Šlágr kola ovládla Sparta, vítězný návrat Pardubic. Indiáni jsou v ráži

Foto: Facebook HC Sparta Praha

Vedoucí Sparta v pátek díky triumfu nad Kometou uhájila první příčku tabulky, do extraligového kolotoče už se – poprvé od 20. prosince – vrátily Pardubice. A co další výsledky 33. kola Tipsport extraligy?

Souboj metropolí pro Spartu

Bitva dvou odvěkých rivalů vždycky budí vášně. Na tribunách, na ledě... Zkrátka a dobře, Sparta vs. Brno = očekávaný tahák.

Kometa ale napodruhé výhodu domácího prostředí nezužitkovala: proti lídrovi tabulky zaspala zhruba dvouminutovou pasáž ve druhé třetině, kdy inkasovala hned třikrát.

Střeleckou formu jako hrom potvrdil dalšími dvěma góly Roman Horák, 35 úspěšnými zákroky své parťáky podpořil brankář Jakub Kovář. Modrobílí se stále nezvedají, na tříbodové vítězství čekají už více než měsíc.

Jaroslav Modrý (trenér Brna): „Blahopřejeme soupeři k vítězství. Dnes byla krásná atmosféra, je radost tady pracovat, láska k hokeji je pěkná, ale produktivita nás trápí. Dostali jsme takové lehčí góly, ale my gólmanovi musíme pomoct a dostat puky do brány. Například, je sedm minut do konce, náš útočník je sám před gólmanem a nedá. To je to samé, jako když brankář udělá chybu. Musíme být produktivnější a dostávat puky do branky. Teď nás to trápí a dohání nás to. Inkasujeme více než dáme. Ale to je vždycky cesta do pekel, když říkáme, že musíme dát více gólů. Musíme začít u dobré obrany a nedostávat góly. Pak se můžeme dostat na koně.“

Pavel Gross (trenér Sparty): „My jsme rádi, že jsme tady vyhráli. Víme, že jsme za poslední dva vzájemné zápasy získali pouze jeden bod. Dnes to opět nebylo jednoduché. Hráli jsme proti velice kvalitnímu týmu. Jsem velice rád za tu první třetinu. Prohrávali jsme 0:1, ale nepoložili jsme se a dali jsme tři rychlé góly, což nám strašně pomohlo. Ve druhé třetině jsme hodně ztráceli puky. Hra se celou dobu přesouvala nahoru a dolu, ale spíše se v této části zápasu dařilo více soupeři. Na úplném závěru třetiny jsme dostali gól na 2:3, ale kluci to skvěle odpracovali. Josef Kořenář nás opravdu podržel v těch kritických momentech, kdy měla Kometa tlak. Za tři body jsme opravdu rádi.“

HC KOMETA BRNO – HC SPARTA PRAHA 2:3 (1:3, 1:0, 0:0)

Branky a nahrávky: 8. Ďaloga (Flek, Holland), 40. Zaťovič (Cingel, Kratochvíl) – 14. Horák (Chlapík), 14. Horák (O. Najman, Chlapík), 16. O. Najman (Chlapík, Kempný).
Rozhodčí: Šír, Obadal – Hlavatý, Axman.
Vyloučení: 5:4.
Bez využití.
Střely na branku: 37:22.
Diváci: 7 700.
Nejlepší hráči: Marek Ďaloga – Roman Horák.
HC Kometa Brno: Lukeš – Ščotka, Osburn, Kučeřík, Holland, Ďaloga, Gazda, Kaňák – Zaťovič, Cingel, Flek – Pospíšil, Marcinko, Kratochvíl – Kos, Kollár, Moses – Okál, Holík, Zbořil. Trenéři: Modrý, Otoupalík a Horáček.
HC Sparta Praha: Kořenář – Krejčík, Mikliš, Kempný, T. Tomek, Pavlák, Irving – P. Kousal, Sobotka, Řepík – O. Najman, Horák, Chlapík – Buchtele, Konečný, Mužík – Sihvonen, D. Vitouch, Hauser. Trenéři: Gross a Hořava.

Vítězný návrat do extraligového zápřahu

Druhé místo na Spenglerově poháru a šup zpátky na tuzemské stadiony. Dynamo ladí formu pro klíčové měsíce sezony, úvodní klání nového roku zvládlo na sto procent. 

