Mayhem!: Akční hrdina vyrube chodbu nepřátel v nové upoutávce

Mayhem!: Akční hrdina vyrube chodbu nepřátel v nové upoutávce | Fandíme filmu
IFC Films
Zobrazit dalších 5 obrázků
Novinka s chválenou akcí dorazila na domácí video.

Dnes jde na VOD nový akční snímek Mayhem!, dříve známý jako Farang. Recenze hovoří poměrně jasně o tom, že po stránce děje jde o ten nejtuctovější příběh o pomstě. A také se prý bere zbytečně vážně. Ale jakmile dojde na akci, tak ta prý stojí za to. Nassim Lyes v hlavní roli se umí ohánět a režisér Xavier Gens měl příležitost okoukávat akci při natáčení seriálu Gangs of London od Garetha Evanse, žánrového mistra podepsaného pod Zátah a Zátah 2.

Krátce před premiérou byly zveřejněny dvě nové upoutávky. Jedna je zjevně ze samého úvodu příběhu, kde je unášena hrdinova rodina. Druhá ukázka je pak zaměřena na akční scénu v záporáckém doupěti, kde na ústředního borce postupně nabíhají nepřátelští bouchači. Detailní záběr na tvář tříštící sklo je docela fajn vychytávka, tak snad podobných nápadů snímek milovníkům akce přinese co nejvíc.

Hlavní hrdina Sam je profesionální boxer, který si odseděl nějaký čas ve vězení. Po propuštění na podmínku jej dostihne jeho zločinná minulost a nezbývá mu nic než se dát na útěk. Pět let se mu daří žít v tichosti na jednom z thajských ostrovů, kde si vybuduje poklidný život s manželkou a dcerou. Pak ho ale skrz vydírání lokální mafiánský boss donutí k nebezpečnému pašování drog. To skončí tragédií a Sama nadále v životě pohání jediná věc: Touha po kruté pomstě. Sama ztvárnil bývalý profesionální kickboxer Nassim Lyes, dále hrají Olivier Gourmet, Vithaya Pansringarm a Loryn Nounay. Online premiéra je naplánována na 5. ledna 2024.

Podklady a foto: IFC Films

Galerie: 6

Mayhem!: Akční hrdina vyrube chodbu nepřátel v nové upoutávce | Fandíme filmu Mayhem!: Akční hrdina vyrube chodbu nepřátel v nové upoutávce | Fandíme filmu Mayhem!: Akční hrdina vyrube chodbu nepřátel v nové upoutávce | Fandíme filmu Mayhem!: Akční hrdina vyrube chodbu nepřátel v nové upoutávce | Fandíme filmu Mayhem!: Akční hrdina vyrube chodbu nepřátel v nové upoutávce | Fandíme filmu Mayhem!: Akční hrdina vyrube chodbu nepřátel v nové upoutávce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest