Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jasmina Alagič (34)Patrik Vrbovský (47) alias Rytmus měli náročný konec roku. 30. prosince se k nim do domu v obci Malinovo totiž vloupal zloděj, který odcizil věci v hodnotě necelých dvou milionů korun. Ukradl zejména šperky nebo hodinky, jak manželé potvrdili.

Zloděje zachytily bezpečnostní kamery, jejichž záznam se Rytmus rozhodl zveřejnit na sociálních sítích, kde poprosil své sledující a veřejnost o pomoc. Navíc informoval, že za pomoc při dopadení pachatele nabízí tučnou odměnu.

„Materiální věci jsou nám jedno. Hodinky si můžu koupit kdykoliv, ale tím to nechci zlehčovat nebo machrovat. Chci říct, abyste nás nelitovali. To, co mi není jedno, je, že nevím totožnost toho zloděje. Jestli je tady někdo, kdo má nějakou informaci k jeho dopadení, nebo ho zná, tak dostane velikánskou odměnu. A to takovou, aby s ní byl nadstandardně spokojený,“ řekl Patrik Vrbovský na sociálních sítích.

Reklama

Další články

Načítám