I když... Štreka ke třem bodům ani zdaleka nebyla tak jednoduchá. Tygři s papírovým favoritem dlouho drželi krok a pardubický gólman Roman Will se párkrát pořádně zapotil. 

Ve třetí části ale zvrátili zápas ve prospěch hostů tradiční tahouni Lukáš Sedlák a Tomáš Hyka.

Jiří Kudrna (asistent trenéra Liberce): „Hodnotí se to těžce. Utkání bylo kvalitní, stejně tak i atmosféra. Odehráli jsme super zápas, proti takhle silnému týmu jsme si vytvořili hodně příležitostí, ale bohužel rozhodla efektivita. Musíme na tento výkon navázat, protože jsme hráli velice dobře do obrany a v útoku jsme byli nebezpeční. Dneska je to ale hořké.“

Václav Varaďa (trenér Pardubic): „Možná je výsledek pro domácí krutý, protože předváděli velmi dobrou hru. Nedávali nám moc prostoru a dostávali se do spousty šancí, ale Roman Will nás podržel. Chytal výborně a my jsme si pak počkali na naše šance. I přes ten nervózní konec jsme nakonec vyhráli. Liberec si možná zasloužil bod, ale my jsme hodně rádi za tři. Stálo nás to spoustu sil.“

BÍLÍ TYGŘI LIBEREC – HC DYNAMO PARDUBICE 1:4 (0:1, 1:0, 0:3)

Branky a nahrávky: 31. Rychlovský (A. Najman, Filippi) – 20. Sedlák (Kaut, Hyka), 47. Sedlák, 57. Hyka, 59. Cienciala.
Rozhodčí: Jaroš, Šindel – Hynek, Klouček.
Vyloučení: 3:5.
Využití: 1:1.
Střely na branku: 25:19.
Diváci: 6 216.
Nejlepší hráči: Jakub Rychlovský – Roman Will.
Bílí Tygři Liberec: D. Král – Knot, McCoshen, Budík, Ivan, Aubrecht, Derner, Kolmann – Faško-Rudáš, Filippi, Rychlovský – Hawryluk, A. Najman, Flynn – Klíma, Bulíř, Birner – Pekař, Šír, Vlach. Trenéři: Pešán, Kudrna a Žabka.
HC Dynamo Pardubice: Will – T. Dvořák, Čerešňák, Bučko, Hájek, Košťálek, Vála, Kolář – Hyka, Sedlák, Paulovič – Radil, Zohorna, R. Kousal – Kaut, Cienciala, Říčka – Pochobradský, Poulíček, Mandát. Trenéři: Varaďa, Zadina a Krátoška.

Energie vytěžila z minima maximum

Zatímco doma patří k podprůměru ligy, tak venku platí za nebezpečnou štiku. Chcete důkaz? Mrkněte na tabulku – Energie víc bodů sebrala na stadionech soupeřů...

S lupem z Hradce Králové musí být spokojená: domácí navzdory drtivé střelecké převaze popáté z uplynulých šesti duelů padli, podruhé v řadě se stal karlovarským hrdinou mladík Vít Jiskra (tentokrát proměnil rozhodující nájezd).

Mountfield by se měl rychle sebrat, po Vánocích vykazuje třetí nejhorší formu v lize. I tak se každopádně pohybuje sedm bodů před západočeskou partou.

Peter Frühauf (asistent trenéra Hradce Králové): „Těžko se to hodnotí, trpká porážka. Kluci přišli skvěle nastavení a fakt bylo vidět, že chtějí a jdou si za tím, podobně jako v Třinci. Nemám jim co vytknout. Soupeř nám hrozil z brejkových situací, v tom byl nebezpečný a museli jsme si dát pozor, ale já osobně jsem věřil. Věřil jsem i v poslední šanci na konci základní hrací doby, že to urveme, ale nestalo se. Vary našly cestu k vítězství, což jim slouží ke cti. To dobré týmy umí. My to bohužel musíme skousnout, ale takhle jako dnes musíme hrát. Byli jsme i přímočařejší, víc jsme nahazovali puky do brankoviště, jak jsme to chtěli. Tam musíme najít cestu, jak dopravit puk do sítě.“

