Setkání trumpetistů: Pan Moravanka děkuje za podporu knihy

Hlavní protagonista nové životopisné knížky Pan Moravanka se před pár dny setkal s panem starostou Vyškova, Karlem Jurkou, aby vyjádřili svou vděčnost lidem, kteří podpořili toto výpravné literární dílo. Setkání bylo předvánočním dárkem jak pro bývalého kapelníka Moravanky, tak pro Karla Jurku. Přineslo nejen emotivní okamžiky díků, ale také nečekanou společnou vášeň obou trumpetistů.

Kniha Jan Slabák – Pan Moravanka zaznamenala velký úspěch mezi čtenáři, a to díky podpoře a zájmu široké veřejnosti. Pan Slabák chtěl spolu s autory Miroslavem Graclíkem a Václavem Nekvapilem osobně poděkovat všem, kteří přispěli k tomuto úspěchu.

Setkání probíhalo v přátelské a srdečné atmosféře, přičemž pan starosta Jurka si výrazně získal srdce autorů tím, že se přiznal k tomu, že jako dítě hrával na trumpetu, stejně jako pan Slabák. „Po čase jsem ale zjistil, že na kytaru se holky balí líp, takže jsem začal hrát na ni a s trumpetou byl konec,“ smál se pan starosta.

Pan Slabák na tuto poznámku okamžitě zareagoval s úsměvem a dodal: „Tak to já měl úspěch u děvčat i s trumpetou.“

Toto setkání trumpetistů ukázalo, že vášeň k hudbě spojuje lidi a že kniha Jan Slabák – Pan Moravanka není jediným uměleckým projektem, který může inspirovat a přinést radost lidem. Společníkem a prostředníkem byla v tomto případě kniha.

Kniha k dostání zde:

https://www.knihydobrovsky.cz/kniha/jan-slabak-pan-moravanka-609926973

Foto: archiv