se stane, že hrajete do posledního dechu a k posteli je to daleko. Deky jsou z mikrofleecu s vysokou gramáží (360g/m² ), lemy jsou ošetřené proti třepení a párání a potisk je sytý a odolný vůči častému praní nebo sušení.

Samolepky na notebook

Notebook je dnes téměř povinnou výbavou každého studenta nebo dospělého. Stačí ho položit na stůl nebo při nedostatku prostoru na kolena a začít pracovat. Nebo hrát hry. Vybíráte-li tedy zrovna dárky pro hráče pc her, neváhejte. Samolepky na notebook se těší velké oblibě od samého začátku. Zapomeňte ale na smajlíky nebo filmové hlášky. Vyhraje to u vás Fotnite, CS:GO nebo DOTA2?

Obchod Sablio.cz nabízí samolepky s tematickými motivy ve dvou velikostech – 29 x 20 a 38 x 26 centimetrů. Díky potisku s laminační vrstvou pro sytější barvy získá notebook nový kabátek a vy svým dárkem skutečně zabodujete. Samolepka totiž nemá jen dekorační funkci, ale chrání techniku před poškrábáním.

TIP: Pokud máte jiný rozměr notebooku, kontaktujte Sablio.cz a domluvte se na úpravě na míru. Chcete-li si samolepku přizpůsobit sami, popadněte nůžky a zastřihněte podle svých potřeb.

Obrazy s motivy herních titulů

Počítačové hry na sebe strhnou veškerou pozornost a jen málokdo se rozhlíží kolem. I stěny si ale zaslouží nějaké to zdobení. Třeba v podobě obrazů s motivy herních titulů. To je dárek nad dárky. Ukážete tak, že víte, co má ten druhý rád. A když si bude mezi jednotlivými bitvami a závody dávat pauzu, lehne si do postele nebo se rozvalí do sedacího vaku a potěší se pohledem na tematicky vyladěné zdi.

Obchod Sablio.cz zařadil obrazy na zeď s motivy herních titulů do nabídky teprve nedávno, rychle si ale našly své příznivce. Aby ne. Vybírat totiž můžete ze sedmi různých velikostí (od 50 x 50 po 150 x 110 centimetrů) a čtvercového nebo obdélníkového provedení. Obrazy jsou natištěné na kvalitní a vysokogramážní plátno, které je natažené na robustní dřevěný rám a přetažené přes jeho boční strany. Laminační vrstva pro sytější barvy je jen třešinkou na dortu.

Kde koupit dárky pro hráče PC her?

Podívejte se na kompletní nabídku dárku pro hráče PC her na internetový e-shop Sablio.cz

Sablio.cz vyrábí osobité dárky pro každou příležitost – ať už se jedná o Valentýn, den matek, konec školního roku, narozeniny, svátek nebo Vánoce. V jejich nabídce najdete více než 60 000 dárků pro každou příležitost.

Kategorie:

Guestpost,

Aktualizováno: 4. 1. 2024