Václav Eismann (asistent trenéra Karlových Varů): „Mužstvo zaslouží pochvalu za obětavý defenzivní výkon v čele s výborným brankářem Frodlem. Na druhou stranu, pokud se na to podíváme reálně sportovníma očima, tak naše až zdecimovaná sestava byla po většinu utkání v hluboké defenzivě a Hradec byl jednoznačně lepším týmem. Uloupili jsme tady dva body.“

MOUNTFIELD HK – HC ENERGIE KARLOVY VARY 2:3 po samostatných nájezdech (0:0, 2:1, 0:1 – 0:0)

Branky a nahrávky: 25. Perret (Freibergs, Jasper), 37. Jank (Jasper, Tamáši) – 34. Černoch (Bartejs), 48. O. Beránek (Plutnar), rozh. náj. Jiskra.
Rozhodčí: Úlehla, Cabák – Ondráček, Špúr. 
Vyloučení: 2:3.
Využití: 0:1.
Střely na branku: 47:19.
Diváci: 3 652.
Nejlepší hráči: Bohumil Jank – Michal Plutnar.
Mountfield HK: Lukáš – Kalina, Blain, Pavelka, Pláněk, Jank, Freibergs – Šťastný, Miškář, Estephan – Perret, Tamáši, Jasper – Okuliar, Lalancette, Jergl – R. Pavlík, Pilař, Eberle – Zachar. Trenéři: T. Martinec, Hamara a Frühauf.
HC Energie Karlovy Vary: Frodl – Plutnar, Huttula, Rohan, Stříteský, Rulík, Bartejs, Tureček – Rachůnek, Hladonik, Kangasniemi – Jiskra, Černoch, O. Beránek – Redlich, Kofroň, O. Procházka – Koffer, R. Přikryl, Kružík. Trenéři: Bruk, Eismann a Šik.

Šampion na severu neuspěl

Vedení 2:1? Ideální scénář. Úřadující mistr už mnohokrát prokázal, že těsné zápasy zvládá dovést do zdárného konce. Ještě pár minut před druhou sirénou měl v Litvínově navrch, potom nicméně zaúřadovalo duo K+K.

Ondřej Kaše nejprve přichystal zásah pro svého bratra, následně sám naklonil misky vah na domácí stranu. A chemici už cenný výsledek nepustili, po výprasku v derby tak zapisují zelenou fajfku.

Kromě toho se svého pátečního protivníka bodově vyrovnali. Třinec klopýtl po třech úspěšných kolech, šanci na nápravu dostane v neděli doma s poslední Mladou Boleslaví.

David Kočí (asistent trenéra Litvínova): „Jsme rádi, že jsme se dokázali na zápas nastavit mnohem lépe než minule. Od začátku utkání jsme pracovali, zápas se vyvíjel ve vlnách. Chvíli byl lepší soupeř, chvíli my. Byl to slušný zápas nahoru-dolů a my dokázali potrestat chyby soupeře, tím jsme překlopili zápas na svou stranu.“

Zdeněk Moták (trenér Třince): „Měli jsme až příliš mnoho zbytečných ztrát a ne jen v obranném, ale i ve středním pásmu. Za tyhle ztráty nás domácí trestali. Pro diváka to asi nebyl špatný zápas, ale já jsem z našeho výkonu poměrně dost zklamán. Domácím gratuluji.“

HC VERVA LITVÍNOV – HC OCELÁŘI TŘINEC 5:2 (0:1, 3:1, 2:0)

Branky a nahrávky: 22. Kirk (Urban, Abdul), 38. D. Kaše (O. Kaše, Hlava), 40. O. Kaše (D. Kaše, Hlava), 46. Abdul (Urban), 60. Hlava (Koblasa, Zile) – 13. Hrehorčák, 23. Smith (Hrehorčák, Holinka).
Rozhodčí: Vrba, Květoň – Lhotský, Zíka.
Vyloučení: 4:3.
Bez využití.
Střely na branku: 40:27.
Diváci: 4 524.
Nejlepší hráči: Ondřej Kaše – Patrik Hrehorčák.
HC VERVA Litvínov: M. Tomek – Zeman, Baránek, Jaks, Zile, Demel, Czuczman, Šalda – Koblasa, Jícha, Kudrna – O. Kaše, D. Kaše, Hlava – Abdul, Kirk, Urban – Havelka, Jurčík, Zygmunt. Trenéři: Mlejnek a Kočí.
HC Oceláři Třinec: Kacetl – Smith, Marinčin, Nedomlel, Kundrátek, J. Jeřábek, Polášek – Voženílek, M. Roman, M. Růžička – Pánik, Vrána, Nestrašil – Hrehorčák, Holinka, Kurovský – Dravecký, Čacho, Haas. Trenéři: Moták a Országh.

