Klímovi přistihnou dceru v posteli s přítelem! V Ulici je zaděláno na trapas!
Zdroj: TV Nova

Klímovi přistihnou dceru v posteli s přítelem! V Ulici je zaděláno na trapas!

Vytvořeno dne 03.01.2024

U rodiny Klímových v seriálu Ulice začal nový rok jedním úsměvným trapasem, protože Klímovi se vrátili od babičky dříve, než jejich nejstarší dcera Bára (Eliška Bašusová) a její přítel Bruno (Jaroslav Blažek) předpokládali. A tak je celá rodina nachytala v ložnici v posteli, což se neobešlo bez vtipných komentářů dalších dvou ratolestí Klímových – Michala (Karel Klement) a Anežky (Karolína Lipowská).

Iva (Hana Baroňová) s Vítkem (Filip Čapka) tak mají opět plný byt, což se tak často nestává, protože Anežka studuje v Drážďanech a Bruno se u nich moc nezdržuje, pokud jsou doma ostatní členové rodiny. Vlastně tu chybí jen tak trochu adoptovaný dědeček Petr Kaštan (Antonín Procházka) a Michalova Žofka (Kateřina Ujfaluši), na niž se těší nejen nejmladší z rodu Klímových, ale také Anežka, jež si chce kamarádku užít, než znovu odjede do Německa… Prostě u Klímových je takový šrumec, až z toho jde Ivě hlava kolem. Však na ní je taky únava docela znát. Iva ji přičítá své menopauze, i když podle kolegyně Jitky (Ilona Svobodová) je na ni ještě docela mladá. Iva ji ale ujišťuje, že u nich v rodině to je normální.

O co méně si Iva připouští, že by to mohlo být jinak a příčina jejích problémů tkvět jinde, o to větší šok zažije, když jí lékař podá do ruky snímek z ultrazvuku, z něhož bude naprosto zřejmé, že je těhotná. Zatímco lékař jí bude s úsměvem gratulovat, Iva se nezmůže na slovo. Ostatně nebude sama, komu spadne čelist s pořádným žuchnutím až na zem, jen co se radostnou novinku dozví…

Video soubor

Zdroj: TV Prima