Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ondřej Mrázek
5. ledna 2024 11:36
Čas čtení 0:58

O2 přichází s revoluční novinkou. Jeden tarif teď bude vládnout všem

Kategorie:
Ekonomika
Uložit Uložené

Operátor nyní nabídne zákazníkům v Česku pevný internet v jednom tarifu vždy s maximální možnou rychlostí.

Ještě donedávna u poskytovatelů internetových a jiných služeb platilo, že se cena tarifu u pevného internetu lišila podle toho, jakou rychlost si zákazník vybral. O2 ale tohle zavedené pravidlo nyní ruší.

5. ledna 2024 6:36 Čas čtení 1:30 Daň z nemovitosti přehledně: Co se v roce 2024 mění a kdo musí nově platit? Daň z nemovitosti přehledně: Co se v roce 2024 mění a kdo musí nově platit?

„Zákazníkům chceme dopřát maximum toho, co síť O2 u nich doma poskytuje, aniž by museli řešit cenu. Více než 2/3 domácností, které využívají bezdrátovou nebo DSL technologii, totiž dnes mohou u O2 mít již rychlost minimálně 100 Mbit/s, tak proč nemít to nejlepší? Proto jsme se v O2 rozhodli umožnit zákazníkům klidně i nejvyšší rychlost za cenu běžného internetu,“ uvedl v tiskové zprávě ředitel fixních služeb v O2 Martin Čejka.

RychlostPůvodní cenaNová cena
20/2 Mb/s449 Kč599 Kč
50/5 Mb/s549 Kč599 Kč
100/20 Mb/s649 Kč599 Kč
250/25 Mb/s749 Kč599 Kč

Jak je patrné z tabulky výše, ačkoliv je to odvážná a na české poměry takřka revoluční změna, reálné přínosy pocítí v zásadě jen uživatelé, kteří doma skutečně využijí poslední dvě rychlosti. Ti si tak nyní budou moci užít stabilní a rychlé připojení za nižší cenu, naopak ti, kteří se předtím spokojili s nižšími rychlostmi za nižší částky, mají smůlu.

Nová nabídka internetu.
Nová nabídka internetu. Zdroj: O2/propagačný materiál

Součástí tarifu MAX je základní televizní balíček O2 TV s několika programy nad rámec toho, co je běžně k dispozici.

Nově sjednané tarify MAX budou v prvních šesti měsících stát jen polovinu (299 Kč), pak ale zdraží na standardních 599 Kč. Druhým bonusem je časově omezený přístup k O2 TV Sport, ten ale skončí v březnu.

Domů
Sdílet
Diskuse