Beránek krát dva = Motor veze tři body

Lukáš Pech, Martin Hanzl, Brant Harris, Jáchym Kondelík... České Budějovice dorazily do města automobilů bez čtyř centrů ze základní sestavy, přesto si na cestu zpět přibalily kompletní kořist.

Domácí Bruslaři rozehráli vzájemnou partii nadějně, doplatili ale na výpadek mezi 48. a 52. minutou. Rychlý obrat si vzal na starost mladík Martin Beránek, který si vylepšil statistiky o dvě trefy. 

A Mladé Boleslavi tedy nezbývá nic jiného, než dál věřit a bojovat. Motor má oproti tomu příjemné starosti a hřeje se na pátém místě tabulky.

Richard Král (trenér Mladé Boleslavi): „Souhlasím s tím, že prvních deset minut z naší strany nebylo dobrých, pak se hra vyrovnala. Druhou třetinu jsme byli určitě lepší, měli jsme tam hodně střídání, kdy jsme se udrželi u nich v pásmu. Bohužel jsme z toho vytěžili jen jeden gól. A ve třetí třetině jsme dostali druhý gól, když hrál soupeř pět vteřin v šesti. Takže místo toho, abychom hráli další přesilovku, tak jsme místo toho dostali na 2:2. Což nás docela mrzí. Pak za stavu 2:2 nedáme samostatný nájezd, z protiútoku dostaneme na 2:3 a čtvrtý gól to samé. Samozřejmě ty góly bychom neměli dostávat, třikrát to byly nedůrazy kolem brankoviště a neuhrané souboje na mantinelu. Těžko se to hodnotí, ten zápas jsme měli zvládnout a dotáhnout ho do vítězného konce. Bohužel jsme ho ztratili. Nevím, co k tomu říct víc.“

Jiří Hanzlík (asistent trenéra Českých Budějovic): „Měli jsme slušný vstup do zápasu, deset minut. Dali jsme gól, pak nás zastavilo oslabení. Od té doby měli asi trochu navrch domácí, využili přesilovku ve druhé třetině. My zase parádní obrat ve třetí třetině, takže jsme strašně spokojení, že odsud vezeme tři body.“

BK MLADÁ BOLESLAV – BANES MOTOR ČESKÉ BUDĚJOVICE 2:4 (1:1, 1:1, 0:3)

Branky a nahrávky: 17. O. Roman (Pyrochta, Fořt), 39. Skalický (Pyrochta, Järvinen) – 6. Valský (Toman), 48. F. Přikryl (Gulaš), 50. M. Beránek (Kubík, Doudera), 52. M. Beránek (Toman).
Rozhodčí: Hradil, Mrkva – Frodl, Svoboda.
Vyloučení: 1:2.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 20:30.
Diváci: 2 989.
Nejlepší hráči: Ondřej Roman – Martin Beránek.
BK Mladá Boleslav: J. Růžička – Pyrochta, F. Pavlík, Gewiese, Bernad, Jánošík, Lintuniemi, Štibingr – Skalický, Järvinen, Lantoši – Malát, Fořt, Rohlík – Dvořáček, O. Roman, Rohdin – Hradec, Pitule, Závora. Trenéři: Král, Havíř a Pletka.
Banes Motor České Budějovice: Strmeň – Doudera, Hovorka, Štencel, Kachyňa, Pýcha, Vráblík – Kubík, F. Přikryl, Ordoš – M. Beránek, D. Simon, Gulaš – Kříž, Toman, Valský – Chlubna, Koláček, Hoch. Trenéři: Čihák a Hanzlík.

A zase prodloužení...

Kdybyste chtěli vydělat nějaké peníze, tak si vsaďte na to, že střetnutí Vítkovic s Olomoucí půjde do prodloužení. I do třetice se vzájemné měření sil muselo prodlužovat.

Mora v Ostravě dvakrát dotahovala a zejména díky skvělému brankáři Jakubovi Sedláčkovi si vynutila prodloužení. V něm domácím přisoudil pěkným sólem druhý bod francouzský bek Yohann Auvitu.

Oba celky tedy v tabulce dělí jen pět bodů a Ridera má hned tři zápasy k dobru. Dohoní trápící se kohouty?

Jiří Veber (trenér Vítkovic): „Start do utkání jsme neměli špatný, ale kolem desáté minuty jsme byli o krok všude později a nehráli pohromadě. Ve druhé třetině jsme se dostali pod tlak, soupeř byl lepší, rychlejší a důraznější. Zápas z naší strany nebyl úplně ideální, ale naštěstí v prodloužení nám to tam spadlo a za dva body jsme strašně moc rádi. Oba gólmani podali výborný výkon, stejně tak fanoušci vytvořili výbornou atmosféru. A vítězný gól v prodloužení? Nádherný! Myslím, že to bude kandidát na akci měsíce.“

Róbert Petrovický (asistent trenéra Olomouce): „Pro nás to byl velmi těžký zápas. Zareagovali jsme obstojně po kruté porážce v Plzni. Šance byly na obou stranách, gólmani podali velmi dobrý výkon. Kluci zabojovali, šlapali a pracovali do konce zápasu. Soupeř měl ve třetí třetině dvě čisté gólovky, ale i my jsme si vytvořili nepříjemné situace, které jsme mohli zužitkovat. V prodloužení to byla těžká situace, ale musíme si tam příště trošku lépe přebrat hráče.“

HC VÍTKOVICE RIDERA – HC OLOMOUC 3:2 po prodloužení (1:1, 1:0, 0:1 – 1:0)

Branky a nahrávky: 12. Bukarts (Kalus, Lakatoš), 38. L. Kovář (Lakatoš, Kalus), 61. Auvitu – 22. Navrátil (Káňa, Nahodil), 42. Navrátil (Řezníček, Káňa).
Rozhodčí: J. Hribik, T. Veselý – V. Lederer, O. Bohuněk.
Vyloučení: 2:4.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 33:26.
Diváci: 5 395.
Nejlepší hráči: Dominik Lakatoš – Jakub Navrátil.
HC VÍTKOVICE RIDERA: Klimeš – Percy, Raskob, Mikuš, Grman, Auvitu, L. Kovář, R. Jeřábek – Kalus, Chlán, Lakatoš – Fridrich, Barinka, Peterek – Bukarts, Krieger, Dej – Claireaux, Šoustal, Vondráček. Trenéři: Veber a Šimíček.
HC Olomouc: Sedláček – Ondrušek, Řezníček, Švrček, Černý, Rašner, Rutar, Škůrek – Kusko, Knotek, Klimek – Káňa, Nahodil, Navrátil – Kunc, Macuh, Bambula – Anděl, Menšík, P. Musil. Trenéři: Tomajko a Petrovický.

Nový rok, nová Plzeň?

Dva zápasy, dvě výhry, skóre 15:2. Kdo ví, co si indiáni dali za novoroční předsevzetí... Po kanonádě s Olomoucí tentokrát vyškolili předposlední Kladno.

Rytíři přitom po dvaceti minutách drželi těsné vedení 2:1 a nic nenasvědčovalo tomu, že by se utkání mělo zvrtnout tímto směrem. Ve druhé polovině prostřední části ale Plzeň skóre otočila, zejména díky smrtícím přesilovkám.

Ve čtyřech trefách měli prsty Adrián Holešinský (1+3) a Tim Söderlund (0+4). Hosté se stále trápí, od začátku prosince slavili jen dvakrát. 

