Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. ledna 2024 10:19
Čas čtení 0:49
Barbora Adamkovičová

Nové záběry: Policie zveřejnila kompletní záznam loupeže v Rytmusově domě. Zloděje nezastavil ani rapperův velký pes

HUDBA RYTMUS
Uložit Uložené

Policie po pachateli stále pátrá. Rytmus slibuje za jeho dopadení vysokou odměnu.

Policie Slovenské republiky zveřejnila na svém facebookovém profilu kompletní záběry z krádeže šperků v domě rappera Rytmuse a moderátorky Jasminy Alagič. Na nových záběrech je například také vidět, jak zloděje nezastavil ani velký pes rappera, který za ním běžel, ale pak ho jen sledoval a štěkal.

Na záběrech je vidět, jak zloděj nese kufr plný cenností Vrbovských v hodnotě více než 80 tisíc eur kolem dětské ohrádky přes zahradu a jak se nakonec dostane až před dům a do garáže. Policie po pachateli z kamerového záznamu stále pátrá. Rytmus slibuje za jeho dopadení tučnou odměnu. „Ten, kdo nám tu informaci poskytne, bude nadmíru spokojený,“ řekl rapper v krátkém rozhovoru pro Refresher.

Manželé o incidentu informovali na sociální síti Instagram a požádali veřejnost o pomoc při identifikaci pachatele. Těch však mohlo být podle populárního hudebníka více. „Na kamerách bylo vidět, že s někým komunikuje. Takže jich bylo určitě víc,“ řekl exkluzivně Refresheru.

Pro to, aby se podobný scénář už nikdy neopakoval, dělá rodina všechno. „Chystáme se udělat dům nedobytný. Právě vymýšlíme, jaké zabezpečení do domu umístíme. Jednáme s několika společnostmi. Kontaktovalo nás jich strašně moc a chceme si vybrat tu správnou,“ prozradila Alagič Novému Času.

K loupeži došlo 30. prosince 2023 mezi 16.00 a 16.30 v domě manželů Vrbovských. 

Domů
Sdílet
Diskuse