Přijde trest? Váhový hříšník Shaaban, který zničil Fialu, dostal vyzvu od českého bijce

Shaaban

Poslední OKTAGON turnaj roku 2023, kterým byla akce OKTAGON 51, otevíral souboj Shaaban vs Fiala, který měl relativně dramatickou předehru. Hassan totiž na první pokus nesplnil váhový limit a poté při staredownu do Fialy zbytečně strčil. Čekalo se sice, že 700 gramů dokáže ještě shodit, ale to se nestalo. Místo toho se prý Shaaban zavřel na pokoji a nepůsobil úplně vyrovnaně. Mnozí fanoušci ho tedy chtěli vidět padnout, ale takovou radost jim Hassan neudělal.


 

Pirát prozradil, jak velkou výplatu dostal za tvrdé KO Karlose Vémoly

Finalista německé OKTAGON Výzvy totiž potvrdil své kvality. Hned na začátku zápasu dostal Fialu do problémů tvrdými kombinacemi, na které pak po chvíli navázal kolenem, které znamenalo drtivé KO a bohužel další ukončení pro Fialu, který má aktuálně v rámci OKTAGONu na kontě 4 prohry, kdy byl pokaždé ukončen via KO/TKO.

Se Shaabanem se z výhry radoval i jeho kamarád Losene Keita, který Hassana musel na veřejném vážení radši doprovodit pryč, aby nebyly zbytečné problémy.




 

Možná i v návaznosti na chování i všechno kolem nyní na Shaabana ukázal známý český bijec, který se stručně a jasně přihlásil o zápas. „Jsem připravený, jdeme na to,“ vzkázal totiž Jakub Bahník na svém IG story, kde označil  Shaabana, Ondřeje Novotného i OKTAGON. Navíc přidal zprávu, že by se mu souboj líbil na turnaji OKTAGON 55, který se koná ve Stuttgartu a na kterém znovu uvidíme v boji například Miloše Petráška.

Duel Bahník vs Shaaban zní zajímavě, tak uvidíme, zda na něj skutečně dojde. Jakub by si totiž potřeboval spravit chuť po posledním souboji s Wanlissem, kde inkasoval koleno do rozkroku a byl konec.




Co nás čeká?

27.1. Newcastle – OKTAGON 52

Magard vs Cartwright

Palasz vs Austin 

Aby vs Daniel

McHugh vs Herczeg 

Fry vs Holzer

Široký vs Frimpong 

Paulus vs Haywood

Scope vs TBA

Menga vs Sahota

Bonner vs Peňáz

Yousaf vs Kexel




 

10.2. Oberhausen – OKTAGON 53

Dulatov vs Palailogos

Engizek vs Askham

Ilbay vs ?

Gumienna vs Smajić

Emir-Can vs ?

2.3. Ostrava – OKTAGON 54: Start Tipsport Gamechanger 2




  

23.3. Stuttgart – OKTAGON 55

Jungwirth vs ?

Poppek vs Kimball

Kertész vs Stolze

Cordero vs ?

Petrášek vs ?

20.4. Birmingham – OKTAGON 56

8.6. Praha – Eden Fotbalový stadion

Vémola vs Végh 2






Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *