Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Rytmus hledá zloděje: Nabízí obří odměnu a zveřejnil videa z kamer! Jasmině slíbil nové šperky

    Do domu slovenského rapera Patrika Vrbovského (47) alias Rytmuse se před pár dny vloupal neznámý zloděj, který ukradl věci v přepočtu za více než dva miliony korun. Hitmaker na sociálních sítích nyní prosí lidi o pomoc a nabízí i tučnou odměnu za dopadení pachatele. „V podstatě nám jsou jedno materiální věci, hodinky si můžu koupit kdykoliv,“ řekl na nahrávce Rytmus, který manželce Jasmině Alagič (34) slíbil, že jí drahé šperky koupí znovu.

    Slovenský raper Rytmus a jeho žena Jasmina Alagič se na svých sociálních sítích podělili o nepříjemnou zkušenost. Fanouškům oznámili, že jejich dům vykradl neznámý zloděj, který si odnesl šperky za 67 tisíc eur (přes 1,6 milionu korun). Rytmus pak přišel o osobní majetek v hodnotě 17 tisíc eur (přes 400 tisíc korun). Dohromady jde tedy o škodu v přepočtu za více než dva miliony korun.

    „Nikdy by mě nenapadlo, že budeme dělat takové video, ale situace to tak nějak vyžaduje,“ uvedla na videu Jasmina Alagič, která poděkovala fanouškům za všechny pozitivní zprávy.

    Jasmina také prozradila, že neměla své věci schované v trezoru.

    „Paťo má víc rozumu, máme dokonalý trezor, který se nedá snadno vypáčit. Já jsem si tam ty věci nedávala, takže je to moje chyba. Když vás nenapadne něco takového udělat, tak nečekáte, že někdo něco takového udělá vám. Nevadí, stalo se. Bereme to jako lekci,“ popsala Alagič.

    „Nic, co se dá koupit, není zas tak důležité. Koupím ti vše znovu,“ slíbil své ženě Rytmus, který pak na sociální síti vyzval fanoušky, aby mu pomohli najít pachatele.

    „Nám jsou v podstatě jedno nějaké materiální věci, protože když je člověk aktivní a pohybuje se v nějakých výdělcích, tak ví, že si může hodinky koupit kdykoliv. Nechci machrovat, ale nelitujte nás,“ řekl na úvod Rytmus.

    „Není mi ale jedno, že neznám totožnost zloděje. Jestli tu je někdo, kdo má informaci k dopadení nebo zná totožnost zloděje, dostane velikánskou odměnu. Takovou, aby s ní byl nadstandardně spokojený,“ dodal raper, který se s fanoušky podělil o záběry z bezpečnostních kamer.

    Raper také sdílel jakousi konverzaci s dalším okradeným mužem, který měl pocit, že v jeho domě minulý rok řádil stejný zloděj. „Byli dva a mluvili ukrajinsky,“ píše se v konverzaci, kterou Rytmus na Instagramu zveřejnil. Hudebník má pocit, že zloděj měl „ženský projev“.

    Fotogalerie