Rytmus zveřejnil záběry zloděje, na cennosti měl kufr. Rapper nabízí odměnu za informace

Rytmuse vykradli

Slavný slovenský rapper Rytmus a jeho manželka Jasmina Alagič neprožívají nejšťastnější vstup do nového roku. Zatím neznámý zloděj totiž v sobotu 30. prosince za bílého dne vykradl jejich dům. Známý pár nyní zveřejnil záběry ze svých bezpečnostních kamer i výzvu, že informace vedoucí k jeho dopadení budou štědře odměněny.

Záběry z bezpečnostních kamer chránících dům Rytmuse a Jasminy včera odvysílala i slovenská televize Markíza. Je na nich vidět muž v tmavém oblečení s čepicí a zřejmě šálou přes obličej, jak zřejmě s plným batohem a zároveň i značkovým cestovním zavazadlem, které má být jednou z ukradených cenností, prchá skrz rapperovu zahradu.

Jak posléze vyšlo najevo, pachatel si odnesl cennosti v hodnotě zhruba 84 tisíc eur, tedy v přepočtu více než dva miliony korun. Zatímco rapper měl dle svých slov většinu svých šperků a dalších cenných věcí v trezoru, jeho manželka nikoliv, což je důvod, proč velká část odcizených věcí patří právě jí.

Rapperovi a jeho manželce zmizely mimo jiné zlaté hodinky značky Rolex, několik zlatých náramků, zlatý zásnubní prsten Jasminy, několik zlatých řetízků včetně jednoho s velkou hlavou Ježíše a dalšího s přívěskem kozoroha či zmíněný luxusní cestovní kufr, jehož samotná cena má být 4 tisíce eur (bezmála sto tisíc korun).

Záběry zloděje odnášejícího si cennosti i značkový kufr zveřejnil i sám Rytmus:

„Podle toho, co jsme viděli na kamerách, si zloděj počkal, dokud z domu neodejdeme. Nepřišel sám, ale měl někoho, kdo dával pozor, slyšel jsem, že tam s někým i komunikoval, takže předpokládám, že měl něco v uchu, asi něco připojené přes Bluetooth. Když zjistil, že nikdo není doma, přeskočil plot, dostal se na pozemek, chvilku ještě sledoval, jestli opravdu nikdo nikde není a šel dovnitř,“ popsal Rytmus, co sám zjistil ze svých kamerových záběrů pro portál pluska.sk.

Rapper rovněž dodal, že za informace vedoucí k dopadení zloděje je samozřejmě připraven se dobře odměnit. „Nabízím odměnu za jakoukoliv informaci. Pokud ho chytíme, odměním se velmi dobře, takže bude dotyčný určitě spokojený. Máme ho na kamerách, člověk nikdy neví, co může pomoct. Probíhá vyšetřování,“ dodal.

Sdílejte článek
Štítky policie vyšetřování krádež kufr zloděj záběry odměna tvář Rytmus Rolex bezpečnostní kamera Jasmina Alagič Vrbovská cennosti

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.