Petr Kořínek (trenér Plzně): „Dostali jsme se do vedení, ale dva zbytečné fauly nás srazily. Nebylo to z naší strany ideální, do půlky zápasu byl zápas vyrovnaný. Pak jsme si konečně pomohli přesilovkami. To byly rozhodující momenty zápasu. Dneska se nám to povedlo. Ve třetí třetině už jsme si to pohlídali. Byl to výborný, bojovný výkon od všech, včetně brankáře.“

Otakar Vejvoda (trenér Kladna): „My jsme nevstoupili špatně do zápasu, první třetinu jsme dokázali vyhrát 2:1. Naše hra byla dobrá, měli jsme dobrý pohyb v útočné třetině. Zápas se lámal přesilovou hrou pět na tři, poté jsme měli další dvě oslabení a domácí trestali. Zápas jsme si prohráli svou nedisciplinovaností.“

HC ŠKODA PLZEŇ – RYTÍŘI KLADNO 7:2 (1:2, 3:0, 3:0)

Branky a nahrávky: 12. Lev (Söderlund, Hrabík), 31. Indrák (Söderlund), 34. Holešinský (Schleiss, Söderlund), 37. Rekonen (Holešinský, Zámorský), 46. Indrák (Lev, Söderlund), 51. Mertl (Zámorský, Holešinský), 53. Rekonen (Holešinský, Zámorský) – 14. Smoleňák (Ticháček, Klepiš), 14. M. Procházka (Smoleňák).
Rozhodčí: Kika, Mejzlík – Brejcha, Thuma.
Vyloučení: 4:7.
Využití: 5:1.
Střely na branku: 35:21.
Diváci: 7 054.
Nejlepší hráči: Adrián Holešinský – Radek Smoleňák.
HC Škoda Plzeň: Pavlát – Skok, Zámorský, Laakso, Dujsík, Kvasnička, Piskáček – Pour, Lev, Rekonen – Holešinský, Mertl, Schleiss – Söderlund, Indrák, Matýs – Hrabík, Jansa, Straka. Trenéři: Kořínek a Bombic.
Rytíři Kladno: Bow – Babka, Hejda, Ticháček, Martenet, Veber, Slováček – Tralmaks, Klepiš, Kusý – Jarůšek, Pytlík, Jágr – M. Procházka, Melka, Smoleňák – Sideroff, Vimmer, Bláha. Trenéři: Vejvoda a Skrbek.

Tabulka Tipsport extraligy

 TÝMZVVPPPPSKÓREBODY
1.
HC Sparta Praha
33 20 5 1 7 104:70 71
2.
HC Dynamo Pardubice
30 20 3 4 3 117:64 70
3.
HC Oceláři Třinec
32 13 6 5 7 100:82 59
4. HC VERVA Litvínov 33 17 3 2 11 106:93 59
5.
Banes Motor České Budějovice
32 14 2 7 9 88:84 53
6.
Bílí Tygři Liberec
34 15 3 2 14 101:110 53
7.
Mountfield HK
33 13 3 5 12 87:89 50
8.
HC Kometa Brno
31 11 4 2 14 88:84 43
9.
HC Energie Karlovy Vary
32 9 7 2 14 86:85 43
10.
HC Škoda Plzeň
31 10 4 3 14 83:85 41
11.
HC Olomouc
33 9 5 4 15 70:100 41
12.
HC VÍTKOVICE RIDERA
30 8 3 6 13 74:85 36
13.
Rytíři Kladno
31 5 3 7 16 80:118 28
14.
BK Mladá Boleslav
33 6 2 3 21 65:109 25

Další program Tipsport extraligy

Neděle 7. ledna – 34. kolo:
15:00 HC Oceláři Třinec – BK Mladá Boleslav
15:30 HC Energie Karlovy Vary – HC VERVA Litvínov
16:00 HC VÍTKOVICE RIDERA – HC Sparta Praha
17:00 Rytíři Kladno – Mountfield HK
17:00 Banes Motor České Budějovice – Bílí Tygři Liberec
17:00 HC Dynamo Pardubice – HC Kometa Brno
17:00 HC Olomouc – HC Škoda Plzeň

Středa 10. ledna – předehrávka 29. kola:
18:00 Bílí Tygři Liberec – HC Oceláři Třinec

Pátek 12. ledna – 35. kolo:
17:30 HC Energie Karlovy Vary – HC Oceláři Třinec
17:30 HC Škoda Plzeň – HC VÍTKOVICE RIDERA
17:30 BK Mladá Boleslav – Rytíři Kladno
17:30 HC VERVA Litvínov – Banes Motor České Budějovice
18:00 HC Kometa Brno – HC Olomouc
18:00 Bílí Tygři Liberec – HC Sparta Praha
18:00 Mountfield HK – HC Dynamo Pardubice

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz