Úterý , 21. 05. 2024

Monika

Mirai Navrátil (31) odhaluje nový vztah na dovolené: Kanárské ostrovy a tajemný společník

Zpěvák Mirai Navrátil (31) nedávno potvrdil konec vztahu s Michaelou Buschovou a nyní překvapil fanoušky sdílením fotografie s tajemným společníkem na Kanárských ostrovech. Přestože není jasné, jaký je vztah mezi nimi, mnozí to interpretují jako oznámení nového partnerského začátku. I bývalá první dáma Dagmar Havlová (70) a zpěvačka Monika Bagarová (29) projevily podporu zpěvákovi s posláním srdíček. Nový obrat v osobním životě úspěšného zpěváka tak vyvolal vášnivou diskusi nejen mezi fanoušky, ale i v showbyznysu.
Mirai Navrátil
Zpěvák Mirai Navrátil je v současné době na dovolené

05. 01. 2024

05. 01. 2024

Nový rok, nový vztah

V prosinci loňského roku zveřejnil zpěvák Mirai Navrátil oficiální potvrzení, že se od srpna již netvoří pár s půvabnou Michaelou Buschovou. Nedávno sdílel hudebník na svých sociálních sítích několik fotografii z aktuální dovolené, které ihned zaujaly pozornost jeho fanoušků.

Mirai momentálně tráví čas na Kanárských ostrovech v doprovodu tajemného a pohledného mladíka, s nímž sdílel společnou fotografii ozdobenou srdíčky. K popisu příspěvku přidal vzkaz: „Mám Tě moc rád. Vejlet ve dvou.

Podpora i útoky

I přesto, že Mirai nenastínil přesně povahu svého vztahu s dovolenkovým společníkem, mnozí fanoušci interpretují tyto snímky jako možné potvrzení nového partnerského svazku. V reakci na fotografie se rozjela vášnivá diskuse o jeho soukromí.

Když jedou na dovču 2 kámošky, nikdo je ze změny orientace nepodezřívá…Chm..ať je to, jak je to, hlavně neberte energii na další super písničky 👍🏝🤗

Další teplej? Co se to děje? Dnes je to samá lezba a bukvice normální pár – tím myslím kluk a holka neuvidíme 🫣 to je hrozná doba

Na tyto snímky zareagovali i někteří známí, včetně bývalé první dámy Dagmar Havlové (70) a zpěvačky Moniky Bagarové (29), kteří zpěvákovi zaslali srdíčka. Je tedy zřejmé, že nová kapitola v životě Mirai Navrátila vyvolala nejen zvědavost mezi fanoušky, ale i mezi jeho kolegy a známými v showbyznysu.

Mirai Navrátil se smíchem reaguje na všechny reakce

Takhle vtipně Mirai reagoval dnes na svém Instagramu.

Klanim se a kloboucek sile medii v nasi zemi ❤️
Klukovsky forek na instaci, 2 dny tlaku bulvaru a pise mi muj strejda, jestli nejsem gay 😅 tata mi pise, at si na prilet dam duhovou celenku.

Ja to miluju ❤️ Dneska mavnutim kouzelnyho proutku muzes byt vsim. To je zas pekny ne? 🫶
PS: kde ze se to registruje?”

Otázkou však zůstává, kde je vlastně pravda, že?

MOHLO BY SE VÁM HODIT

K TÉMATU  Pohádková sídla. Kdo ze světových celebrit má nejdražší domov?

Agáta Hanychová znovu v sítích lásky: Tentokrát s bývalým! Co se skrývá za tajemnou svatbou?

Zdroje článku:
Doporučujeme

No results found.

sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Kdo by dnes neznal zlatý devadesátkový hit jménem ledvinky. Během devadesátých let se jednalo o velice stylový kousek, který se nejčastěji kombinoval s batikovanými tričky a zvonovými kalhoty, případně se stejnými kalhotami a halenkou se zvonovými rukávy. Když se však ledvinky najednou stáhly z trhu, mnohé ženy to sice oplakaly, ale nakonec se se skutečností smířily - ledvinky už zkrátka nejsou v módě. Jejich žhavé kousky byly odhozeny do koše nebo zapadly hluboko do skříně. Jenže to je škoda. Každý módní trend totiž jednou ožije a ledvinky opravdu nejsou výjimkou.
Problematické partie trápí nejvíce v létě. Chcete nosit pěkné letní věci, ale když se více odhalíte, budou mnohem výraznější i partie, které nejsou chloubou vaší postavy. Jak se obléknout letně, módně, a přitom úměrně své postavě?
Každý jsme tím místem prošli. Někdo bez ztráty kytičky dal své zkoušky na poprvé, jiný se trápil a ani po několika pokusech mu řidičák nedali. Pojďte se podívat na přehled zábavných kousků z autoškoly. Třeba i vaše auto při té vzpomínce zaskáče radostí - co vy a autoškola?
O zdravém stravování slýcháme ze všech stran. Jak je to důležité pro naše zdraví i tělo jako takové. Jenže už nikde se nemluví o tom, jaké konkrétní potraviny zařadit do jídelníčku, respektive jaké konkrétní potraviny nám skutečně prospívají a nejsou na škodu. Proto vám přinášíme tip - je jím quinoa, což je obilovina, ze které se připravuje kupříkladu mouka, polévka nebo také pivo.
Češi jsou národem pejskařů. Psy opravdu milujeme. Pro naše čtyřnohé mazlíčky uděláme všechno, co jim na očích uvidíme. Kupujeme jim nejrůznější krmení, ale i pamlsky. V prvním zmíněném bývají největší spory. Krmit granulemi, nebo masem? Co je lepší? Na to se nyní podíváme.
Když jsme se s manželem nastěhovali do nového domu po rekonstrukci, pořád se nám na něm něco nezdálo. Sem tam se ozývaly zvláštní loupavé zvuky - a omítka se loupala na místech, kde nebyl žádný důvod k vlhkosti. Nakonec jsme v domě prostě a jednoduše necítili dobře. Tenkrát jsme spojení "energetický úklid" vůbec neznali.
Kdy jindy máte příležitost se ponořit pod hladinu a ocitnout se v tichu? Kdy jindy byste se mohla naučit dobře plavat? Plavání uklidňuje nervy, léčí duši a umí vytvarovat postavu. To byste mohla zkusit, no ne?
Vybíráte mobilní telefon pro dítě? Nejdůležitější je řídit se zdravým rozumem. Dítě v první třídě mít telefon nemusí. Kdy je tedy vhodný čas a co zohlednit při výběru?
Ačkoli se může zdát, že si svobodu plnými doušky užívají spíše muži, pravda je úplně někde jinde. Protože si doma nemají s kým povídat, existence bez partnerky je pro ně těžkým oříškem i náročnou zkouškou. Jako vážně?!
Muž s velkým přirozením je snem mnoha žen. Co když je ale až "moc" velké?
Bez rostlin by na Zemi nemohl být život. A přestože má člověk sklon své přirozené prostředí nevybíravým způsobem poškozovat, rostliny stále ještě vnímáme jako uklidňující prvek. Proto se jimi obklopují i ti největší cynici. Existují však různé druhy rostlin a květin. Některé nám prospívají více, jiné méně, a některé nám mohou být dokonce jedovaté. Nejen svými plody, ale i vůní, kterou zejména na jaře vypouštějí. Pojďme se však nyní podívat na pokojové rostliny, které stojí za ti mít doma.
Ekologie se v současné době klade na první místo. Svůj podíl na tom má zjištění, že stojíme za rychle se oteplující planetou nebo že naším přičiněním mořští živočichové nežijí tak dlouho, jak by mohli, neboť se zamotají do plastových odpadků. Kromě toho, že se spustila řada kampaní bojujících proti plastům a proti nadměrné konzumaci masa, dostaly se také do popředí přírodní úklidové prostředky. Jinými slovy jsme se opět navrátily do minulosti.

Výběr článků

Zjistili jste, že jste bez takzvaného hotovostního polštáře? Tudíž kdyby přišla další mimořádná situace podobná té na jaře, neměli byste, z čeho žít? Pak je načase začít s financemi lépe hospodařit. Abyste se však radovali ze zisků a nikoli ze ztrát, které na konci měsíce vykážete, stáhněte si mobilní aplikace, které vám se správou osobních financí pomůžou.
Většina obyvatelstva spíše řeší naprostý opak, a to, jak zhubnout nebo minimálně, jak nepřibrat. Každý závidí těm, kteří nemají sklon k tloustnutí. Nicméně na vše existují dva pohledy a žádný extrém není dobrý. Co když opravdu potřebujete přibrat?
Čisticí prostředky na nás útočí reklamou, podle které je každý z nich ten nejúčinnější a nejvoňavější. Jsou látky v pracích prostředcích nezávadné? Laik to nepozná, ale existuje úsporné i efektivní řešení. Vyrobte si doma vlastní prací prášek. A nebojte, nejedná se o žádnou neúčinnou náhražku - tohle vám plně nahradí běžně kupované výrobky. Jak na to?

Nepřehlédněte

I když je neděle od slova nedělat, měly byste dokončit vše rozdělané. Odpočinek potřebují předevšán vaše vnitřní orgány. Je důležité zaměřit se na správný jídelníček a očistu střev. Co ještě přinese novoluní v Panně?
Jaro je tady! A s ním i pěstování zeleniny. Právě o pěstování vlastních plodin roste velký zájem, a to především kvůli neustále se zdražujícím cenám potravin na trhu. Lidé navíc pochopili, že vlastní papriky nebo brambory jsou po chuťové stránce naprosto dokonalé. A s tím, co se kupuje běžně v supermarketech, se nemohou srovnávat. A když už jsme zmínili brambory, pojďme si prozradit, jaká odrůda je pro pěstování ideální.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek